reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! :-) My spalismy do 8;00.Na spacerek nie wiem czy wyjdziemy .Moze pozniej bo teraz to jest wiatr i deszcz czasem pada ale i slonce sie przebija wiec nadzieja jest.:tak:
katarzyna_s to jest link do strony na ktorej mozesz pomniejszac zdjecia
ImageShack? - Hosting

reklama
moj maly tez spi:-) u mnie pogoda straszna wieje ze az drzewa sie wyginaja a do tego leje deszcz:wściekła/y: i jestem wko......ona bo niemam jak wyjsc tora zamowic a kawałek mam i to spory

Witam wszystkie mamusie siedzące z maluszkami w domu.:-)
Ja dziś dosłownie siedzę w domu i nie chce mi się nigdzie wychodzić, bo leje i leje. Jak tylko pomyślę o ubieraniu tabunów ubrań z protestami maluszka, to wolę posiedzieć w domku.
Niestety:baffled: mój synek wcale nie ma zamiaru spać.

Moje dziecko tez probuje zasnac ale jest w lozeczku i ciekawa jestem czy sama zasnie czy skonczy sie placzem.....i mamusia bedzie musiala wziasc ja do swojego lozka i dac cycusia

Marlenka Witaj!
U mnie jest taki wiatr ze firanki mi sie ruszaja a okna mam zamkniete i to nowe dwu letnie! Cos tu nie gra!

Macka ksiadz polewał woda na mszy z okazji roczku i nawet nie popatrzył na ksiadza tak był zajety ogladaniem ludzi a pomoczył go dobrze...no coz diabełka trzeba był wyzucic:-)

Naelia geodeta był potrzebny bo mamy dom i plac po babci a poniewaz jest to wspołwłasnosc to trzeba podzielic i pomierzyc, ale nawet nie wiecie jaki przystojny był pomocnik geodety, niezłe ciacho...och gdyby sie miało kilka latek mniej:-D :-D :-D

Moje dziecie włsnie zrzuciło budzik

Kunda trzeba było też się dać święconą wodą pokropić, bo widzę że kosmate myśli masz. Z kogo tu trzeba diabełka wypędzać? Może z mamusi?:-D :-D :-D

reklama
Iwonka my też trenujemy spanie w łóżeczku. OD poniedziałku Agnieszka śpi sama w ciągu dnia. Dzisiaj w południe udało się bez problemu. Dałam jej tradycyjnie pocycać. Potem chwilę polulałam na rękach i włożyłam do łóżeczka taką pół-śpiącą. Odjechała od razu.
Wczoraj wieczorem też odłożyłam Agę po karmieniu piersią do łóżeczka. Po 1,5 godziny pierwsza pobudka (ale normalnie też się budzi). Potem obudziła się jeszcze o 1.00 i już ją wzięłam do nas do łóżka, bo bałam się że zupełnie się rozbudzi tak zaczęła płakać.

Do góry