reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziękuję dziewczynki.
Jestem tak osłabiona ,że od chwili kiedy wstałam już 3 razy zasnęłam...
Kimę non stop łapię :szok::szok::szok:
Teraz siadłam do kompa zajrzeć do was i zasnęłam przed klawiaturą .
Obudziłam się jak zajechałam w biurko nosem :szok::szok::-D:-D:-D
Idę się położyć ,bo to się trochę niebezpieczne robi... :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Justa najlepsze życzenia dla Kacpra :-D
As zdrówka :tak:

Witam, ja tylko na chwilę bo nie dawno weszłam do domu :sorry: rano wstałam, zjedliśmy śniadanie, pranie nastawiłam i posprzątałam w kuchni no i zawiozłam znajomych do żagania na zakupy :tak: wyszłam z domu była 11 a nie całe pół godziny temu weszłam do domu :no: no masakra jakaś, zamiast szybko zrobić zakupy bo ja czekam też mam co w domu robić to spacerkiem po tesco sobie chodzili :confused2: no ale teraz już w domu, mięsko kupiłam więc od razu do piekarnika wsadziłam i mam nadzieję że się upiecze zanim M wróci do domu :sorry: wczoraj moja siostra była u lekarza i w piątek idzie na wywołanie :tak: i znowu chłopak :sorry:

Kubulec mój zasnoł <w końcu>. Ciemno i szaro się zrobiło :dry:. Oczywiście pogody brak to i kawka znów w ruch... Teściowie zapowiedzieli się na odwiedzinki :confused2:. Na całe szczęście wieczorkiem, to za długo nie posiedzą :-D;-).
As, narkolepsja nabyta :-D;-). Weź sobie poduchę obok klawiatury połóż :-D:-).
Aguska, smacznego dla Bartusia :tak:. On ma urodziny 21.I.?

Wróciwszy.:-(
No i nie dostałam już tego żelu. Wszystko wykupione:-(.

Lena nie wiem po ile, bo to nigdy mnie nie interesowało. Z piorących ma w większości proszki w wielkich kartonach więc też nie dla mnie.
Ja tylko na słodycze patrzę:-p. Kakao dla Mateusza i ewentualnie wszelkie żelki haribo(mmmmm) i czekoladki kindera a i te murzynki takie:-D!

As do wygodnego wyrka a nie nad klawiaturą! Bo Ci się klawiatura odciśnie:-p i będziesz jakoś nieforemnie wyglądać;-):laugh2:!

Justa he he Ty świstaku!:-D

Beata ale zabiegany dzień miałaś.:happy:

reklama
fancia tak Bartuś ma 21 stycznia urodzinki:tak:
mój m wyszedł chyba nie będzie go ze 2 h
Bartuś dziś nie spał więc szybko pojdzie spać:-)
dobrze bo mam plany na wieczór muszę o siebie troche zadbać bo jakoś tak czasu brak.
Bartek strzela teraz takie miny że z m to sikamy ze śmiechu:-D

Do góry