reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po dluuugim weekendzie. Milo bylo ale sie skonczylo. Maz wrocil do pracy a ja z przyzwyczajeniami na stare tory.
Rozgladalismy sie z M za praca blizej domu ale niestety nie ma albo za taka stawke...Jest praca dla mnie, ale co ja z dziecmi zrobie. Przedszkole do 16 a praca zmianowa do 22 a po drugie Krzysiek jednak potrzebuje zeby z nim siasc, wytlumaczyc zadanie pomoc zrobic. i jeszcze logopeda. Na razie mam do sierpnia wychowawczy wiec troche czasu zostalo.

Pozdrawiam i ide poczytac co u was!

reklama
Luna mam tą samą czcionkę co zawsze:-D
i ta samą co wy .... :-p

ale pisałam ze za 3 tyg mam już badania połówkowe i zleciało szyyyybbciusio.....:tak:
hehehhe, no, teraz nie muszę gałek na dłońwyciągac i do monitora dostawiac:-D:-D:-D:-D:-D

Ja iwem, ze tą samą trzcionkę wszyscy mamy. Rozchodzi się o t:-Do, ze ten fiolet małowidoczny, a po 10 czy 12 h roboty wlepianiasię w przezroczyste maluśkie żelki na białym pasku to wysiłek dość spory, no starość nie radość

Ana 15 min??? WOW. Ja drogę z domu do pracy czy odwrotnie pokonuję z buta w 18 minut-2,5 km. A co, tez isę pochwalę-ale musz emiec muze w uszach...

Spadam, mężowego z wyrka zrzucę i sama sie w nie zapakuję.Dobranoc

hejka babeczki :-)

jesli chodzi o Oliwke to niestety nie udało się bez antybiotyku,dostaliśmy antybiotyk i kolejny tydzień w domu :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

na szczęsscie wynik na kał wyszedł ok,beż zadnych pasożytów ale musimy jeszcze 2 próby zrobić.

planuje j a zaraz położyć ale czarno to widzę bo dziadek pozwolił jej spać 2,5h:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hej laseczki poobiednio:happy:
Co do torebki i komplementów to dziękuję bardzo przekażę komplementowanemu :tak:ale to nie tak do końca że on tak sam z siebie o nie:baffled: po pierwsze pamiętał z ubiegłego roku (bingo MH :-D) a po drugie była mała sugestia że jesień że szaro ze ja nie mam nowej torebki a przecież jestem kobietą itd ;-);-) no i wczorja przychodzę z pracy a on do mnie że ma niespodziankę ale wieczorkiem jak dzieci pójdą spać...ooo myślę jak nic będzie sex :-D:-D no więc długi prysznic depilacja tu iówdzie z naciskiem na ówdzie :rofl2: balsam bielizna a ten chodź kochanie no to ja mrrrrrrrraaaauuuu a on mi tu do kompa każe siadać:baffled::baffled::baffled::baffled: i pokazuje allegro:baffled::baffled::baffled: no i pokazał 4 propozycje jedną miałam wybrać (a szkoda bo 2 były cudne:-D) no i wybrałam :-D:-D:-D:-D no a jak już taka wyprzygotowywana ...to musiałam mu przecież podziękować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
MH kurcze:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Niki jest prawie tak duża jak mój Antek :szok::szok::szok:jejciu jestem w szoku bo ona taka kruszynka była :szok::szok::szok: kurcze albo ona taka duża albo mój Toni taki mały:szok:
Beata no nie toż to rozpusta micha lodów z owocami nosz.........jami:-D:-D
Natali dasz radę przez śniegi przejechac jak ja rok temu przez ogródki działkowe dalam radę i to tam gdzie pługi wcale nie jeździły to i ty dasz :tak::tak::tak:zresztą kobieto jak nie my to kto??????????????
Iwcik ja juz zrobisz Maxiowi pokoik to czekamy na fotki ma sie rozumieć :tak::tak::tak::tak::tak: a chłop i prezenty kochana im trzeba sugerować bo tak sami z siebie to oni rzadko kiedy mają przebłyski :baffled:
A ja dziś byłam w lumpku bo u nas w poniedziałki -50% od ceny na metce (normalnie butik :-D) i kupiłam Julce jedną spudniczkę 2 pary spodni made by h&m super są jedne dżiny z gumeczkami na dole takie ale alladynki a drugi tez w tym samym stylu tylko sztruksy w kolorze czekoladowym jedną bluzeczkę biała z hello kity Antoniemu jeden bezrękawnik wełniany granatowy made by H&m z myszką miki jedne ocieplane spodnie też h&m granatowe i jeden pajacyk do spania z tygryskiem made by kapphall 2 firanki kuchenne jedne świąteczne na tiulu mikołaje a drugie na tiulu malowane bombki i gałązki świerku za wszystko zapłaciłam całe 19 zł :tak::tak::tak::tak::tak:to to ja rozumiem na takie zakupy to nawet mnie stać :-p
nie chdzi czy dm rade przejechac bo to zawsze jakos sie muły wyrobi;-):-D
ale teraz z dwójką dzieciaków:sorry2:
mam nadzieje ze mi m nie wysla na delegacj wtedy bede miala jak:tak:
co do lumpka zazdraszczam, u nas tez jest kilka ale zawsze albo jakas klitka albo po schodach a teraz z wozkiem to ciezko:tak:
Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

U mnie dzisaj obiad na lenia, kurczaki na chrupko frytki i ogórki :-p

Dziewczyny zaraz zaczną chalapuę roznosić, pora się uzbroić w cierpliwość :sorry2:

