reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej witam i ja

Anabubka boski ten basen a wiatrolap ma sie ku koncowi:tak:
Magdamir tak jak mowi Anabuba teraz sie malo tu pisze ale zaczekaj do jesieni jak sie wszystko ruszy.Ciezko nadrabiac:-D
MH super ze ze zdrowkiem wszystko wporzadeczku.Czekam na dalesze wiadomosci, oczywiscie te dobre wiadomosci:-)
Iwcik ciekawe cos Ty nakupowala:szok:

Agnieszka i Emilywczoraj napisala sms.Dojechali szczesliwie.Emilka spala cala droge nocna do 9 rana.Na miejscu byli o 12 w poludnie.Emilka pojechala na antybiotyku i wczoraj nie chciala Adze jesc.OBy sie jej za bardzo nie pogorszylo:-(

Ja wstalam o 10:30 Laura juz po snadanku a ja siedze z mokra glowa:rofl2:
Tak o 12 spadam na zakupki bo ziemniakow w domu brak:eek: a obiadek trzeba zrobic.Na 17 ide na placuszki do kolezanki wiec obiadu tylko skubne co by plackow wiecej sie zmiescilo:laugh2:
Za oknem sloneczko wiec smialo mozna wyjsc

reklama
czesc mamuski!!!
kurcze aj juz mam dosyc tej pogody od soboty caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ile jeszcze tak bedzie?w depresje mozna wpasc.
a moje dzieci maja w nosie spanie,polozylam ich o 10 w luzeczkach i do tej pory slysze jak tam szaleja.a ja musze sie za obiad wziasc ale strasznie mi sie nie chce.

anabuda-swietny ten basen:tak:taki mi sie marzy.

as-kochana tak sie zastanawiam jak ty funkcjonujesz jak tak mało spisz:szok:ja to bym chyba na stojaco w dzien zasnela.

natalineczka-udanego spotkania.

ps.ja uciekam obiad robic.:tak:
w pokoju cisza nastala wiec male raczki poszły spac.

Ostatnia edycja:
czesc mamuski!!!
kurcze aj juz mam dosyc tej pogody od soboty caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ile jeszcze tak bedzie?w depresje mozna wpasc.
a moje dzieci maja w nosie spanie,polozylam ich o 10 w luzeczkach i do tej pory slysze jak tam szaleja.a ja musze sie za obiad wziasc ale strasznie mi sie nie chce.

anabuda-swietny ten basen:tak:taki mi sie marzy.

as-kochana tak sie zastanawiam jak ty funkcjonujesz jak tak mało spisz:szok:ja to bym chyba na stojaco w dzien zasnela.

natalineczka-udanego spotkania.

ps.ja uciekam obiad robic.:tak:
w pokoju cisza nastala wiec male raczki poszły spac.

wysylam troche sloneczka, tak na lepsze samopoczucie :))
Z braku sloneczeka to mozna sfiksowac
A co tam na obiad pichcisz?
Ja to chyba mielone rabne bo mam ochote :))

ja tez chce slonka :-):-)
u nas pada normalnie leje :tak::tak:masakra ochlodzilo sie ze hej...
u mnie wczorajszy barszczyk na obiad a dla dzieci paluszki rybne bo zupa jest bee :wściekła/y:

aniu a wy daleko macie do polski?
bo my do tesciowej to tylko 360 km niecale 4 godzinki jazdy :tak:

natalineczka udanego spotkanka zycze !!
tez kiedys bylam na takim spotkanku mam z lubuskiego :-):-) fajnie bylo..
:tak:

wysylam troche sloneczka, tak na lepsze samopoczucie :))
Z braku sloneczeka to mozna sfiksowac
A co tam na obiad pichcisz?
Ja to chyba mielone rabne bo mam ochote :))
to i ja troszke tego sloneczka prosze :tak::tak::tak:

a u mnie dzis na obiad fryty:-p:-D:-D:-D
nie chce mi sie gotowac
a mam zamrozone kotlety mielone wiec obiadek bedzie redy:-D:-D:-D:-D
dzis m przyjezdza w nocy:tak:
i bedzie mial urlopu jakis tydzien albo i wiecej
jupiii
:tak::-D:-D
a ja jak sie uda to na kokardkach bede zasowac:-D:-D
ale cos narazie nie ma tej babki, pewnie znow nie przyjdzie bo stwierdzi ze czasu nie ma zeby juz do mnie przyjechac:sorry:

