reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mirelka o nie ,on mnie nie zostawił :-p Jego wersja jest taka, że go wyrzuciłam z domu :-p Moja wersja, że rozstalismy sie ku obopólnej uldze i zgadzając się na to :-) Tylko finansowo wiadomo jak jest ale nie ma co narzekać...A wyprowadził się 3 miesiące temu.
Dlatego ja zdecydowanie wole piosenke "Żegnaj kotku" :-p Idealna ;-)
Pisz, co tam w tej lali bys chciała, lepiej sie czuje to może przez weekend zaczne bo tydzień będe miała zakręcony jak będzie pogoda :-)

reklama
Asienka mój dopiero przed sekundką zasnął;-)
Lena a co tam w ogóle u twojej Gai słychać?odpieluchowana już czy dopiero zaczynacie?mówi dużo czy tylko podstawowe słówka?
Renata a co tam czasem dzień brudaska każdemu się należy:-D;-)
Moja Droga odpieluchowanie idzie jak krew z nosa, byc moze u nas za wczesnie albo nie jest gotowa, dla niej to czarna magia!!!
Mówi aż za dużo, uda jej się złożyć zdanie typu: mami nie cie mniam, mami cie mleko bebiko, mami cie babaske(kiełbaskę), a pojedynczych słów zna wiele, ale jak sie zdenerwuje to na moją mamę nie mówi babcia tylko babka, albo kokusia czyt. Bogusia!zawsze w kapieli cwiczymy słówka ja mówię a ona powtarza:)albo mówi jak pytam gdzie tatuś?
To odpowiada tatuś bum bum ddaleko i tak ręką śmiesznie pokazuje;)Ciężko sie tak opisuje bo nie mam tez porównania jak inne dzieci mówią!
Dzisiaj została u teśćió na noc, jutro rano po saunie i zakupach jedziemy po nią niech się cieszy tatusiem a tatuś nią;)

Lena to ładnie Ci mówi:-)wiesz często jest tak jak dziecko skupia sie np na mówieniu to wtedy z odpieluchowaniem może być problem ,widocznie jeszcze nie jest gotowa;-)Przyjdzie i na nią czas:tak:
Moje słońce nie dawno mnie obudziło a teraz budzi tatusia:-Dskacząc po nim:-D
Ku mojemu zdziwieniu widzę za oknem piękne słońce:-D

Hej porannie.

Lena gaja jest jeszcze mala. ale jak na 2 latka to mowi ok. wiadomo ze kazdy dziec rozwija sie inaczej. co do odpieluchowywania. w koncu zakuma. Wiem ze fajnie by było zeby tak od razu latwo poszło.U nas z Oskarem w miare szybko poszło ale mialam pomnoc w postaci starszego brata. no dla młodego wspolne siku w lazience to było coś wspaniałego, meskiego. tylko chlopcy tak robia :D mial 1,8 roczku jak w dzien rozstalismy sie z pieluchą. F tez jakos w okolicy 2 urodzin.

Słonce sie przebija przez chmury. jeszcze zeby bylo ok 25 st i ja bym byla szczesliwa :)

http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie nadal zebram o głosy :)

Witam mamusie

Bodzinka o to świeża sprawa z tym rozstaniem a wiesz może potrzebna jest Wam taka rozłąka przemyślicie sobie każde z osoba co nieco później wystarczy szczera rozmowa w cztery oczy co Wam na sercach leży i będzie dobrze:tak:

jeśli chodzi o lalę to podobają mi się te Bliźniaczki czarno-białe co masz na Blogu ja bym chciała właśnie w tym stylu ale ubraną w sukienkę biało-czarną i na to wdzianko, bolerko/sweterek szary, na nogi skarpetki takie
długie marszczone tylko nie wiem jaki kolor białe czy szare a włosy jasne ale nie warkocze może kręcone jak się da:tak:
aguska podeślij trochę słonka do mnie u nas szaro, buro i zimno brrrrry :szok:

Miłego dnia
idę coś robić , mała drzemkę sobie pierwszą ucina :tak::-)

renata zagłosowane
mirelka siup i już słonko leci do ciebie:-D

ja zaraz kawke będę pić.U nas tylko 15 stopni ale jak słonko świeci to mam nadzieje że się ładnie ociepli:tak:

Dobry..
Mirelka na 1000% sie już nie zejdziemy. Żadne tego nie chce. I to nie jest świe za sprawa tylko ciągnie się już długi czas. Podjeliśmy już decyzje o rozwodzie.
Co do kręconych włosów to średnio bo nie umiem kręcić włóczki :-p O wdzianko wreszcie się zmobilizuje do kombinowania :-p Sweterek nie bardzo bo ja nie umiem robić ani na drutach ani na szydełku :-p A chodzi Ci o takie getry od kostki do kolana????
Włosy mogą być rozpuszczone, albo moge spróbowac zrobić koka.Myśle, że szare byłyby O.K. To dziś ide szukac materiałów :-)

Witajcie mamusie,
przyłączam się do wątku jako ta, która też siedzi w domu z dzieckiem. Maja ma 5 i pół miesiąca, a mama lat 26 :) pozdrawiam serdecznie!

Hej!

Jak macie ochote to od razu w Ksawusia kliknijcie!On jest na dole pod moim nickiem, jak widac ma mase punktów! :p
Zdjecia znacie, sa w kilku miejscach

Dzisiaj impreza u tesciowe, juz sie ciesze!
Witam nowa mamę!

reklama
Hej!
Witam się sobotnio.
Chłop sobie śpi, a ja siorbię kawkę.
Nie nadrobię Was przez swoje lenistwo :-D.
Witam nową mamusię :-). Widzę, że jesteś ze Szczecina ;-).
Renata, głosik oddany.
Asiu, udanej imprezy ;-)

Do góry