Natalineczka555
kocham kochać :)
as śliczna kurczeMH u mnie Hello Kitty nie przejdzie ;-);-).
Dobrze,że już zakupy macie porobione.
A ja z zakupów szkolnych to mam dla Kuby tornister ,no ale z wyposażeniem.
Tyle dobrze,że już tego nie trzeba kupować.
Ma piórnik zwykły wyposażony ,piórnik tubę,worek na kapcie,portfelik na szyję i pokrowiec przeciwdeszczowy
Jak znajdę fotkę tego tornistra to wkleję.
Witamy u nas.
Pisz dużo ,bo my lubimy czytać.
A my do sypialni wybraliśmy taką pościel.
http://adimat.follownet.pl/ps16.brava/ps16-czekolada.jpg
ale mi sie podoba
moze u jakas czesc korzenia zostawil???Wiecie co...................WRESZCIE KONIEC WAKACJI I WSZYSTKIE KOCHANE JESTEŚCIE NA BB I JEST TAK PO NASZEMU SWOJSKO:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
MH taaaa teraz jeszcze bloki kredki potem ubezpieczenie jakaś rada rodziców jakieś klasowe mikołajkowe..no kochana w skrócie zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!dziecko wyszło ci z domu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mojego Pietruszkę boleć zaczynają dziury po wyrwanych 2 miesiące temu zębachmoże to być od tej pogody????????????kurcze przecież wszystko się ładnie zarosło......wygoiło nic nie bolało a od wczoraj boli
stanu zapalnego tam nie ma bo dziąsła ładne
zapamniałam wam napisac dziś mi się śniło że Pietruszka zdradza mnie z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no w życiu takiego snu nie miałam ...a ten teraz chodzi i się ze mnie nabija !!!!!!!!!!
a sen nieziemski

Też tak się dziś poczułam, jak kiedyś, hehehehehe
Co do zębów, mógł mu zostać jakiś skrawek zęba i sie przesówa do góry, zey wyjść. Musiałby sobie przeswietlenie zrobić. Na zmianę? no raczej nie, jak np jadł lody w ciepły dzień i nic, to teraz tym bardziej.
Co do snu, no nie maogę.Ale powiem Wam coś. Wczoraj młoda zapomniała przed snem siku zrobić, wiec poszłam koło 23 ją wysadzić. Budzę i mówie
-idziemy siusiu
-a mogę kotka pogłaskać?
-możesz
-ooooooo, uciekł...
sadzam ją na nocnik i mówie
-rób siusiu
-ale w budzie?
-nie , do nocniczka
-ale tu koń kupe zrobił
No myslalalm, że sama sie posikam, POjechane ma sny, siedzi z kotem w budzie dla psa a kon tam w nocnik sra![]()
moze bebe lilyJa do chust tez przekonania nie mam, zwłaszcza teraz przy tych zimnych podmuchach powietrza.
Wysłałam Ci PW
No to synuś też złotko, moja ciągle sprząta, cos jak nasza Malinka
Wczytaj sie w to, co Ci As podała, warto sie zapoznać, nawet jeśłi ma się odmienne zdanie
dziewczyny co możecie polecić dla małej do posłuchania. Pytam oczywiście o piosenki, mama fasolki i domisie. Jest jeszcze coś godnego?

a córeczka super w nocy popis dała

moj czarek wczoraj sie smial przez sen a jak wstł to do konia gadał i mi mówi mamusiu konik stoi

i czesto tak ma ze jakies konie widzi

luka dobry mi pomysł poddałaś kurcze ze ja nie pomyslalam zeby materialu nakupic i posciel sama poszyc no

jutro jak bede miec wiecej czasu to pojde popatrzec na materialy

a co do muzyki to moj tez zawsze radio albo mama wlacz mi ogórek, albo wlacz mi moja muzyke

kurcze od razu widac ze dzieci do szkol ida bo babencje juz w domku uwiezione

az milo wracac i czytac czytac czytac

szkoda ze nie ma tylko teraz wersji live jak bylo
albo w wersji audiobooka dla leniwych

Ostatnia edycja: