reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH u mnie Hello Kitty nie przejdzie ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D.
Dobrze,że już zakupy macie porobione.
A ja z zakupów szkolnych to mam dla Kuby tornister ,no ale z wyposażeniem.
Tyle dobrze,że już tego nie trzeba kupować.
Ma piórnik zwykły wyposażony ,piórnik tubę,worek na kapcie,portfelik na szyję i pokrowiec przeciwdeszczowy :szok::szok::szok:
Jak znajdę fotkę tego tornistra to wkleję.

Witamy u nas.
Pisz dużo ,bo my lubimy czytać.:-D:-D:-D

A my do sypialni wybraliśmy taką pościel.
http://adimat.follownet.pl/ps16.brava/ps16-czekolada.jpg
as śliczna kurcze
ale mi sie podoba

Wiecie co...................WRESZCIE KONIEC WAKACJI I WSZYSTKIE KOCHANE JESTEŚCIE NA BB I JEST TAK PO NASZEMU SWOJSKO:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
MH taaaa teraz jeszcze bloki kredki potem ubezpieczenie jakaś rada rodziców jakieś klasowe mikołajkowe..no kochana w skrócie zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!dziecko wyszło ci z domu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mojego Pietruszkę boleć zaczynają dziury po wyrwanych 2 miesiące temu zębach:szok::szok::szok::szok:może to być od tej pogody????????????kurcze przecież wszystko się ładnie zarosło......wygoiło nic nie bolało a od wczoraj boli:szok::szok: stanu zapalnego tam nie ma bo dziąsła ładne :szok::szok::szok:
zapamniałam wam napisac dziś mi się śniło że Pietruszka zdradza mnie z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no w życiu takiego snu nie miałam ...a ten teraz chodzi i się ze mnie nabija !!!!!!!!!!
moze u jakas czesc korzenia zostawil???
a sen nieziemski:-D:-D:-D:-D
Też tak się dziś poczułam, jak kiedyś, hehehehehe
Co do zębów, mógł mu zostać jakiś skrawek zęba i sie przesówa do góry, zey wyjść. Musiałby sobie przeswietlenie zrobić. Na zmianę? no raczej nie, jak np jadł lody w ciepły dzień i nic, to teraz tym bardziej.
Co do snu, no nie maogę.Ale powiem Wam coś. Wczoraj młoda zapomniała przed snem siku zrobić, wiec poszłam koło 23 ją wysadzić. Budzę i mówie
-idziemy siusiu
-a mogę kotka pogłaskać?
-możesz
-ooooooo, uciekł...
sadzam ją na nocnik i mówie
-rób siusiu
-ale w budzie?
-nie , do nocniczka
-ale tu koń kupe zrobił
:-D:-D:-D:-D
No myslalalm, że sama sie posikam, POjechane ma sny, siedzi z kotem w budzie dla psa a kon tam w nocnik sra:-D:-D:-D

Ja do chust tez przekonania nie mam, zwłaszcza teraz przy tych zimnych podmuchach powietrza.
Wysłałam Ci PW
No to synuś też złotko, moja ciągle sprząta, cos jak nasza Malinka:-D:-D:-D
Wczytaj sie w to, co Ci As podała, warto sie zapoznać, nawet jeśłi ma się odmienne zdanie

dziewczyny co możecie polecić dla małej do posłuchania. Pytam oczywiście o piosenki, mama fasolki i domisie. Jest jeszcze coś godnego?
moze bebe lily :tak::tak::tak::tak:

a córeczka super w nocy popis dała:-D:-D:-D:-D
moj czarek wczoraj sie smial przez sen a jak wstł to do konia gadał i mi mówi mamusiu konik stoi:sorry2:
i czesto tak ma ze jakies konie widzi:sorry2::-D:-D:-D:-D:-D
luka dobry mi pomysł poddałaś kurcze ze ja nie pomyslalam zeby materialu nakupic i posciel sama poszyc no:sorry2::sorry2:
jutro jak bede miec wiecej czasu to pojde popatrzec na materialy:tak::tak::tak:

