reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello po weekendzie.
U nas śliczna pogoda,
wiaterek troszkę jest,ale ujdzie.
Wczoraj też było ładnie,
Maciek urzędował cały dzień u moich rodziców,
a my po obiedzie wybraliśmy się,
na spacer do lasu i nad zalew.
Emil rozpoczął sezon rowerowy.
Spacerowaliśmy tak ok.3 godzinki,
wróciliśmy po 18,
a Emilek był tak padnięty że po 19 już smacznie sobie spał.

Dziś zabrałam się za porządeczek z ciuchami,
poodkładałam co za małe,uzbierało się znowu trochę tego.

Emil był dziś w SCK na teatrzyku,:Kopciuszek"
wrócił bardzo zadowolony.
Teraz chłopcy odrabiają lekcje,
jak tylko skończą zmykamy na dworek.
Maciuś ma o 18.30 zbiórkę w kościele,bo przygotowuje się
do pasowania,na ministranta.

Ja od dziś zaczynam nocki,
Jak również przechodzę już na normalną umowę.
biggrin.gif

Miłego dnia laski

reklama
aguska2017 -faktycznie jak się słonecznie i ciepło zrobiło to jakoś tak się nie ma czasu na siedzenie przed komputerem.

Moja Olka to już w ogóle całymi dniami w ogródku siedzi i ciężko ją do domu przyprowadzić.

As 76 -ech, te wirusy. Powodzenia Wam :)

Ja siedzę na uczelni, mam przerwę między zajęciami to nadrabiam zaległości :)

Witam popołudniowo w ten śliczny dzionek :-)

Chciałam się wam pochwalić bardzo udanym weekendem. W sobotę mieliśmy z "przyszłym" (forma użyta nieprzypadkowo :-D) długą rozmowę (do 4.00 nad ranem :-D) i się zgodził na ten mój pomysł z terapią, co więcej uważa że to bardzo dobry pomysł :-). W ogóle jak przyszedł to położył się obok mnie i sam zaczął rozmowę, w bardzo fajny sposób, ogólnie przeprosił mnie za to że się czasem tak zachowywał niefajnie, że bardzo mnie kocha itd... spędziliśmy bardzo miłą rodzinną niedzielę, już dawno nie było tak fajnie :tak: ... jestem taka szczęśliwa że wszystkie inne problemy są gdzieś daleko z tyłu, ale i jest wiara że razem damy radę :happy2:

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło :happy2:

reklama
Hejka dziewczynki :)

Kasia super ze rozmowa pomogla choc troszke.

Oskar gorączkuje. w nocy go potelepalo, dzis rano tez. do p-la nie poszedł, jutro kontrol u uszologa. a potem z F do ppp. wykonczona bede. w czwartek chyba bede spala do poludnia. o ile te potwory pozwola, bo mają wolne. tzn F ma wolne..

glowa mi boli. zmagalam sie z chwastami i suchą trawą. wiatr taki wieje ze malo co mi glowy nie urwalo ;/

Do góry