reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny potrzebuję przetłumaczyć z grubsza ten filmik na Polski.
To dla mnie bardzo ważne.
Przełom - Joe Monster

Carly's Voice - Changing the World of Autism, by Carly Fleischmann
nie pomoge niestety
nie mam lapka a na stacjonarnym ani sluchawek ani glosnikow:no::no:
helo laseczki babaeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pogadalam z tym znajomym od netu i sie okazalo ze trzeba postwic nowy system i wszytsko smiga jak zle:tak::tak::tak::tak::tak:
mowie o moim neciku:-)
tzn p prawei do 22 wlaczyl zeby wiekszosc potrzebnych programow powgrywac ale jest git poki co:tak::tak::tak::tak:

ja dzis ogranelam trcohe w ogrodku bo zaroslo zielskie nie wiem skad,pozniej pojechalysmy z dziewczynami rowerami na wycieczke-najpierw do tesciowej bo miala problem z druikaraka(i najpierw do mnie dzwoni pozniej gdzies dalej szuka ratunku:rofl2:),a pozniej do mamy
ale tak sie rozpadalo ze szok,ale trafila nam sie podwozka wiec nie zmoklysmy

witamy i zapraszamy

Natali wybacz gadfe:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
jakso nie doczytalam:-(
ale najlepszego zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

no wlasnie
co z nia?

wez nic nie mow
ostatnia pogoda byla w sobote
wczoraj w najcieplejszym momencie dnia byla u mnie 15 stopni a dzis 18
brrrrrrrrrrr
i teraz pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a co on tam robil?????????????????????????????????????????????????
tylko nie mow ze trzeba go karmic:rofl2::rofl2::rofl2:

no kochana widze ze na nowym mieszkanku szalejecie:-p:-p:-p:-p
a tynk ze scian nie leci??????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p
super ze necik juz smiga:tak::tak::tak:
gafe wybaczam;-)
m wogole zapomnial i mi nawet zyczen nie zlozyl:sorry2:

no i jak zwykle jak ja jestem to zadnej ni mo:sorry2:
zdazylam sie przywyczaic
mykam w cos pograc moze mnie w spanie pogoni:sorry2::-D:-D

reklama
Jestem Natali jeszcze.
Muszę coś gdzieś napisać i zaraz wracam.:-D:-D:-D:-D
Edit:

Spałam tylko godzinę.
Szlag by to trafił.
Nie usnę choćby mi ktoś oczy zaszył...:sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
Witam,

byłam wczoraj u ortopedy z mluszkiem, wszystk ok :tak: jeszcze tylko okulista i kardilog :eek:

U mnie nic ciekawego :sorry:

As, jak chcesz to mogę przetłumaczyć, ale dopiero wieczorkiem, bo usiadłam do kompa na 5 min, a glizdy już mi żyć nie dają :eek: Przez pierwszą cześc fililmiku 1 jest historia dziewczynki jak miała 2 lata to kazłao sie, że nie nadąża rozwojowo za siostara bliźniaczka, próbowali różnych terapi, nie poddawali sie. Ojciec opowaida, jakie to przeżycie, jak sie okazuje, że dziecko jest chore. Potem u dziewczynki pojawiłay się napięcia, przez które nie moze spać, i ciagle podskakuje. Dużym problemem, jest, że nie moze mówic. No ale rodzice sie nie poddają... tyle obekrzxałam...

Dzien dobry dziewczyny w ten pochmurny dzionek !!!:tak:
my wczoraj bylismy na urodzinkach wrocilismy po 22 dopiero dzieciaki sie wybawily a starzy pojedli pogadali hehe :-D:-D
kurde widze ze piszecie tu jak szalone i jak nic trzeba byc na biezaco bo pozniej to juz sa tyle hehe :-):-)
fajnie ze tyle sie dzieje u was...:tak:
ja dzis czekam na paczuszke z polski ma przyjsc firanka bo kupilam sobie na allegro do pokoju goscinnego zobaczymy dzis lub jutro bedzie :tak::tak:mam nadziej ze bede zadowolona z zakupu hehe

dzieki wszystkim za powitanie :-):-)

Beata a co to za papieros? :szok: pierwsze slysze?
moj m ciagle rzuca fajki i jakos mu to nie wychodzi hehe dalej wraca po to swinstwo :wściekła/y::wściekła/y:

bede zagladac ....

helo helo
moje laski jeszcze spia a ja chyba prez ta pelne spac nie moge,jakies glupoty mi sie snia od 2 dni wrrrrrrrrr