a co do muzyki to moj tez zawsze radio albo mama wlacz mi ogórek, albo wlacz mi moja muzyke:-D:-D:-D
kurcze od razu widac ze dzieci do szkol ida bo babencje juz w domku uwiezione:-D:-D:-D
az milo wracac i czytac czytac czytac :-D:-D:-D
szkoda ze nie ma tylko teraz wersji live jak bylo
albo w wersji audiobooka dla leniwych:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jak nie są Ci już potrzebne, to dawaj, bo mnei już dupsko boli, i palce od klikania, nic fajnego już nei mogę znaleźć. A moj auwielbia jak jej coś gra, czy to piosenki i tańczy, czy bajki, to np koloruje, albo mi późńiej opowiada:)))
Jutro jak znajdę chwilkę to je przejrzę i Ci napiszę co tam mam .:tak::-):-)
Klaudia obfociła Kubusiowy pokoik i przy okazji mnie w tych ciuchach ,które ostatnio kupiłam.:tak::-):-)
Zaraz wkleję tylko na fotosik wrzucę.

helo helo
dzionek zlecial jakos
w sumie do 16 byla calkiem fajan pogoda i sloneczko bylo i jakso cieplo,pozniej przyszla burza i ulewa i soe zrobilo 12 stopni:szok::szok::szok::szok::szok:
jak grzalam na wode to puscilam na grzejniki bo w odmu sie zimno zrobilo ze amskara:szok::szok::szok::szok:
zaczelam kosic trawe i zostal mi kawalek przed domem i przyszedl deszcz i nie skonczylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie lubie tak

mlode sie pobawily,ja sobie spoprztalam :tak::tak::tak::tak::tak:
jutro z Paulina do ortodonty na wyciski do apartau jade,mam nadzieje ze tym razem bez cyrkow bedzie:rofl2:

No widać że się wakacje kończą :tak: coraz nas więcej i niedługo nie będę nadążać z czytaniem :-D Kuba zasnął a mamusia odpoczywa :tak: chyba nadrabiam jakieś zaległości w jedzeniu bo co 10 minut głodna jestem :sorry2: M się ze mnie śmieje że dziecko głodne (chodzi o ciążę) :-D:-D:-D śmiać mi się z niego chce :-D a niech sobie gada oby się tylko nie sprawdziło :tak: M gadał z porucznikiem i niestety nici z mojej pracy :-( syna nie będą sprowadzać o żagania :-( no szkoda, czyli od początku roku do woja mama się stara :-)
Lidka może to przesilenie :sorry2: niestety teraz człowiek przez tą pogodę taki do dupy chodzi :sorry2:
Malinka Kochana zdrowiej szybko oby w końcu coś Ci pomogło :tak:
As zdrówka dla Kubusia :tak:
Natali zdrówka dla małego :tak: oj teraz się zacznie katary itd :crazy: na samą myśl się człowiekowi nie chce :sorry2:
Nie wiem czy coś jeszcze miałam napisać :sorry2: idę coś zjeść znowu :-D i idę listę zakupów zrobić :tak:

no trzymam kciuki zeby sie jaks robota znalazla

mb cvhesfhhfh witam to pierwsze to Gabi ;-):-D obiecuje ze zaczne regularnie pisac jak tylko dzieci sie pozbede :baffled::-pod srody :-D:-D:-D:-D:-Dbvvfffffffffffccfcvcxccvccffgdcddgdgd

hehehe
chyba kazda z nas oczekuje srody:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam kobitki, wracam powoli do żywych :-) Wczoraj wróciliśmy ze śląska, a dzisiaj wzięłam się za wyprawkę o przedszkola, bo jeszcze nic nie miałam :baffled:

a jak chrzciny?udane?

M
a co do spóźnionej @ to nadal mi sie spóźnia :-D:-D:-D:-D:-Dale jakoś jestem spokojna raz choroba dwa leki trzy nie raz tak miałam :tak:dlatego uspokajam Beatkę bo wiem jak to jest jak sie wkręca człowiek w spiralke :tak::tak::tak::-D:-D:-D
As super ta pościel :tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką mogła mieć :tak::tak:
kochana zdrowka dla Ciebie
a zeby nie wpadac w spiralke radze zalozyc spiralke:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinko zdrowka kurcze wspolczuje korzonkow:baffled:
a co do testu wyszlo ze czarek tez w ciazy:laugh2::laugh2::laugh2:
tak wiec wiarygodnosc zawiodla :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej
moge dołączyc do mamusiek siedzących w domkach:)
mam dwóch synków Darusia 2,5 roku i Julka 2 miesiące:)do pracy zarobkowej narazie sie nie wybieram ale za to zapylam aż milo po domu:)

witamy ui zapraszamy

W
Mojego Pietruszkę boleć zaczynają dziury po wyrwanych 2 miesiące temu zębach:szok::szok::szok::szok:może to być od tej pogody????????????kurcze przecież wszystko się ładnie zarosło......wygoiło nic nie bolało a od wczoraj boli:szok::szok: stanu zapalnego tam nie ma bo dziąsła ładne :szok::szok::szok:
zapamniałam wam napisac dziś mi się śniło że Pietruszka zdradza mnie z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no w życiu takiego snu nie miałam ...a ten teraz chodzi i się ze mnie nabija !!!!!!!!!!

