anka26_x_07
Mama Laury :)
Hej witam i ja
Anabubka boski ten basen a wiatrolap ma sie ku koncowi
Magdamir tak jak mowi Anabuba teraz sie malo tu pisze ale zaczekaj do jesieni jak sie wszystko ruszy.Ciezko nadrabiac
MH super ze ze zdrowkiem wszystko wporzadeczku.Czekam na dalesze wiadomosci, oczywiscie te dobre wiadomosci:-)
Iwcik ciekawe cos Ty nakupowala
Agnieszka i Emilywczoraj napisala sms.Dojechali szczesliwie.Emilka spala cala droge nocna do 9 rana.Na miejscu byli o 12 w poludnie.Emilka pojechala na antybiotyku i wczoraj nie chciala Adze jesc.OBy sie jej za bardzo nie pogorszylo:-(
Ja wstalam o 10:30 Laura juz po snadanku a ja siedze z mokra glowa
Tak o 12 spadam na zakupki bo ziemniakow w domu brak
a obiadek trzeba zrobic.Na 17 ide na placuszki do kolezanki wiec obiadu tylko skubne co by plackow wiecej sie zmiescilo
Za oknem sloneczko wiec smialo mozna wyjsc
Anabubka boski ten basen a wiatrolap ma sie ku koncowi

Magdamir tak jak mowi Anabuba teraz sie malo tu pisze ale zaczekaj do jesieni jak sie wszystko ruszy.Ciezko nadrabiac

MH super ze ze zdrowkiem wszystko wporzadeczku.Czekam na dalesze wiadomosci, oczywiscie te dobre wiadomosci:-)
Iwcik ciekawe cos Ty nakupowala

Agnieszka i Emilywczoraj napisala sms.Dojechali szczesliwie.Emilka spala cala droge nocna do 9 rana.Na miejscu byli o 12 w poludnie.Emilka pojechala na antybiotyku i wczoraj nie chciala Adze jesc.OBy sie jej za bardzo nie pogorszylo:-(
Ja wstalam o 10:30 Laura juz po snadanku a ja siedze z mokra glowa

Tak o 12 spadam na zakupki bo ziemniakow w domu brak

Za oknem sloneczko wiec smialo mozna wyjsc