reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka z suwaczkiem to wiem ze musze wkleic nowy:-p ale jakos nie moge sie zabrac do tego;-) ,mieszkac tak bedziemy u tesciowej:eek: i wmiare dobrze miedzy mna i mezem
Magda oklaski za odstawienie małej od cycusia
WITAM NOWA MAMUSKE
my tez juz po spacerku,choc pogoda straszna...niby nie pada a powietrze strasznie wlgotne blee.....obiadek tez juz zjedlismy i mały własnie spi:laugh2: :-D :-) :happy:

reklama
Brenda suwaczki rzeczywiscie wypas:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

A moj maly wlasnie cos nie w sosiku, caly czas jeczy, czyzby nastepne zabki:baffled: az sie boje bac:baffled: :baffled:

Witam,chwile cie nie ma a tu tyle napisane,fajnie ciesze sie.

Nie uwierzycie moje dziecko śpi,normalnie szok dla mnie poprostu.
On na stojaco ziewal i usypial,w koncu wlazl na wyrko i spi.Wow szok totalny.Wymeczylam go dzisiaj,bo gralismy w pilke i biegaliśmy-daliśmy sąsiadom popalić.hehe

Nikita ja tez mam dzisiaj leniucha,miałam jechać do babci i wyrobić jej książeczkę zdrowia(bo jak się odwiedza lekarzy non stopa i sobie wmawia choroby to recept brakuje) hehehe:-D :tak:

Przełożyłam wyjazd na jutro,a potem dopiero do babci.

Brenda suwaczki super!!! Ha, ha, ha. Musisz skopiować kody do forum (chyba BBCode). A ty masz kody w HTML, dlatego nic z tego nie wyszło!

Moje slonko spi ze swoja nowa podusia walentynkowa ktora dzis dostala:-) :-) :-) Mowili w pogodzie ze do konca lutego powrotu zimy nie widac:-) :-) :-) :-) Ciekawe czy na swieta wielkanocne zima nas nie zastanie:-( :confused: :baffled: :dry: :nerd:

Aga dzieki juz poprawwiłam,ale gapa ze mnie :happy: ale chociaz przez chwile wyruzniałam sie z tłumu:laugh2:
a moje dziecko własnie zasypia bo musiał ogladnac Na wspolnej:baffled:
a ja mam pranie jeszcze do wywieszenia i musze głowe umyc...a nie bardzo mi sie chce:eek:

brenda Super suwaczki:tak: Juz prawie wszystkie mamy te kolorowe suwaki :-D To wyglada jak nasz znak rozpoznawczy Mam siedzacych w domach z dziecmi:tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :tak:
Ja chyba sie zaraz klade do wyrka:tak: Ale jeszcze mnie czeka bolesny zabieg odrywania plastrow z plecow:szok: :wściekła/y: :-( :no: :baffled: :dry: :sick: :eek: :-p

reklama
Do góry