witam kochane po weekendowo
przyznaję bez bicia nie nadrobiłam

wczoraj o 19 wróciły moje dzieci kochane

Jezusie jaka ja jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-):-)
Julka opalona na murzynkę to nie jest nawet mulatka bo ona jest czarna
jedynie twarz lekko jaśniejsza nie wiem czy dlatego że czapkę z daszkiem nosiła czy dlatego że często myta :baffled Adam też opalony ale trochę jaśniejszy od Juliny 
Julka babcie naciągnęła chyba na maxa bo ma tyle ubrań że ja jestem w szoku szkoda tylko że większość letnia
ale takie ze i na przyszłe lato będą dobre 

Adam jakiś taki weselszy bardziej rozgadany odważniejszy
Toni zareagował na nich super ściskał dawał buziaki patrzył na nich jak zaczarowany

Nawet nie wiecie jak i tego brakowało tego rumoru bieganiny wesołości śmiechów

powiem wam że nawet kiedy jest ciężko kiedy chorują czy kiedy trzeba więcej kasy wydawać na wyprawki buty itp to JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ MATKĄ POD SŁOŃCEM MAJĄC DUŻĄ RODZINKĘ 

As tak mi przykro [*] :-
-
-
-(
MH a na jakim mleku jest Niki że na receptę????
Natali wózek świetny ja mam teraz coś w tym stylu dla Antoniego i jest to najlepszy wózek z wszystkich które mam

Anabubka ty jak zawsze w galopie

kochana a Weronika idzie w końcu do przedszkola bo mi gdzieś to umknęło 
Agnes trzymam kciukasy za ściągnięcie gipsu Oliwce &&&&&&&
Lunka skarbie kochany gratuluję zakupu auta i osprzętu czekam ma się rozumieć na fotki

na długo kochana jedziesz??????i oczywiście WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI 5 ROCZNICY SZCZĘŚCIA MIŁOŚCI I DZIECI DZIECI DZIECIN BO ONE DAJĄ JESZCZE WIĘKSZE SZCZĘŚCIE 

Magdamir1 to poszaleliście
ale potzrebna taka odskocznia 
Joanna trzymam kciukasy za twój etat cały albo za nową lepszą pracę {czytaj mniej ciężkiej harówy za większe pieniądze}i za nową pracę twojego męża
super że dojrzał do tej decyzji ale pewnie nie bez twojej pomocy co??:-)
Ania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu miłości więcej czasu dla siebie i oby Bogdan patzrył na ciebie zawsze z takim pożądaniem jak teraz i dzieci dzieci dzieci

Iwcik kochana ty już możesz bezpiecznie rodzić jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)ale kochana do 1 września coraz bliżej

jest wywróżona córka to teraz jeszcze 1 wrzesień co :-):-):-):-)
reszte zapomniałam

Amy wczoraj z Pietruszką położyliśmy się do łóżka o 24 i naszło nas na nocne polaków gadanie..i tak sobie gadaliśmy do 3
a on na 7 do pracy
ale wiecie co od 2 lat tak szczerze nie rozmawialiśmy
powiedzieliśmy sobie o uczuciach o przyjaźni ale tak szczerze inaczej o tym za co siebie cenimy co w sobie kochamy i mój kochany zapytał mnie czy bym chciała być jego żoną 

hmmmmm powiedziałm mu będzie pierścionek padniesz na kolana to ci powiem 

a szczerze to mnie tak zszokował że nie wiedziałam co powiedzieć 

bo jakoś tak jesteśmy razem kochamy się i o ślubie tak nam jakoś nie po drodze
zresztą ja jeszcze mam męża

Kerna faktycznie gdzieś mi śmigneła na forum ale u nas jej nie ma :-
-
-( szkoda mogła by nam napisać co u niej 
Beata a tobie jeszcze miałam napisać czytałam twoje kawały teraz są boskie

łyżka do butów i tabletka na ból głowy to moje hity już 

teraz już chyba wsio napisałam

przyznaję bez bicia nie nadrobiłam

Julka opalona na murzynkę to nie jest nawet mulatka bo ona jest czarna

Julka babcie naciągnęła chyba na maxa bo ma tyle ubrań że ja jestem w szoku szkoda tylko że większość letnia

Adam jakiś taki weselszy bardziej rozgadany odważniejszy
Toni zareagował na nich super ściskał dawał buziaki patrzył na nich jak zaczarowany

Nawet nie wiecie jak i tego brakowało tego rumoru bieganiny wesołości śmiechów

As tak mi przykro [*] :-
MH a na jakim mleku jest Niki że na receptę????
Natali wózek świetny ja mam teraz coś w tym stylu dla Antoniego i jest to najlepszy wózek z wszystkich które mam

Anabubka ty jak zawsze w galopie

Agnes trzymam kciukasy za ściągnięcie gipsu Oliwce &&&&&&&
Lunka skarbie kochany gratuluję zakupu auta i osprzętu czekam ma się rozumieć na fotki

Magdamir1 to poszaleliście

Joanna trzymam kciukasy za twój etat cały albo za nową lepszą pracę {czytaj mniej ciężkiej harówy za większe pieniądze}i za nową pracę twojego męża

Ania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu miłości więcej czasu dla siebie i oby Bogdan patzrył na ciebie zawsze z takim pożądaniem jak teraz i dzieci dzieci dzieci

Iwcik kochana ty już możesz bezpiecznie rodzić jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)ale kochana do 1 września coraz bliżej

reszte zapomniałam

Amy wczoraj z Pietruszką położyliśmy się do łóżka o 24 i naszło nas na nocne polaków gadanie..i tak sobie gadaliśmy do 3

Kerna faktycznie gdzieś mi śmigneła na forum ale u nas jej nie ma :-

Beata a tobie jeszcze miałam napisać czytałam twoje kawały teraz są boskie

teraz już chyba wsio napisałam