Witam i ja
Ostatnio jakos na wszytsko brakuje mi czasu a do tego weny na czytanie i pisanie tez brak:no::no:Baa nawet laptopa nie chce mi sie wlaczac:no::no::no:
Wczoraj odebralam wyniki moczu Wiktorii i sa juz o wiele lepsze,wiec na razie ma spokoj z badaniami i lekami:tak::tak::tak:Ale w razie gdyby pojawila sie jakas infekcja lub nietypowa goraczka to od razu musze znowu badac mocz:no:
No i w koncu wczoraj dodzwonilam sie do kardiologa po jakis dwoch miesiacach i udalo mi sie umowic Wiktorie na wizyte na wczoraj:tak::tak::tak::szok::szok::szok:No wiec na 11 bylysmy u pediatry odebrac wyniki a na 13 jechalismy do kardiologa:tak::tak::tak:U kardiologa b/z czyli w sumie ok:tak::tak::tak:Szmer jest ale bedzie on Jej towarzyszyl dopoki bedzie roslo Jej serduszko czyli tak do 18 roku zycia:tak:Trzeba to kontrolowac,ale nastepna wizyte mamy dopiero za 3 lata:tak::tak::tak:
Teraz bede probowala tak samo umowic Klaudie i Dominika bo normalnie nie ma juz miejsca w tym roku:szok::no::no::no:
A dodam ze bylam na NFZ:tak::tak::tak:

Sorki,zle nie poczytalam co u Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Od rana wzielam sie za sprzatanie ale jzu mi sie odechcialo tego sprzatania:no:

witam moje kochane :happy:
Umnie mega słonko i lekki wiatr więc posyłam słonko tym co potrzebują :tak::tak::tak::tak::tak:
Mój synus wczoraj z tatusiem wrócił :tak::tak::tak::tak:byli o 16 :tak:i dostałam big kwiatka takiego jaki najbardziej kocham czyli słonecznik jest śliczny zrobili mi niespodziankę :tak::tak::tak:a w niedzielę wieczorem wracają moje dzieci jak ja się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:brakowało mi ich już bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:
Mama z Pietruszką pojechali do lekarza na wyniki a my z Tonim zostaliśmy Toni śpi mamusia szybko obrała ziemniaczki do obiadu głowe umyła i myk na bb póki jest okazja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubk basen wow:szok::szok::szok:super sama bym taki chciała :tak::tak::tak::tak::tak::tak:a dobudówka super :tak::tak::tak::tak:duży ten twój domek z profilu:-D:-D:-D
Ania a ty kiedy jedziesz do PL jutro??????kurcze szkoda że Emilly na antybiotyku znów :-(
Lunka As :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Liduś łap słonko bo wiem że bardzo lubisz :tak::tak::tak:
Magdamir 1 słuchaj a wy jesteście w DE od niedawna tak???a co was sprowadziło?????no i pytałam o szkołe małej to Polska czy Niemiecka szkoła????jak z jej znajomością niemieckiego???Natali widzę że humorek wraca :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mężuś w domku będzie ale się cieszysz :tak:ale kochana to znów na bb będziesz mało :eek:
Dowikluś super że z serduszkiem wszystko ok i że wyniki posiewu dobre:tak::tak::tak:no i tak właśnie ostatnimi czasy coś ciebie tu mało zauważyłam :sorry:to tobie wysyłam trochę weny :-D:-D:-D masz już kochana wyprawkę dla Dominika ???????co u niego na topie jeżeli chodzi o bohaterów bjek którzy obowiązkowo musza być na plecaku zeszytach tudzież innych pierdołach :-D:-D:-D
Iwcik to coś ty kupiła że tyle kasy wydałaś :-D:-D:-D:-Dwiem jak to jest niby nic a kasa poszła :eek:
Meduska a od czego ciebie tak ten brzuch boli??????a Patryk ma jak widzę czarny humor:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:czyli taki jak ja lubię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MY juz po obiadku..:-):-)
malinka nie doczytalam sorki..
mala chodzila juz 2 miesiace tu do szkoly niemieckiej i teraz idzie dalej od sierpnia ale taz do 1 klasy zeby zaczac od poczatku...
jezyka niestety nie zna wcale :no::no:
a co nas sprowadzilo??hmm..zycie...:tak:i chcialam jakis zmian...:tak::-) ale nie zaluje...

dowiklus ciesze sie ze z serduszkiem jest ok..:tak:

pozdrawiam ide posprzatac po obiadku...

reklama
a ja juz z moja rodzinka jestesmy po obiedzie.
ziemniaczki,miesko i fasolka szparagówka.dzieciaki teraz spia,m pojechał do sklepu a ja wskoczylam na bb.
na godz.17 krystian z m jada do kina na shreka,a ja zostane z dzieciakami w domku bo moze znajoma do mnie przyjedzie.

dowikla-super ze z serduszkie wszystko ok i ze wyniki sa dobre.
oby tak dalej:tak:

malinka-kochana rzucaj ile sie da tego slonca do mnie bo ja juz w depreche wpadam przez ten deszcz.

Do góry