powiem Ci ze mnie na poczatku rawly blizny po rwaniu a raczej cieciu
zreszta kazde takie mnie rwa wiec sie przyzwyczailam
po kilku mieisacch przechodzi,przynajmniej u mnie
mnie za to teraz bola te torbiele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

M
Oj tak zaczyna się od środy.
Jeszcze 2 dni wolnego !!! :-D:-D:-D:-D
Kuba mi krzyczy:
Nie chcę do szkoły !! Szkoła jest głupia!!! Tam mi rozum odbierają !!!
Nie mogę myśleć UWAGA Racjonalnie !!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
No padam z niego normalnie. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mi sie kiedys sniło ze w slinke leciałam z michaelem jacksonem:szok::szok::szok::szok::-D:-D-a ze jestem jego fanka to chcialam zeby ten sen trwał,trwal.........;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozbawiacie mnie dzis do lez:tak::tak::tak::tak::tak:

Kurcze, taki zapał miałam i jakoś zgasło. Wyszłam na balkon na papierosa, matko, jak zimno, a jak wieje:szok::szok::szok::szok:
Młoda poodkurzała:szok::-) mi chatę, wstawię fotkę, jakbyście nie wierzyły, bo ja sama nie wierzyłam:-D

no piekna pomocnica:tak::tak::tak::tak:

J
dziewczyny co możecie polecić dla małej do posłuchania. Pytam oczywiście o piosenki, mama fasolki i domisie. Jest jeszcze coś godnego?[/COLOR][/B][/SIZE]

moje mnie ostatnio katuja \Smerfowymi hitami :baffled::baffled::baffled::baffled:
Paulina gdzies od kogos stare plyty dostalai teraz mi smerfy uszami wychodza:-):-):-)
ale mloda tez spiewa:tak::tak::tak:
Bebe Lily tez ma fajne kawalki:tak::tak::tak::tak::tak:

no to ja wrzucam pare obiecanych fotke:rofl2:
moj dom po malowaniu

a do tego moja hustwka, lawki i trzepak:rofl2:

Załączniki

• DSC01124.jpg
    DSC01124.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01125.jpg
    DSC01125.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01126.jpg
    DSC01126.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01127.jpg
    DSC01127.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01118.jpg
    DSC01118.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01114.jpg
    DSC01114.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01073.jpg
    DSC01073.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01072.jpg
    DSC01072.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01070.jpg
    DSC01070.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 37
Kubusiowy pokoik

Nasze łóżko w sypialni

A to ja .:-D:-D:-D
Nie patrzeć na minę ,bo zabijam wzrokiem.:szok::szok::-D:-D:-D
Klaudia miała tylko ciuchy fotografować ,a nie mnie ,więc wyszło jak wyszło.:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Jestem...
Czytam...
Nie piszę, bo nie mam siły :no:
Jutro napiszę dlaczego. :sorry2:

Pozdrawiam! :-)
Dobrej nocy! :-)
brzmi groźnie :)

a
moze bebe lily :tak::tak::tak::tak:
no chyb aposzukam i zobacze co to jest w ogóle:-D:-D:-D
No widzisz, a materiały nie są takie drogie, no chyab, ze właśnie z hello kity, albo HM, bo to szał teraz na to

Ana, znów pracowity dzień Cię dopadł, no czemu mnie to nie dziwi, hehehe, a domcio bjutiful hihihi

Nie no pokoik full wypas, hehe, i jaki piękny koń na łózku zaległ niebogi, hihihi
A ciuszki fajne, mój styl, hehehehe

reklama
Hej dziewczyny. Jutro trzeba będzie wstać przynajmniej o 7 a my mamy problem z 8. Masakra. Nie wyobrazam sobie tego. No i zaczął się stres, jak to jednak będzie w tym przedszkolu...

Ależ zimno, mży, wieje i szaro jest. A czeka nas dzis wyprawa do PUP, bleeee.

Do góry