reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam;-)
O tak pogoda u nas piękna! Niemal czyste niebo słoneczko świeci. Chyba dziś się zabiorę za okna, bo po zimie zaszły kurzem aż wstyd:sorry2:.

As kolejny produkt. Lecisz jak burza. Kiedy mała zdąży to wszystko założyć;-):-D

Ja też już wykończyłam sweter Mateusza:tak:. Właśnie się moczy, bo część wzorów jest z prutej wełny i musi się rozprostować, żeby ładnie to wyglądało.

As cudny masz brzuszek a sukienka prześliczna :-) jak Ty to robisz :confused:
Co Wy mi tutaj o śniegu piszecie ja mam wiosnę :-D

Witam, słonko pięknie świeci, ptaszki ćwierkają no wiosna :tak: Kuba coś się kręci i nie wiem co ze sobą zrobić, a bałagan w pokoiku już jest i nie chce się zabawkami bawić :sorry2: ja sobie posprzątałam w kuchni, pranie nastawiłam i nic więcej mi się nie chce robić :sorry2: M by się spóźnił dzisiaj do pracy, bo jak zawsze źle zastawił budzik :dry: ale za to do środy ma zajęcia do 18 więc będę miała spokój do wieczora ;-) trzeba by było się ubrać i iść do sklepu po mleko ale mi się nie chce wychodzić jak nie wiem co :sorry2: oj lenistwo się szerzy hehe ;-)

Czesc Dziewczyny!
Ja tylko na chwilke od mamy pisze.... Dawno mnie nie było ale mam małe problemy komputerowe w domu i fizycznie nie mam z czego do was napisac:( Melduje ze u nas ok! Wszyscy zdrowi! Olo coraz wiecej mówi i od wczoraj mamy wielki sukces bo robi si na nocniczek!!! Pampki oczywiscie tez uzywamy ale juz w dzien sporadycznie a tak to tylko na noc.
Pozdrawiam kochane
Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie.... bede pisac jak dopadne kompa! (moze jeszcze pozniej do was zajze na razie zmykm brata ze szkoły odebrac)

Sweterek dla starszaka. Przód i tył.

Załączniki

• nemo.jpg
    nemo.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 42
  • nemo1.jpg
    nemo1.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry