reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha, strasznie Cie przepraszam. :zawstydzona/y: Źle podałam Ci nazwę, ale na uspawiedliwienie mam to, że jeszcze nim nie jeżdżę.
Firma to ZOOTY. Pewnie się naszukałaś.. :eek:
Zooty
Tu jest link do mojego wózka, ale oczywiscie rozejrzyj się i może znajdziesz coś innego, choć chyba inne są cięższe. To jest chyba nowa firma i oni się specjalizują w fotelikach (tak wynika z oferty strony), ale moze coś znajdziesz. Za swój zapłaciłam 140 zł w promocji.
Jeszcze na Allegro z tej samej rodziny: Spacerówka LEKKA - SORENTO LUX - EUROBABY 5,5 kg (175676526) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety, nie mają regulowanych podnóżków, ani rozkładanych plecków. :no:

A co do chorusków, to moja Martynia powoli wychodzi, ale nam udało się uniknąć.
Wszystkim życzę zdrówka- i dzieciaczkom i mamusiom i tatusiom też.
A tym, którzy dziś świętują- szmpańskiej zabawy.:-D My chyba za tydzień, bo Tysia 28.03 kończy rok..:-)
Pozdrawiam.

reklama
Witam i zaraz uciekam:-D
Nie chcę zapeszać ale minęło prawie Victorowi(u lekarza jeszcze nie byłam)dziś miał taki lekki katarek i to wodnisty.Ale za to ma śliwe na oku tatuś się o to postarał a ja prawie zawału dostałam.Teraz i ja dostałam kataru i jest do kitu bo nie lubię jak mi z nosa leci:no:

Cześc dziołchy ,jakos czasu dzis nie miałam pisać,odwiedziłam mame po tygodniu mojej nieobecnosci ,potem spacer ,strasznie sie nasmialismy ,bo jak mówimy komus cześć na ulicy to Emi tez mówi cześć:tak: :-D :-D :-D :-D

Zyczę zdówka wszystkim chorowitym ,szybko wracajcie do zdrowia ,bo wiosna chce nam zwiać:baffled: :-( :-(

wszystkim choruskom zyczymy zdrówka :-):-):-)

dziś sie przefarbowałam i jestem :happy::happy::happy: normalnie wygladam, do tego byłam u kosmetyczki zrobić brwi i rzesy i po południu idę znów na solar, przyszła wiosną, więc wzięłam sie za siebie

choc dziś jakos nie ma tej wiosny :no::wściekła/y::-(

Pycha
widze że ty tak jak ja na wiosne szalejesz ,na solarium chodze ,brwi pójdę we wtorek wyregulowac i włosy chcę podciąc i jakis balejaz zrobić ,wtedy będę heppy:tak: :-)

Witam i zaraz uciekam:-D
Nie chcę zapeszać ale minęło prawie Victorowi(u lekarza jeszcze nie byłam)dziś miał taki lekki katarek i to wodnisty.Ale za to ma śliwe na oku tatuś się o to postarał a ja prawie zawału dostałam.Teraz i ja dostałam kataru i jest do kitu bo nie lubię jak mi z nosa leci:no:

Co sie stało że Viktor ma sliwe ,:confused: :confused: Co zrobił ten niedobry tatuś:confused: :confused: :eek:

Pycha....Dzien Switego Patryka, tak on jest dopiero dzisiaj ale wtedy znalazlam ten obrazek i tak go wkleilam:zawstydzona/y: bo moj skarbek ma imieninki.;-)

Witam! Weszłam przeczytać co dziś napisałyście. A tu takie zaskoczenie;-) :tak: ;-)

No dziewczyny widzę, że zaczyna się szaleństwo wiosennych fryzur, opalania i takich tam:-D :-) :tak: No ale wiosna nam ucieka:wściekła/y: . Dziś u mnie było tak paskudnie, że aż z domu się nie chciało wychodzić.:no:

Miałam też iść do fryzjera we wtorek, ale chyba się wstrzymam i wybiorę się przed samymi świętami. Będę taka odświętna:-D :-D :-D

Rety dokładnie za dwa tyg. przylatuje mój mąż:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) nie moge się już doczekać:tak:

No to tyle na dziś. Życzę dobrej nocy! Papa!

Ja też planuję przyciąć troszkę włoski i odświeżyć kolor :) Zrobię to pewnie w kwietniu, przed chrzcinami synka :)

sewa - 2 tyg zlecą jak z bicza trzasnął ;)

Dobrej nocki!

reklama
Hejka:rofl:No malo bylo na klikane ale to dobrze bo mniej czytania.:-DSalatka kebabowa smakowala i ziemniaczki tez a szczegolnie sosik do nich mniam:tak: Do fryzjera ide w sobote na balejaz :tak: zdjecia z wczoraj na ktorych jest Vanesska z moja tesciowa a pozniej jak dmuchamy swieczki :-D :tak: :-)

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Do góry