reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu zdrówka Kochana :tak: nie przemęczaj się :tak:
Malinka witamy w klubie ja też mam dzisiaj lenia :-)

Witam. U mnie też pochmurno, szaro, wieje i coś się zapowiada na deszcz :sorry2: ale na weekend mówią że ma być ładnie i oby się sprawdziło ;-) ja już mam pranie zrobione, ziemniaczki na obiad obrane, rybka rozmrożona i wolne :-) chodzi za mną kapuśniak ale coś nie chce mi się robić :sorry2: Kuba sobie ogląda dorę więc na razie mam spokój :-) dałam wczoraj ogłoszenie do gazety o aucie i wózku :tak: w piątek będzie gazeta i mam nadzieję że sprzedamy bo kasa by się przydała :tak: zajrzę później Laseczki :-)

reklama
witam :-) ja dalej na zwolnieniu :-(wczoraj byłam u ortopedy diagnoza :koksartroza dysplastyczna :szok: moja nogę ratuje tylko operacja :-:)-(a wszystko inne zabiegi leki zastrzyki tylko maja działąnie przeciwbólowe takze od 22 marca zwolnienia ciąg dalszy i 30 zabiegów fizjoterapeutycznych :jonofreza ,krioterapia i magnetronic :szok: ale poewnie po zabiegach wracam do pracy mimo ze ortopeda mówił ze mogę starc sie o rentę :szok:

Oj, zdrówka kobieto...

Witam laseczki :happy2:
Ale dzisiaj zimno :baffled::baffled: wieje wiatr ale widzę że słonko nieśmiało zaczyna się przebijać prze chmury :tak::tak::tak: może zrobi się cieplej :dry:
Joasiu kurcze ale się porobiło :-:)-:)-:)-( dużo zdrówka życzę i oby fizjoterapia pomogła :tak::tak::tak:
Ja mam dziś mega lenia nic mi się nie chce :-p obiad by trzeba zacząć szykować pranie nastawić wyrasować a mi się nic nie chce :no: odkurzyłam i zjadłam śniadanie i już jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D
Jeszcze po szkole muszę iść z moją Julką do reala musimy kupić prezent urodzinowy dla jej koleżanki bo w niedziele idzie do bawialni na urodziny,musze jej kupić adidasy bo te z ubiegłego roku cisną a na zimówki za ciepło za chwilę będzie a na pantofelki jeszcze za zimno :baffled::baffled::baffled: boszzz a mojej Julce przy jej wysokim podbiciu ciężko kupić buty jeszcze jak mam słuchać a te za różowe te za białe te za szerokie te za ponure wrrrrrrrrrrrrrrr oj nie wiem czy mam dziś na to nastrój :dry::dry::dry:

Ja powyciagałam anice adidasy, myślałam, ze ma ze 3 pary a tu prawie wszystkie za małe :szok: albo duzo za duże :baffled: Dobrze, ze mam dla niej kozaczki taskie nie ocieplane to jescze chwilke pogania :tak:

Joasiu zdrówka Kochana :tak: nie przemęczaj się :tak:
Malinka witamy w klubie ja też mam dzisiaj lenia :-)

Witam. U mnie też pochmurno, szaro, wieje i coś się zapowiada na deszcz :sorry2: ale na weekend mówią że ma być ładnie i oby się sprawdziło ;-) ja już mam pranie zrobione, ziemniaczki na obiad obrane, rybka rozmrożona i wolne :-) chodzi za mną kapuśniak ale coś nie chce mi się robić :sorry2: Kuba sobie ogląda dorę więc na razie mam spokój :-) dałam wczoraj ogłoszenie do gazety o aucie i wózku :tak: w piątek będzie gazeta i mam nadzieję że sprzedamy bo kasa by się przydała :tak: zajrzę później Laseczki :-)

No to powodzenia, pewnie znajdzie się chętny :tak:

A ja dzisaj lece z dziewczynami do lekrza, helenka ma skoki temperatury... zobaczymy co ztego bedzie :/

Witam i ja
Ja tez mam dzisiaj mega lenia:no:A rano to nie moglam z wyra wstac:no:Budzik dzwonil i dzwonil:szok::no:
Pogoda sie spierniczyla:no:Wieje i jest zimno:no:
Niedlugo szykujemy sie do przedszkolka i jak odbiore mlodego to jedziemy na szybkie zakupki:tak:Musze kupic prezent na chrzciny dla Majki bo w sobote jedziemy i prezent na imieniny dla Klauduni bo ma w niedziele:tak::tak::tak:

BEATKO
Jest taka bezplatna strona z ogloszeniami:tak::tak::tak:Nazywa sie GUMTREE:tak::tak::tak:Tam wystawiasz za darmo:tak::tak::tak:Zajrzyj sobie:tak::tak:
ja tam kilka rzeczy juz sprzedalam m.in jedno lozeczko:tak::tak::tak:

MALINUS
To udanych zakupkow:tak::tak::tak:Daj znac czy kupilas buty:tak:

MH
Daj znac po lekarzu:-):tak:

My po lekarzu, doktor spoźnila się bagatela 30 min :no::no: dobrze, ze byłam pierwsza :cool2:

A dziewczyny maja gardła czerwone, płuca i oskrzela czyste, więc syropki do poniedziłaku, oby przeszło :tak:

cześć mamuski!!
witam sie w zimny,srodowy dzien.pogoda do d..y 5*wieje i co jakis czas deszcz pada.
ja wlaśnie jestem po obiedzie,dzieci spią,m w pracy krystian koloruje,a mnie czeka dzis prasowanie ale nie mam weny do tego.
wczoraj mialam w planach mycie okien ale pogoda była do bani wiec zrezygnowałam,myslałam że dzis bedzie ładniej ale sie pomylilam i takim sposobem okna dalej mam brudne:sorry2::zawstydzona/y:ale wczorajsze popołudnie super spedziłam bo była u mnie iwicik z dzieciakami.mowię wam kobietki jaka iwonka jest laska,schudla strasznie i wyglada super:tak:lenka jest kochana taka słodka pyzia tylko ją schrupac.maksiu z moim krystianem super sie razem bawili i rozstac sie nie mogli.

