reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O to jestem! Aczkolwiek tylko na chwilkę.
T odebrał dyplomik i pękam z dumy :-D. Zabiera mnie mężuś na randevou :-D wybaczcie nie mam pojęcia jak to się piszę. Kubulec już smacznie sobie śpi więc mogę troszkę popisać ;-). O choroba właśnie mi się przypomniało, że nie mamy prezentu dla teścia na jutro...
Lenka, ubrałam się w swój szary kostiumik i jak to koledzy męża stwierdzili no, no, no :-D. Dzięki za pomoc :tak:.
As, słodki piesek. Mi się marzy bichon hawańczyk :tak:.
Aguska, nie smutaj się. Pamiętaj:
a) facet, to facet <niestety>,
b) facet to świnia <tylko ogonek ma z przodu>,
c) Kopernik była kobietą ;-).
Tak na serio to mam nadzieję, że to nic poważnego i nie stresuj się bo wrzodów dostaniesz, a wtedy nici z grilowanego jedzenia :-(.
Gimpelka, extra fotka Wojtusia z otwartą buzią<taką zdziwioną albo głodną> :-D

WItam;)
Gimpelka-Śliczny synek;)
Niestety nic nie wyszło z wypoczynku na plaży;/
U nas padało, myślałam że przejdzie ale zadzwoniłam do brata który jest w krynicy i tam burza, wiec nie stety odwołany wyjazd;/
Pogoda się poprawiła i byliśmy na spacerku;)
Amelka poznała u znajomych nowe koleżanki z niemiec i szybko nauczyła się mówić Nein, Ja(już umiałą) i und;)
heh przyda się wyjazd bo mamy do M do Niemiec leciec;)

Czesc dziewczyny

U nas też pochmurno i co troche pada :/

As pieska masz cudnego!!! Ale niezły byczek z niego (z niej) wyrośnie. Super że tak szybko udało ci sie jarzmić bestie:-D:-D:-D
Nam chyba wiecej czasu zajęło uczenie naszej Lusi załatwiania sie na dworze. My stosowaliśmy troszke inna metode- po kazdym jedzeniu ,spaniu i zabawie wychodziliśmy z nią i chodzili tak długo aż sie załatwiła. Przez jakieś dwa tygodnie zdarzało jej sie siurać na schodach ale szybko sie nauczyła...

Ide drugie danie podawać a potem na ciacho do cioci :)

Miłego dnia wszystkim zycze

Cześć dziewczyny! :-)
Usypiam małego <wygląda to tak, że siedzę z nim w pokoju i pilnuję, a on wtedywie, że jest ktoś w pokoju i zasypia, inaczej się nie da :sorry:> więc mam czas i zajrzałam do Was na chwilkę ale widzę, że ruch na forum dziś u nas słabiutki :-(. W Szczecinie pogoda kiepska, pada i pochmurno, mam nadzieję, żę u Was trochę lepiej. Mój T siedzi z gośćmi i teściem <kupiliśmy teściowi Balentaysa [nie mam pojęcia jak to się piszę :-D] z dwoma szklaneczkami, bo były w gratisie ;-). On sobie siedzi przy stole a ja mam wolnego kompa :-D. Wilk syty i owca cała ;-).

u nas podobna pogoda prawie cały dzień pada
fanta ja mam gorzej z usypianiem bo muszę Bartka mieć w ramionach albo polulać chwilke bo inaczej nie zaśnie:sorry:
A dziś Bartuś był niemożliwy uderzył sie kilka razy tak szalał.Raz zarył buzią o rurę od kaloryfera (wlazł za łóżko) i aż krew się polała te moje dziecko chwilami przechodzi samo siebie!zęby nadal mu dokuczaja ale jest coraz lepiej:-)
ja mam dziś już troche lepszy humor objadam się dziś na maksa;-)
Z m będziemy filmik oglądać i tak jakoś nam minie sobota

Witam poniedziałkowo!!!

Ależ tu rzeczywiście była pustka wczoraj!!!!

Gimpelka a ty już obroniona czy na dziekance???? Jedziesz tylko znajomym z roku szczescia zyczyc??:-) fajnie!!! Dobra z ciebie dziewczyna!!!:-D:-D:-D
Jak tam wczorajsze urodzinki teściowej minely?/ Pogoda do kitu masz racje i nie sądze by sie wypogodziło....

Nic to lece bo Misiek w drugim pokoju bez majtek biega i jak go znam to zamiast w nocniku bede miała kałuże na panelach:-D:-D:-D

Miłego dnia dla wszystkich!!!

reklama
Do góry