reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas pada i pada i pada.... końca nie widać i jak my pójdziemy na spacer,:baffled: ale przynajmniej zima przypomina zimę.
Smoczka używaliśmy do roku , potem coraz mniej az w końcu Julka zapomniała o nim ;-)Dziś nawet nie reaguje jak inne dzieci ciumkają. Julka tak gdzieś do drugiej śpi grzecznie w swoim pokoju, a potem co godzinę mam pobudkę . W konsekwencji nad ranem dzidzia ląduje u nas bo ja przestaję wyrabiać :baffled:ale i tak odnosimy sukces, bo jak pytam się "Gdzie jest twoje łóżeczko ?" to pokazuje na swój pokój a jeszcze niedawno tak nie było.

Acha, być może nie zwróciłyście uwagi ale w końcu udało mi sie wkleić avatar HURRA!:-) Jeszcze mam problem ze zdjęciami w podpisie ale myślę że i to opanuję. Trening czyni mistrza.:-)

reklama
Dzień dobry!

U nas pada mokry śnieg i wieje silne, nieprzyjemne wiatrzysko więc sobie dziś odpuścimy spacer. Ale zapowiada się miły dzień, bo ma mnie odwiedzić koleżanka z 3 tyg starszym synkiem :)

Kunda, robisz teścik czy czekasz na @?

hej

dajcie troche tego sniegu plisssssssss

moja Maja też dziś coś źle spała, obudziła sie o 3 i przez godzinke wierciła, popłakiwała :wściekła/y: ale ja mam wygode, bo przysuwam sobie łózeczko koło naszego łóżka i przez szczebelki wkładam rękę i wtedy mała jest spokojna, a ja śpie :-)

a ze smoczkiem to u nas tak jakos samo wyszło, około 7 m-ca zaczęły iśc zabki i Maja zamiast spać, gryzła go i przestałam jej dawac i po kilku dniach sama się zdziwiłam że tak lekko poszło :-)

Witam my juz po basenie maly ma spac ale w lozeczku rozrabia i slysze go.
Victor tez spi ze smokiem i mi to nie wadzi niech sobie go ma.
Spiworek tez mamy,taki bez rekawow i zakladam tylko body i koszulke pod niego i jest cacy.Maly w nocy tez sie kreci,wierci.

Czesc, ale wam dobrze z tym sniegiem, u nas posucha:baffled:
U nas smoczek jest sporadycznie, lub jak Eryk go znajdzie u siebie w zabawkach. Do zasniecia jest jeszcze podawany, ale pozniej zostaje wypluty:laugh2: . Bedziemy powoli odzwyczajac. Co do spiworka, to my stosujemy od urodzenia i bardzo sobie chwale:tak: Eryk przykryty, nie martwilam sie, ze sobie naciagnie na glowe i nie daj Boze sie udusi, a teraz nie martwie sie, ze sie w nocy skopie, ma caly czas cieplutko. Nam takie wyjscie odpowiada, choc i sa przeciwnicy:tak:

Poprzednio mały spał tylko godzinę, a teraz znowu go położyłam i na razie cisza. Jest dziś taki marudny, jak jeszcze nigdy. Od wczoraj ma dodatkowo katar i nie wiem, czy to jakieś choróbsko, czy zęby. Cały czas beczy, marudzi i chce być na rękach:baffled::-p. Nie chce cyca, nie zjadł zupki, tylko owoce przed tym pierwszym spaniem. O i właśnie się odzywa:baffled:, ale nie płacze.
Ja jakoś nigdy się nie martwiłam, że mały sobie kołderkę na buzię naciągnie, ale to odkrywanie jest okropne. Tak się wierci w nocy, jak nie wiem:eek:. Chyba jednak też sprawimy sobie śpiworek.

reklama
u nas smoczek tez jest tylko do snu
martwie sie glownie o zęby moj dentysta w pl mowil ze to bardzo szkodzi ...
ale na czosnek chyba bym sie nie zdecydowała

Do góry