joanna-o kurcze,nie ciekawie z ta twoją nogą.
zdrówka zyczę.

dowikluś-no ja mam taką nadzieje ze kiedyś nam sie uda spotkac:tak:

malinka-pochwal sie zakupami jak wrócisz.
a jak pietruszka sie czuje????

mh-oby dziewczynką przeszło po tych syropkach.

beatka-mam nadzieje ze szybo znajdzie sie kupiec na auto i wózek.

Widze że dzisiaj pomuje jakiś wirus lenia, to chyba ta pogoda:-) Ja też mam dzisiaj lenia ale od paru dni chodziły za mną chrusty i dzisiaj je zrobiłam bo obiad już miałam i nie musiałam robić:-) A teraz dalej będę leserować:-)

Witajcie;)
Składałam z mężem meble i jakoś brakowałomi czasu:)
Podpowiedzcie co na mini parapetówke mogę przygotować do jedzonka??

Bry :dry::dry:co za pogoda leje wieje normalnie późna jesień :dry::dry::dry:
Barbara ładne mi lenistwo jak chrusty robiłaś :-D:-D:-D:-Ddla mnie chrusty to mega wyzwanie :-D:-D:-D:-D
Lidka a dziękuję troszku mu lepiej ma jedną śliwę pod okiem mega guza na głowie jak leciał nie wymiotuje stoperan spełnia swoją rolę prawie doskonale :dry:poszedł do roboty będzie żył :tak:;-);-);-):-):-):-):-):-) chociaż mówi że nadal mu mega zimno i ma spowolnione ruchy allllleeeeee dziś mi jego nie szkoda bo mógł iść do lekarza wziąć zwolnienie do piątku i by sie gites wykurował tym bardziej że u niego w tym momencie nie ma problemu z zwolnieniem więc cierp ciało coś chciało :dry::dry::cool2::cool2::cool2::cool2:
Kochane poszłam na te zakupy choc mega mi się nie chciało kupiłam Julinie adidaski i to mega trafem bo była jedna jedyna para nr 30 i przeceniona z 79.99 na 29.99:tak::tak::tak::tak: w smyku więc zakup udany i mojej córce się spodobały :tak::tak: i super wygodne jak mówi z lekkim luzem na paluszki więc wiosne prześmiga :tak::tak::tak:białe na rzepy z różowym serduszkiem z boku:tak::tak::tak:kupiłyśmy też prezent dla jubilatki Agatki komplet do robienia biżuterii podobno Agatka uwielbia biżuterię i zajęcia manualne więc mam nadzieję że jej się coś takiego spodoba :tak::tak: a sobie kupiłam żel pod prysznic gąbki ,szampon,skarpetki no rozkosz :-D:-D:-D:-D a potem wracaliśmy w strugach deszczu i juz było mniej fajnie :baffled::baffled::baffled:
A moje lenstwo sięgnęło dziś apogeum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: miałam mięso rozmrożone na mielońce i co?????????? schowałam je do lodówki a dzis kiełbaska z patelni z cebulką +ziemniaczki+surówka ma się rozumieć gotowiec colesław :-p:-p:-p pranie się wyprało i co?Czeka aż ktoś się zlituje i je rozwiesi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no leń leń leń i jeszcze raz leń ze mnie :-D:-D

Dowikla dzięki za stronkę :tak: jakby co to będę tam wystawiać ;-)
Lidka to fajne miałaś południe wczoraj ;-) oj szkoda że do mnie nikt nie przychodzi :-(
Malinka to fajnie że zakupki się udały ;-)
MH zdrówka dla Dziewczynek :tak:
Lena najlepiej jakąś sałatkę, kurczaka pieczonego, kawałek ciasta ;-)

Witam wieczorem ;-) Kuba już po kolacji, M właśnie sobie robi a ja bym zjadła konia z kopytami a lodówka prawie pusta :dry: miałam iść na zakupy ale leń wygrał :-D jutro na obiad mielone, chyba że skoczę do sklepu to zrobię gołąbki bo za mną latają :-) M znalazł na necie parodię zmierzchu i właśnie oglądamy, ale jaja :-D spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

reklama
Witam wieczorkiem
Mlodzi jeszcze sie bawia a ja jestem juz wymeczona:tak::tak:
Dominik wlasnie wyrwal sobie zabka:tak::tak::tak:na obiadek mielismy pizze bo nie mialam weny i czasu na gotowanie:tak::-D
U dziewczynek w przedszkolu byla dzisiaj rytmika otwarta,wiec rodzice mogli zostac w sali i patrzec:tak::tak::tak:Bylo fajnie:tak::tak:
Pozniej pojechalismy na zakupki:tak::tak::tak:Kupilam Klaudusi dwie bluzeczki z krotkim rekawkiem na lato w h&m:tak::tak::tak:Obydwom dziewczynkom kupilam tez fajne koszule z krotkim rekawkiem i Dominik kupil Klaudi banki:tak::tak::tak:
Prezent na chrzciny tez juz kupiony:tak::tak::tak:

MALINUS
NO to gratuluje zakupkow:tak::tak::tak:
A obiadek sama bym sobie taki zjadła:tak::tak::tak:

Do góry