reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej w weekend nie miałam za bardzo czasu by do was zajrzeć w sobotę byliśmy na zakupach i były udane kupiliśmy Oli adidasy w CCC ja kupiłam sobie sukienkę taką letnią kolorową na ramiączkach i farbę do włosów no i oczywiście zmieniłam kolor z blondu na coś pomiędzy rudym a czerwonym :) kupiliśmy też Oli autko bo ma etap, że auto jest dobrą i ciekawą zabawką w niedziele byliśmy na giełdzie handlowej ale tam w sumie nic nie kupiliśmy no i dzisiaj u nas napięta atmosfera bo Mój się dowiedział o 8 rano, że jedzie dzisiaj na szkolenie, żeby było ciekawie to do pracy miał na 11 do 19 w domu będzie około 19.30 i o 20.20 ma pociąg do warszawy masakra zostanę z małą sama do czwartku godzin porannych. A jak tam u was ??

reklama
hej dziewczynki ale jestem szczesliwa w końcu wywalam manele z pokoju który zajmował brat:)
Za 2 tyg Gaja bedzie miała swoje królestwo!!!!!!!!!!!

Fanta - tak serio, to nie wiem czy sa w Lazienkach, lecz zapewne cos tam bym odnalazla. Ja siku robilam nad Wislą w toi toi. W Arkadii były samosłukajace sie kibelki, u nas W Centarch Handlowych takich luksusów nie ma!
U nas w centrach również nie ma, może dlatego mają tak fajnie, że to stolica i "goście" zagraniczni przyjeżdżają ;-).
Elfie, jak coś, to w Deichmannie też są teraz wyprzedaże ;-). Nie przejmuj się wyjazdem małżonka, u nas połowa dziewczyn tak żyje. Teraz chyba jakiś okres iście delegacyjny mają, że same wyjazdy nasze chłopy mają :-D.
Lena, gratuluję pozbycia się brata ;-).

Lenka - gratuluje pozbycia sie brata!
Elfie - :) głowa do góry, moj rowniez niebawem jedzie na delegacje i z urlopu nici!

Duzo jest wyprzedazy, ja mialam bon do warszawskiego GAPa i za 200zl kupilam 6 ciuchow. Praktycznie ze 100 zl na 40 zl przecenione ubranka, nawet malz sie zalapal na t-shirt.

Asienka, u Ciebie też nici z urlopu? Aj współczuje. Ale za to gratuluję udanych zakupów ;-) dla każdego coś dobrego :-D.
Kurczę czy to tak u wszystkich ten rok jakiś taki kijowy?
Nawet pogoda jakaś do bani.
Dziś znów dostałam awizo, nie wytrzymałam i poszłam na pocztę :wściekła/y:. Byłam kurczę w domu, bo pogoda kiepska, a ta wredna baba nawet na domofon nie raczyła zadzwonić, zeszła bym. Normalnie w tym miesiącu już 4 moja wizyta na poczcie, skargę napisałam, a jak nie podziała udam się wyżej :angry:. Wiecie co się na poczcie okazało? Że przesyłka za wielka :confused:, mniejsza niż zeszyt a 4 :dry: i leciutka, bo moskitiery 3 zamówiłam. Już nic z tego nie rozumiem...

Fanta, to jest właśnie nasza Polska poczta nie idzie tego zrozumieć.
AsienkaPL, ja nie lubię jak ten mój wyjeżdża jeszcze w dodatku, że dzisiaj się dowiedział i już pojechał a ogólnie to bardzo mało czasu razem spędzamy bo jak idzie na 8 to do 16 przyjedzie zje obiad i idzie do garażu coś robić przychodzi około 21 zjada kolacje prysznic i do spania jedynie w niedziele spędzamy razem dzień albo jak idzie na popołudnie od 11 do 19 to potem już w domku jest. Na szczęście 28 jedziemy na camping na 9dni to spędzimy ten czas razem we trójkę oby tylko pogoda nam dopisała

Asienka, u Ciebie też nici z urlopu? Aj współczuje. Ale za to gratuluję udanych zakupów ;-) dla każdego coś dobrego :-D.
Kurczę czy to tak u wszystkich ten rok jakiś taki kijowy?
Nawet pogoda jakaś do bani.
Dziś znów dostałam awizo, nie wytrzymałam i poszłam na pocztę :wściekła/y:. Byłam kurczę w domu, bo pogoda kiepska, a ta wredna baba nawet na domofon nie raczyła zadzwonić, zeszła bym. Normalnie w tym miesiącu już 4 moja wizyta na poczcie, skargę napisałam, a jak nie podziała udam się wyżej :angry:. Wiecie co się na poczcie okazało? Że przesyłka za wielka :confused:, mniejsza niż zeszyt a 4 :dry: i leciutka, bo moskitiery 3 zamówiłam. Już nic z tego nie rozumiem...
kochana ja tak kiedys miałam poszłam do dyrektorki a ona mówi ze sie zmienił regulamin i dostarczaja tylko priorytetowe reszty nie!chyba ze za pobraniem po prostu walka z wiatrakami!

Elfie - skad ja to znam!:baffled:
fanta - zakupy, nigdy mi nie zrekompensuja urlopu! Bon wygrałam uz dawno jeszcze w maju i trzeba bylo go zrealizowac. 200 zl piechota nie chodzi, wiec sobie wycieczke zorganizowalismy.:-)

reklama
Witam
Aśka no to ładny bon miałaś do wykorzystania
mój już wrócił i mam nadzieje że już nigdzie nie wyjedzie do pracy....
U nas pogoda taka sobie nie ma słońca jakoś tak dziwnie:baffled:
Pozdrawiam was wracam do chyba jutro i już będę na bieżaco:-)

Do góry