Co do prezentów od M to tez przeważnie dostaję cos na zamówienie :tak: aczkolwiek potrafi mnie facet zakoczyc :tak: ostatnio dostałam torebkę i perfumy :-p ale najczęściej to mi znośni lakiery do włosów:-D ( bo ma zadarmo ) :-D:-D:-D
lzy sie intencja;-):tak:
60 zł za kg:szok:
ło matko
u nas jest po 15 zł za kg po 20 zależy za co:sorry2::-D
prawie jak w mięsnym:-D:-D:-D
hej laski

ja mam wolne teraz maksiu odrobił lekcje maz w pracy lenka spi to ja korzystam:-):-) wczesniej pranie robiłam bo taka piekna pogoda była no i spacerek zaliczony z lenka a pozniej kolezanka wpadła na kawke a co do wiosny to elegancko u mnie stokrotki kwitna nawet krolikowi sie poszczesciło no i stokrotek pojadł sobie :-D:-D:-D

MH no to Niki rosnie :tak::tak::tak:

Beata ja tez chce lodyyyy

Malinka co ty za elegancki lumpy masz :tak::tak::tak:a pokoik jak bedzie gotowy to napewno wlepie foty:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka sorki ale naprawde nie mogłam bo bylismy z towarzystwem no i wogole z chłopem byłam :-D:-D:-D

Anakonda ja chetna na te placki masz jeszce:-):-):-)

Natali ty sie ciesz ze nie ma zimy ja to jeszcz:-)e nawet zimówek nie mam zalozonych w aucie:rofl2::rofl2::rofl2:
ja na zime całe lato byłam gotowa bo mojemu sie opon nie chciało zmieniac tzn chcial ale zawsze mu "coś wypadało" i tak do teraz a teraz juz nie musi:-D:-D:-D
witaj pracusieu
a Ty tylko kokardki krecisz:-D:-D:-D:-D
jakos trza na świeta zarobic:tak:

witojcie byłam na mieście ale taka bieganina na szybko to nawet nie poprzymierzałam butów zbytnio i jedna kurtke tylko, ale płaszczyk sobie upatrzyłam i jak taniej butki kupie to płasczyk sobie zafunduje:tak::tak:
moja granica to 200 zł;-)

wooow
od 21.30 nikogo babeczki co sie z wami dzieje :)
ja wlasnie skonczylam pudlo kokardek i znikam nyny jutro wybywam rano na zakupy mam nadzieje ze będą bardziej udane ;)

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-):-)
A co to ja dzisiaj otwieram ten mglisty dzień ?! :szok::szok::szok:
Ja dzisiaj na spacer sie wybieram z koleżanką więc poproszę o piękny, słoneczny dzień :tak::tak::tak:
Lidka jak już wcześniej pisałam ja do tego Dukana jakoś samozaparcia nie mam i tylko 6 dni wytrzymałam, może i bym dłużej pociagnęła ale siostra przyjechała i zaczęły się ciasteczka i słodkości :-D:-D
Anabuba oj masz ty kondycję kobieto, tylko pozazdrościć :tak::tak:
Malinka no no czyli jednym słowem noc była udana ;-):-D:-D

Witam :-)

...
Ja iwem, ze tą samą trzcionkę wszyscy mamy. Rozchodzi się o t:-Do, ze ten fiolet małowidoczny, a po 10 czy 12 h roboty wlepianiasię w przezroczyste maluśkie żelki na białym pasku to wysiłek dość spory, no starość nie radość

...

Ja po prostu nie czytam, bo mi sie literki zlewaja :sorry2:

Natali, pochwal się jak zrobisz zakupki :tak:

A ja znowu zapomniałam M powiedzieć, zeby mi czytnik zostawił :/ i fotek nie ogę zrzucić :dry:

Anaconda, ja tez na Dunkanie poległam :/

MH ale Ty chociaż ćwiczysz a ja to taki leń patentowany że szok :szok::szok::szok:
Ale w tym tygodniu jeszcze sobie pofolguję bo w piątek znowu na Radom uderzam do mamy i siostry i zostanę tam do wtorku ale jak już tu wrócę to biorę się ostro za siebie :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Maja wczoraj wieczorem wymiotowała ale chyba coś jej tylko zaszkodziło bo potem już sie normalnie czuła i dzisiaj rano też więc do przedszkola ją puściłam a po południu czeka nas spacer do dentystki :tak::tak::tak:
No i ja na pogaduchy się umówiłam z koleżanką :tak::tak::tak: tak więc mykam myć głowę :tak::tak::tak:

Malinka to Ci M zrobił niespodziankę :-) i Ty mu też :-D a zakupki widzę baardzo udane :tak:
MH to co to za lumpy :szok:
Kamcia no zleciało szybko :tak::-) teraz to już z górki :tak:

Witam w mglisty wtorek :sorry2: masakra ta pogoda :no: a już myślałam że sobie do żar na targ pojadę :sorry2: no nic posiedzę w domu :tak: ja już po śniadanku, M leży jak zawsze a ja zaraz do kuchni idę :tak: wczoraj jak stanęłam przy dyni o 18,00 tak skończyłam prawie o 21.00 :dry: a tylko ją obrałam i pokroiłam w kostkę :tak: dzisiaj się za nią biorę do końca :-) dobrze że obiad mam ze wczoraj :-D idę do roboty zajrzę później ;-)

witajcie kochane
zaraz trza sie zbierac
pogoda do kitu totalnie,
chcialabym jechac bez małej ale chyba mi sie to nie uda :sorry2:
mleka nie mam bo glowa mala i wczoraj mi wylecialo:sorry2:
zobacze moze uda mi sie ściągnąc:confused:
i cosik mnie ząbek zaczyna ćmić:baffled:

reklama
Do góry