reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa a no ten biały jelen jest Hypoalergiczny :tak: wiec wtapie ze to od niego... Juz sama nie wiem... moze i cos zjdał- ostatnio duzo je:) hehe ale ma to tylko na raczka w okolicy łokci- i suche łokcie (wysypka jest biała i wydac tylko pod swiatło:baffled:)Co do kardiloga to mamy skierowanie do szpitala ale tez sa takie kolejki kochana! Szkoda gadac:-( normalnie... A ja czsem tak mam ze lubie sie zamknac w sobie:tak: ale juz mi przeszło:-D Amelka całe to opakowanie zjdała? hehe dobrze wiedziec to sobie kupie:tak:

aguska ja bez wózka do sklepu z Olkiem nie chodze! Nie dała bym rady zakupów zrobic hehe

Wpadam, melduje się i znikam :tak:.
Młodego spać położyłam chatkę ogarnęłam, coś mnie głowa boli, jak Dudek wstanie, to lecimy na spacer.
Miłego dnia!
Dziś już raczej do Was nie zajrzę, jak coś pilne to wiecie gdzie mnie szukać ;-)

Aguska a to całkiem mozliwe:tak: Olo potrafi taki duzy (ten najwiekszy kubek jak smietana) danio na raz zjesc:tak: twarozek tez chetnie i ser zółty:tak: do tego kaszka manna na mleku litrami:tak:
fanta pojawiam sie i znikam :-p
wiktoria zazdraszczam wypadu:tak: i malikni na pewno smaczne:-D mmhhh

Justa a dziękuję maleństwo już nie takie małe na te swoje 2,5 miesiąca, bo myślę że jakieś 7kg waży :-D żarłokiem jest to i rośnie,a wczoraj zauważyłam że ubranka 68rozm niektóre małe... a wygląda jak mały kulturysta, taki zbudowany :-D

malinek to ja zazdroszczę... najlepsze takie ze słońca jeszcze ciepłe... mniaaaam

reklama
różyczka to spróbuj mu nie dawać przez parę dni aż tyle nabiału i zobaczysz;-)samo zniknie;-)
Wiktoria malinki mniam.........
Asienka to Ksawik dziś szaleje:-D

Ja zaraz temu mojemu bąblowi obiad podam bo oczywiście jak był prawie gotowy to on banana zjadł :sorry2:więc może teraz już ten obiad zje a potem wybywamy na dwór:-)

Do góry