reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lyla miłego pakowanka ja też zazwyczaj biore dużo rzeczy a zawsze obiecuje sobie że wezmę tylko najbardziej potrzebne:-p to jutro jedziecie?o której?
U nas pogoda sie poprawiła:-)
byliśmy na długim spacerku nawet zakupy zaliczyliśmy a co najlepsze Bartuś nadal nie spał:szok:
On już padnie dopiero na noc myśle że góra do 19 wytrzyma

reklama
Hej;)
Aguśka jutro jedziemy;)
Wczoraj brat zrobił ze znajomymi griila na pożegnanie hehe;)
Wziął Amelke niby na spacer a wrócił bez niej(babci ją zawiózł)i imprezowaliśmy na ogrodzie znajomej do 2 w nocy;)
Obudzili mnie rano menele spod sklepu który jest obok, bo spaliśmy na dworze na polowych łóżkach;)

Gimpelka tak to ten drugi brat zorganizował tego grilla;)
Wrażenia nie zapomniane;)
Bardzo się cieszę że jade do Mateusza, jednak na krótko (29 lipca planuje już być w PL bo Mój brat 30 ma urodziny i chce być na nich), jednak lepszy ten tydzień niż nic, jak mi się uda to wrócimy razem, wtedy Mateusz pobędzie w Pl z 2 tyg, ale niewiem czy uda się bo praca itp ale już ja użyję na niego Argumentów;)
U Nas pogoda ładna;)Amelka śpi;)
Miłego popołudnia;)

Witajcie babencje
A ja wiecznie w biegu :wściekła/y::wściekła/y:
Mówię Wam ,że w tym tempie nawet mi zabraknie czasu ,aby umrzeć :-D:-D:-D:-D
Cały turnus półkolonistów już za mną.
Dzieciaki zadowolone .
Ja też szczęśliwa ,bo dzieci nie chciały do domów wracać :szok::-D:-D:-D:-D
Klaudia wróciła z Gdańska w poniedziałek i w wolnych chwilach musiałyśmy się wygadać za wszystkie czasy ,bo dziś znów wyjechała ,a w zasadzie poleciała do Anglii.
Dzwoniłam do niej i już jest w campusie .:tak:
Ufff -najbardziej bałam się godzin lotu ,ale już oki i stres minął.:eek:
Dziś mam imieniny ,więc też długo z Wami nie posiedzę ,bo gości jakiś mam mieć na wieczór :sorry::sorry:

Od jutra drugi tutnus półkolonistów się zaczyna ,więc roboty znów sporo.:tak::-):-)
Powoli szykuję się do pielgrzymki i już nie mogę się doczekać.
Najważniejsze rzeczy już kupione ,ale jeszcze nie wszystko.:sorry::sorry:

Abra to nie szczenię to istny diabeł wcielony w psiej skórze :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Łobuzica z piekła rodem ,ale da się lubić.
Wczoraj podzieliła się ze mną moim obiadem i zjadła schabowego naszykowanego do smażenia.
Dziś rano wskoczyła na parapet w kuchni i poczęstowała się suszącym się chlebem dla konia ,strącając przy tym 5 kwiatków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Myślałam ,że ją rozszarpię :wściekła/y:,ale mi minęło jak się położyła do góry kołami z miną shreka i nadzieją.
No popatrz na mnie
leżącego i proszącego o litość się nie karze :-D:-D:-D:-D:-D
Już nie mam zdrowia do tej kochanej zarazy :szok::szok::-D:-D:-D
Normalnie psoci z uśmiechem na pysku i kręcąc ogonem na wszystkie strony :szok::szok::-D:-D:-D
Dobra spadam,bo pan mąż coś chce i stoi przy mnie z drinkiem w łapce ;-):-):-):-)

witam was

dziewczyny mało mnie bo dużo poza domem jestem teraz w weekend.
Pogoda dopisuje wiec korzystamy:)
teraz dopiero wróciłam niedawno...
Poczytam was potem jak młody pójdzie spać.
:tak:
pozdr!

witam poniedziałkowo
Mężus w pacy mój mały łobuz oczywiście biega a ja zaraz chlupnę sobie kawki bo dziś spałam do 8 jak nigdy ale moi mężczyźni mi pozwolili;-)
Bartuś zmienia sobie czas spania albo brak spania. wczoraj zasnął o 12 i spał do 14 a potem głupiał do 22 a tak nie może być bo moim zdaniem dziecko w jego wieku do góra godziny 21 powinno spać.więc nadal będę starala sie mu przestawiać drzemki na troche wcześniej a jeśli nie będzie chciał spać to nie.
Wczoraj na wieczór zrobiliśmy spontanicznego grilla hasło rzucił facet mojej przyjaciółki i tak o godzinie 20 zaczęliśmy grillować:-Ddługo nie siedzieliśmy ale było fajnie nawet na początku był z nami Bartek
Zaraz sie zbieram bo na spacerek śmigam z małym bo zapowiada sie ciepło.później sie do was odezwe.

aguska fajnie że tak z grilem spontanicznie się zorganizowaliscie:) tak jest najlepiej prawda:)
miłego spaceru

Pozdrawiam
i miłego dnia życzę WAM

Aguśka grille fajna sprawa;)
U Nas coś padać będzie, Jak to powiedziała moja babcia niebo bd płakać że jedziemy:D
Ok mamuśki to ja lecę,życzę wam zdrówka i szczęścia podczas mojej nieobecności;)
Raczej nie będę miała czasu żeby do Was zajrzeć, mam nadzieje że rozumiecie:-)
Ale jak wrócę to wszystko nadrobimy;)

Do zobaczenia na koniec lipca/początek sierpnia;)
:cool2::happy:

O tak takie spontany są najlepsze:tak:
lyla tylko jak wrocisz to napewno sie odezwij i życzę wam miłej spokojnej podróży no i oczywiście super pobytu;-)
Kinga a wy jakie na dziś macie plany?bo ty wieczne w ruchu:-)

my zaliczyliśmy plac zabaw Bartuś zjeżdżał z dużej zjeżdżalni nic sie nie bał a ile radochy miał przy tym
A gdzie dziewczyny?co po weekendzie sił nie macie:-D
U nas też sie zachmurzyło nie dawno pokropiło już nawet.Bartek śpi

reklama
Witam poniedziałkowo i popołudniowo!
Wróciłam od lekarza <nie dosyć, że mam anginę, to jeszcze coś wirusowego się przyplątało stąd ten ból w kościach:baffled:>, dostałam antybiotyk i będę musiała go tylko lecieć i wykupić. Byłam też odebrać dowód <w kolejce stałam prawie godzine, mimo iż przedemną było tylko 5 numerków :szok:> dałam rade wystałam swoje i mam dowodzik. Dziś lecimy podpisać pierwszą umowę przed wstępną także trzymanie kciukasów się przyda ;-). Panowie moji sobie smacznie śpią. Kubusiowy zdrowy :tak:. Pogoda dopisuje więc niczego do szczęścia nie brakuje jak tylko mi zdrówka. Ale podlecze się i już niedługo zdrówko powróci.
To by było na tyle co tam u mnie słychać :-). Jutro zajrzę, bo będę miała więcej czasu i T pójdzie do pracy.
Miłego i spokojnego dnia!
Gimpelka, dziękuję za życzenia :tak::-).
Lyla, bezpiecznej podróży, udanego wypoczynku i mile spędzonego czasu :tak:.

Do góry