Witam się!
Na początku dziękuję za życzenia złożone tu na forum:
Aguska, Asienka, Asiulka, Anula, As, Beata, Lana, ja Ci dam młotka, babolu

,
Renata, Różycz@, tak w miarę alfabetycznie ;-):-)
Lena, śliczny pokoik ale chyba malutki co?
Bodzia, śliczne literki i ciekawe zawieszki, pewnie pracochłonne.
Walczę jeszcze z żołądkiem, a raczej tą dziwną ciężkością na żołądku i bólem przy głębszych wdechach. Póki co dalej jestem na diecie. W sobotę tak źle się czułam, że T zawiózł młodego do dziadków i siedział u nich do niedzieli do 16. Wczoraj cały dzień na diecie, by móc choć kawałek tortu spróbować

no i warto było ;-) zjadłam aż pół kawałka. Udało mi się 2 kg zrzucić ale mam zamiar je nadrobić, bo tęsknie za nimi.
Muszę się pochwalić, że T pierwszy raz ugotował zupkę, specjalnie dla mnie jak leżałam zrobił rosołek oczywiście przesolił

. Przyniósł na talerzyku tak ładnie przyozdobionym zupę i budzi mnie, że to dla mnie i mam chociaż spróbować, sam najpierw spróbował czy aby nie za gorące po czym zrobił minę i z powagą: nie jedz przesoliłem

. To mu powiedziałam, że ma ziemniaka wrzucić i zagotować, zamknęłam oczy i dalej idę spać, po chwili słyszę, że coś kroi, to się drę i pytam co tak kroisz, a on na to: ziemniaka do zupy

. Grunt, że się starał i zupa już nie była słona ;-). To tak w skrócie co tam u mnie ;-).
Gdzie się podziewa
Justa?
Wszystkim przedszkolakom, pierwszoklasistą i szkolniakom <małym i dużym> wielu sukcesów w nauce :-)
Zobacz załącznik 496595Zobacz załącznik 496596
<edit>
Lena, bardzo fajna ta tablica

.
Aguska, ja dziś polecę i zobaczę te kaloszki bo się na nie czaję ;-), wczoraj w gazetce je widziałam.