reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny !!! Pamietacie mnie jeszcze ??? Dłuuuugo mnie nie było, jestem taka zajeta, że zero czasu na nic, tak to jest jak sie łączy pracę z wychowywaniem dziecka i domem itp. Ale u mnie zmiany...... Zaczynam klikac w sierpnióweczkach/......druga dzidzia w drodze:-D:-D:-D

Pozdrawiam...

reklama
Dzieki, chociaż muszę przyznać, że ciąże teraz znoszę gorzej niż pierwszą i czasami ogarnia mnie lekkie przerażenie.:eek:
A jak tam Aga29 u ciebie??jak z pracą???

Madziarka ,naprawdę podziwiam ,
A jak wam sie wiedzie jesli moge spytać ,przy takiej gromadce ,ja przy jednym dziecku ledwo daje rade od 10 do 10 :baffled: :happy: jeszcze raz słowa podziwu:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Mnie też wciąż coś boli az mi głupio tak wciąż do lekarza chodzic ,pewnie jak mnie widzi to sobie myśli " znów ta chipochondryczka przyszła ":baffled: :baffled: :dry: Ale z drugiej strony po to oni sa zeby leczyc ,i moze w końcu bede sie czuła porzadnie

Witam
musze was ochrzanic tyle naklikałyscie;-)
Witam mamuski nowe
ja na sylwka wspolnego tez sie pisze ,poniewaz tez siedze w domku(stary w pracy)
zakupy mam zrobione, posprzatane i poprane- jeszcze tylko smieci wyzuci jutro maz i moge nowy rok witac na czysto hahaha:tak:
pozatym wspołczuje wam dziewczyny -te bolace wasze krzyze i inne sprawy........ja odpukac nie moge nazekac na zdrowie,a nawet nie wiem jak wyglada ogulny moj lekarz:happy: ja na sylwka tez bede miała rosołek,i oczywiscie galarete mniaaaam,a zamiast szampana bedzie grzaniec i piwko hihihi~~
moje dziecie teraz spi po spacerku i obiadku
I MAMY 2 NASTEPNE ZABKI TERAZ NA DOLE WYCHODZA JEDYNECZKI(w sumie juz 4):happy:
pogoda u mnie straszna wieje mrozny wiatr,a jutro ma byc deszcz:wściekła/y:

ja nie planuje wiecej dzieci:-) wiec jutro przed 00.00 wyjde wyrzucic pieluchy hahahaha zeby nastepny rok obył sie bezzzz
ale gratulacje dla mam ktore spodziewaja sie nowych pociech:tak:

reklama
a wczoraj byłam okrutna dla mojego synka:-(
wieczorem nie chciał zasnoc tylko sie bawic, a ze ja byłam zmeczona wiec zgasiłam lampke,tv i sie połozyłam :zawstydzona/y: i po 15 min gadania mojego smrodka ~~zasnoł z nodow,

Do góry