reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my po wizycie u moich rodziców, już zaczęlismy świętować, nie wiem jak dotrwam do północy, a Maja tez jeszcze z nami bryka, choc o tej porze zawsze juz była wykapana i piła mleczko
kobietki kochane najlepszego
w Nowym Roku !!!!

reklama
U nas tez juz sylwester pelna para ruszyl.....
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowieSZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, RADOŚCI, SPOKOJU, ZDROWYCH, DUŻYCH, UŚMIECHNIĘTYCH DZIECI.;-):-D
i OCZYWIśCIE UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, A JA SPADAM DO ŁÓŻECZKA.

Hallo, jest ktoś tutaj? Moje dziecko dziś odmówiło posłuszeństwa i zamast już smacznie spać siedzi z nami i ogląda filmy:baffled: Myślałam że coś fajnego przygotuję na Sylwestra a tu do 21.30 próbowałam uśpić dziecko a potem jakoś zaradzić jej fatalnemu humorkowi bo skoro nie chce spac to niech przynajmniej nie marudzi, teraz dałam za wygraną dziecię przekazałam rodzińce i mam wszystko w nosie. Sylwester wygląda jak powszedni dzień a miało być tak sympatycznie:dry: Teraz siedzę przed kompem i popijam drinka martini, wódka sok pomarańczowy. Zadbałam odpowiednie proporcjre i już czuję że humor powoli mi się poprawia:cool2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK!!!

Cloe ja jestem, wlasnie zastanawiam sie czy isc spac czy czekac z telefonem w rece, aby policje wzywac jak nieletni szczeniak od sasiadow bedzie rzucal petardy w samochody...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wpadam teraz, bo potem cały ten huk pewnie obudzi mojego synusia i cycki będą pilnie potrzebne:-D. Siedzimy sobie z mężem i jest fajniutko, humorek już jest;-):cool2::-D.
Dziewczynki życzę Wam spełnienia wszelkich marzeń i żeby rozum słuchał serca:-):-):-).

A ja cały czas czekam aż dzidzia zaśnie ale na to wygląda że maleństwo postanowiło z nami witać Nowy Rok.:baffled: Nie mam pojęcia co jej się stało. W takiego Sylwestra nachodzą mnie same smutne refleksje ,muszę zrobić następnego drinka by odgonić smutki, lepiej w dobrym humorze witać Nowy Rok bo jeszcze okaże się że tak kiepsko będzie przez cały 2007 i co wtedy;-)

DZiewczyny wszystkiego najjjjjjjlepszego w nowym roku

Cloe nie martw sie, mnie tez naszly refleksje zwiazane z kolei z wiekiem, kurcze co Sylwester a ja mysle, ze coraz starsza jestem. A emerytura zbliza sie milowymi krokami buuuuuuu:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Szczęścia, co radość daje,
miłoci, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca
i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy

Kochane zycze Wam
wspanialego Nowego Roku i usmiechow na buziach maluszkow!!!!

Do góry