Magdamir-teraz to my malo piszemy,uwierz na slowo;)kiedys bylo dziennie 10 stron po 40 postow;)))))))))0

helo laseczki babaeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pogadalam z tym znajomym od netu i sie okazalo ze trzeba postwic nowy system i wszytsko smiga jak zle:tak::tak::tak::tak::tak:
mowie o moim neciku:-)
tzn p prawei do 22 wlaczyl zeby wiekszosc potrzebnych programow powgrywac ale jest git poki co:tak::tak::tak::tak:

ja dzis ogranelam trcohe w ogrodku bo zaroslo zielskie nie wiem skad,pozniej pojechalysmy z dziewczynami rowerami na wycieczke-najpierw do tesciowej bo miala problem z druikaraka(i najpierw do mnie dzwoni pozniej gdzies dalej szuka ratunku:rofl2:),a pozniej do mamy
ale tak sie rozpadalo ze szok,ale trafila nam sie podwozka wiec nie zmoklysmy

no kochana widze ze na nowym mieszkanku szalejecie:-p:-p:-p:-p
a tynk ze scian nie leci??????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p
To fajnie że już Ci net chodzi :tak::tak: jak na razie ściany mamy całe i sąsiedzi nie zwracają uwagi :-p:-D
hej laski

wpadam powiadomic ze badania oki wkoncu troszeczke sie poprawiły, KTG tez oki jeszcze raz mam przyjechac w piatek tylko ze na 16.00 dopiero do szpitala i zrobi mi usg i ktg i umówimy sie co dalej:-D:-D:-D
Bylam na zakupach miałam prezenty kupic i nie kupiłam:-D a 200zł wydalam:szok::szok::szok:ale na co to nie mam pojecia bo nic takiego nie kupiłam oprócz przescieradła frote 200x220 b juz dawno miałam zamiar kupic a reszta:szok: to pierdoły :-D:-D:-D

WITAM nowa mamusie :tak::tak::tak:

No i ja składam zyczenia naszym jubilatkom dzisiejszym , wszystkiego naj naj .........:tak::tak::tak::tak::tak:
Super że badania ok :tak::tak::tak: skąd ja to znam, też tak mam. Wydam nie wiadomo ile a nic nie kupiłam :sorry:
Dzien dobry dziewczyny w ten pochmurny dzionek !!!:tak:
my wczoraj bylismy na urodzinkach wrocilismy po 22 dopiero dzieciaki sie wybawily a starzy pojedli pogadali hehe :-D:-D
kurde widze ze piszecie tu jak szalone i jak nic trzeba byc na biezaco bo pozniej to juz sa tyle hehe :-):-)
fajnie ze tyle sie dzieje u was...:tak:
ja dzis czekam na paczuszke z polski ma przyjsc firanka bo kupilam sobie na allegro do pokoju goscinnego zobaczymy dzis lub jutro bedzie :tak::tak:mam nadziej ze bede zadowolona z zakupu hehe

dzieki wszystkim za powitanie :-):-)

Beata a co to za papieros? :szok: pierwsze slysze?
moj m ciagle rzuca fajki i jakos mu to nie wychodzi hehe dalej wraca po to swinstwo :wściekła/y::wściekła/y:

bede zagladac ....
2 x E-papieros NOWY + 30 WKŁADÓW MARLBORO OKAZJA (1146922524) - Aukcje internetowe Allegro
Ja taki mu zamówiłam, to jest papieros gdzie się zmienia po jakimś czasie ilość wdychanej nikotyny, nawet do 0g :tak: wydycha się zwykłą parę, nie śmierdzi ani nic :tak: tylko trzeba wkłady kupować i ładować baterię :tak: o nich bardzo dużo jest w necie napisane :tak: fakt faktem że jak się pali to jakoś nie czuć jak normalnego papierosa, czuć tak jakby taką elektrycznością że tak powiem :sorry: czekamy na zdjęcie firanki :tak:

