reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! My spalismy do 7:00 jak co dzien:wściekła/y: Mimo ze kolo 22 Vanesska poszla wczoraj spac:dry: Swieci piekne slonce i zastanawiam sie co tu dzisiaj robic:confused: Mamy zaproszenie od tesciowej na obiad ale nie chce mi sie za bardzo jakos jechac:no: :baffled: :dry: ale zobaczymy:confused:
Aga gratulacje dla dzielnego synka:tak: :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
hey dziewczynki
ja tez dzisiaj padam:eek: mały daje wycisk wczoraj zasnoł po 21 a o 22 zerwał sie z wielkim płaczem i w nocy z 3 razy wstawałam i tez podejrzewam ze od zabkow:-(
teraz juz drzemie spokojnie sobie
Aga brawa dla synusia :happy:

hEJ

Ale dziś padnięta jestem ,cos zjadłam nie takiego i zaczeło sie bllleee ,w ogóle nie spałam ,i teraz ledwo sie poruszam

Oliweczka ,ja tez całą pipcię dokładnie myłam ,żadnego sladu kupki nie mogło być ,:no: ponoc nie powinno sie tam myć ,ale zupełnie nie rozumiałam dlaczeo ,Emi zawsze miała tam pełno kupki ,i zawsze myłam do czystości :tak: :-)

chyba jutro sie odezwe jak na nogi bardziej stanę:happy: :sick:

Ladnie Wasze dzieci chodzą spać... a ten mój mami synek beze mnie w nocy nie uśnie... więc chodzmy spać razem, koło północy... a tak chciałabym mieć choć wolne wieczory :(

Witam w niedzielę!

Witam!
jestem troche zdechława bo przyplatał mi sie katarek i mam wszystkiego dosc:-(

jutro jade porozgladac sie za wokiem i mam do was pyt czy ktoras z was ma wozek tako bo zaczełam sie nad nim zastanawiac

Dzień dobry w ten piękny dzionek.
My kawe pijemy,mały dał mi pospać do 10,sam też tak spał.
Boże ząbkowanie:szok: ja juz tego nie pamiętam,ale pamiętam pierwszy zab jak się małemu wyrzynał to była masakra,od 1 w nocy do 7 rano non stop wył-tragedia.Ale juz ma wszytskie i to dobrze.

Iwonka my też mamy od teściowej zaproszenie,ale jakoś też mi się nie chce ruszać tyłka z chaty,szwagierka mnie ciągnie,że ona pojedzie swoim autem,a ja tylko obok z małym,bo kierować to mi się nie chce 70km.Lenia mam jakz wykle przy niedzieli.

Miłego...

Magda - polecam spacerek :-)
My właśnie wróciliśmy z bardzo miłego, dwugodzinnego spaceru po parku. Jest piękna, iście wiosenna pogoda :)

reklama
Witam, my tez wlasnie wrocilismy z dlugiego spacerku:tak: ale niestety sloneczko sie u nas juz w poludnie schowalo:no: Jest zimno, mrozno,ale sucho,wiec przyjemnie na spacerek.
Dzisiaj maly zjadl sobie rosolek,a ja salatke z tunczykiem, a maz warzywa po grecku z serem owczym.
Teraz chyba pojde troche poogladac sobie tv, bo sie troche zmeczylam:tak: ;-)

Do góry