reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc, u nas tez deszczowo i zimno. Ogolnie nie przyjemnie. U nas niestety nie obchodzi sie Swieta Zmarlych, a nawet jakby, to moi bliscy pochowani sa w Polsce. Mysle, ze gdybym szla na cmentarz, to zabralabym malego ze soba wczesniej oczywiscie tlumaczac dokad idziemy i dlaczego.

Zuzia1 to fajnie, ze maz taki cierpliwy. A ekipy nadzorujace nie za bardzo sie sprawdzaja a slono ich trzeba oplacic.

reklama
Aga - o nie, mój mąż wcale nie jest cierpliwy:-D. On po prostu jest z tych, co potrafią wszystko załatwić i żadne trudności nie są mu straszne. Dlatego wszędzie, gdzie przewiduję kłopoty, to go wysyłam:-D.

Dzień dobry! Ależ u nas znowu wieje. Normalnie łeb urywa.

Kunda to świetnie, że z Maciusiem wszystko OK. Co do jutrzejszego dnia, to ja nie zabieram Agi na cmentarz. To trwa za długo i boję się, że zmarznie za bardzo.

Uwaga! Moje dziecko krzyczy z radości....zaczęły się Teletubisie.

Ja Emi zabiore na cmentarz jak spać nie bedzie,i w ogóle na cmentarz czesto chodzimy bo mam bliziutko,i mówie Emi że idziemy do dziadka zobaczyć ,i że dziadek robi tam nyny ,chyba tak jej dobrze mówię na jej wiek co?:confused:

Trochę się przed chwilą podłamałam. Zapłaciłam wszystkie rachunki i z wypłaty mężulka zostało wielkie g...o. Te opłaty są coraz wyższe. Człowiek ma wrażenie, że wyrzuca pieniędze w błoto. Zastanawiam się jak ludzie żyją? Wszystkich rachunków mam na 1300 zł !!!!:-(

Z pieniędzmi na życie to samo. Co teraz można kupić za 50 złotych?:szok:

witajcie :)
mam na imie Kasia i jestem mamą 2,5 letniej Natalki - od samego poczatku siedze w domku z dzieckiem.
przyjmiecie mnie do swojego grona ? :)

Witaj Katna! Zapraszamy serdecznie! Myślę, że każda nowa mama jest tu witana bardzo ciepło. Sama jestem na tym wątku dopiero od 3 miesięcy, a już zdążyłam zżyć się z mamami siedzącymi i nie wyobrażam sobie dnia, żebym nie zajrzała co słychać u innych.

reklama
Do góry