Witam z rana. Kuba w nocy znowu przylazł i spał z mamą do 8 :-D pogada jakaś dziwna niby chmury niby nie, lekko słoneczko świeci ale i tak 20 stopni :tak: a mi z głowy wyleciało że ja od wczoraj wieczorem nie mam ciepłej wody :confused2: tak sobie wczoraj pomyślałam że sobie zrobię bug kąpiel jak Kuba pójdzie dzisiaj spać,a tu d... zimna :crazy: chciałam głowę sobie umyć a tu zimna woda :dry: no i muszę czekać do wieczora aż włączą na nowo :sorry: ale za to takim sposobem siedzę w domu bo na zakupy bym musiała iść :tak: idę zjeść śniadanko :tak: dzisiaj mam wolne od obiadu i sprzątania :tak:zajrzę potem :-)
A co z Kerną i Mamitą???!!! List gończy chyba trzeba posłać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beatko zagrzej sobie na gazie wode;)))))))))))))))))))

u mnie caig dalszy deszczu ;(((((((((((((((
pada,jakies 16 stopni.
chyba juz nam sie lato skonczylo i trzeba bedzie zwijac basen

a tu macie basen u mojej kolezanki;)
i ten wiatrolap
lawek to musze fotke zrobic

Załączniki

• DSC01043.jpg
    DSC01043.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01062.jpg
    DSC01062.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 33
Witam.
MH mogę poczekać do wieczora.
Nie spieszy mi się aż tak bardzo i do wieczora wytrzymam.
:tak::-):-)
Z góry dziękuję.
Ana basen taki sam jak mój ten na podwórku BESTWAY .
Wodę leje się do niego 3 dni,bo silnik i pompa hydroforowa nie wytrzymują i się grzeją :eek:.No ,ale jak napuścisz wody to już spoko tylko się wylegiwać.:tak::-D:-D:-D

Cofnęłam się nieco w postach i znalazłam nową mamę.
Serdecznie witam na naszym gadulskim wątku.:tak::-D:-D:-D

Poszłam spać wieczorem,w nocy się obudziłam,przejrzałam neta,zjadłam coś,siadłam do obrazu i usnąć nie mogłam.
Położyłam się po 6 i o 8 z minutami mały mnie obudził....
Ech i taka noc....:crazy::crazy::crazy::crazy:

To znowu ja..:-)
bylismy w sklepie a teraz sie rozpadalo i to jak masakra ale leje..:wściekła/y::wściekła/y:
ciekawe czy lato jeszcze wroci hmm..jak upaly to zle jak pada tez zle hehe...
jak kupilam sobie stroj kapielowy to pogoda sie zchrzanila hihi...:crazy:

Anabuba swietny ten basen nic tylko sie wylegiwac w nim..super !!:-):-)

a u mnie sppkoj dzieci poszly do sasiadow sie pobawic m nie ma wiec blogi spokoj w domciu i relaks przed kompem hehe :-):-)

reklama
Beatko zagrzej sobie na gazie wode;)))))))))))))))))))

u mnie caig dalszy deszczu ;(((((((((((((((
pada,jakies 16 stopni.
chyba juz nam sie lato skonczylo i trzeba bedzie zwijac basen

a tu macie basen u mojej kolezanki;)
i ten wiatrolap
lawek to musze fotke zrobic
basenik pierwsza klasa:tak::tak::tak:
i wiatrolap juz prawie gotowy, super:tak::tak::tak:
Witam.
MH mogę poczekać do wieczora.
Nie spieszy mi się aż tak bardzo i do wieczora wytrzymam.
:tak::-):-)
Z góry dziękuję.
Ana basen taki sam jak mój ten na podwórku BESTWAY .
Wodę leje się do niego 3 dni,bo silnik i pompa hydroforowa nie wytrzymują i się grzeją :eek:.No ,ale jak napuścisz wody to już spoko tylko się wylegiwać.:tak::-D:-D:-D

Cofnęłam się nieco w postach i znalazłam nową mamę.
Serdecznie witam na naszym gadulskim wątku.:tak::-D:-D:-D

Poszłam spać wieczorem,w nocy się obudziłam,przejrzałam neta,zjadłam coś,siadłam do obrazu i usnąć nie mogłam.
Położyłam się po 6 i o 8 z minutami mały mnie obudził....
Ech i taka noc....:crazy::crazy::crazy::crazy:
kochana ty musisz miec konskie zdrowie:no::no:
ja to bym nie wytrzymala:no::no:

witam sie z wami z ranka
chalupka ogarnieta, mlody bajki oglada ja czekam na babe z kokardek, mam nadzieje ze dzis juz znajdzie czas:sorry:
ide sie ubrac umyc i doprowadzic do jakiegos ladu i skladu

a no i wam nie mowilam
dzis mamy bb spotkanie dziopek z jeleniej g,
u jednej z nich, z dzieciaczkami mamy wpasc na 16:tak::tak:
tak narzekalam ale wreszcie udalo mi sie znalezc kogos z moich stron:tak::tak:

Do góry