reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrublik fajnie że u was ok a odpieluchowaniem sie nie przejmuj w końcu córcia ma jeszcze na to czas:-D a Michałek to leniuszek:-Di może dobrze póki co:-D
Miłego dnia a i witam nową mamę;-)

reklama
Jezu jaka okropna pogoda. A chlopcy mi mieszkanie roznoszą. niedlugo bedą po meblach lazic.

Wrublik ja tez w gorach nie bylam. Nad morzem w tamtym roku pierwszzy raz bylam i zakochalam sie w Kołobrzegu i Gdańsku.

No i Ełk uwielbiam. Za kazdym razem jak tam jade to szczerze sie jak glupia :) a to zwykle miasto jest..

A z opieluchowywaniem. jeszcze cora zalapie.no i kciuki za kupe do nicnika :)
Mirelka witam cie i ja ( tez całkiem tu świeża :) )

Gdańsku byłam tydzień temu!
W kołobrzegu zareczylam sie
a w Ełku mieszka moja rodzinka, wiec jako dziecko czesto tam bywałam!

Hej wrublik!

Witam nowa mamę!

Dzięki za miłe przywitanie mam nadzieję że się wdrożę w miarę szybko i zacznę Was kojarzyć bo jak na razie przeczytałam co nie co wybiórczo:tak:

fajnie że niektórym mamusiom jest dane wyjechać na wakacje my w tym roku nigdzie nie jedziemy ale przyrzekłam sobie że w przyszłym roku nie ma bata jedziemy na jakieś wakacje

moja mała drzemkę sobie ucina ja obiadek przygotowałam, i mam chwilę czasu na BB i przy okazjo kawkę sobie popijam:tak:

pogoda taka daremna że lata wcale nie przypomina już wolę te upały które u nas gościły :tak:

Bodzinka zdrówka życzę że też cię musiało coś chwycić nich wirus jak najszybciej cię opuści :tak:
wrublik fajnie że było ci dane zwiedzić trochę świata, dzieci Wam podrosną to zaczniecie zwiedzanie
Bodzinka, Renata i jak tam chłopaki dom roznieśli :-D na pewno stoi na swoim miejscu i nie jest tak źle
aguska miłego i szybkiego sprzątania
Miłego popołudnia :tak:

Umieram...Jak się tak czuje to by ię ktoś przydał w domu ech....
A chciałam lale na candy szyć.....

Aga, Fanta, Bodzia, Wrublik , Lena, Karola , Asia DZIĘKUJĘ!:-) Wszystkim bardzo dziękuję za pamięć i życzenia. :tak::-)

Renatka, mirelka witajcie!

As
spóźnione ( bo wczorajsze) , ale szczere... Najlepsze życzenia imieninowe! Wszystkiego dobrego , najlepszego, spokoju, szczęścia , miłości! Marzeń spełnienia!

Mamuśki przypominam o wyborze II moderatora, o głosowaniu. Pamiętajcie , by zostawić potem w komentarzu wpis " zagłosowane"
:-) MODERATOR

Mamę mam już w domu, wyszła z tego cholernego szpitala. :sorry:Nagotowałam jej dziś krupniczku, udko z ziemniaczkami i marchewką.. zjadła i spać poszła. Widać , że sił jeszcze nie ma.
Przyjechałam do domu ogarnąć teraz swój domek. :tak:
Pot normalnie mi się leje z czoła. :confused2:

Justa to fajnie że mama w domu:-)
Bodzia zdrówka;-)
kurczę mnie też coś rozkłada zimno mi i czuje że gardło robi mi sie podejrzane:eek:mam nadzieje że to nie angina:baffled:

Widzę że Was tu mało
Moi chłopcy poszli do sklepu a ja coraz gorzej sie czuję buuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Zaglądam póki mam chwilkę. W skrócie, to Dudek się rozgadał i jedzie już zdaniami :szok:. Co prawda nie wyraźnie jeszcze ale gada jak najęty :-D. Do kina w piątek Dudka do dziadków wysyłam, a z siostrą się wybieram na bajkę dla dorosłych ;-). Trzeba troszkę odpocząć :-).
Aguska, chyba za głosowane, bo jedyną rzeczą jaką mogłam nacisnąć było like :confused2:.
Bodzia, zdrówka i oby na katarze się skończyło.
Justa, oj tam :-D. Gdyby nie fb nic bym nie wiedziała ;-). Ja również za rocznicowe dziękuję :-).
Mirelka, widzę, że zaczynasz się aklimatyzować i tak jak my kawkę popijać <my zazwyczaj rano kawkę popijamy ;-)>.
Renata, wszędzie taka piękna pogoda niestety. Choć słyszałam, że gdzieś na dolnym śląsku nie pada.
Przyznać się u której świeci słonki? :-D:-D

reklama
No i jak ja mam nie wyjsć z siebie??? Młode mi zmniejszyło temperature pieczenia w trakcie pieczenia muffinek Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry