reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie Kobitki:
ale naklikałyście od wczorajszego ranka.Czytam i czytam...
Wczoraj byliśmy we Wrocławiu po spacerówkę i co?.....G
Czy ja jakaś dziwaczka jestem,że nie mogę kupić dziecku wózka.Jak już coś mi przypasuje to cena mało mnie nie zabije.Przecież nie wydam na wózek 1,5 tysiąca albo 2.Gust mam dobry tylko kasy nie starcza:-D :-D :-D .
U nas pogoda jakby troszkę lepsza,moze uda nam się wyjść na spacerniak
Zaczyna mnie pobolewać gardło.Mam nadzieję ze nic się nie przyplącze do nas bo przecież jedziemy na święta do Karpacza.Ale jak znam swoje szczęscie to kto wie...
A co do figli-migli to myślałam,że tylko mnie ochota gdzieś sie zawieruszyła.A to chyba taka świecka tradycja jak widzę:laugh2: :laugh2: :laugh2:
No dobra,zmykam nastawiś juniorowi zupkę i przeglądnę Allegro -może tam coś wyniucham.To tymczasem...

Witam nową koleżankę!!!

Rzeczywiście Iwonka niedługo 2000 strona.Może jakaś bibka przykomputerowa z tej okazji:tak: :tak: :tak: ?

Ale mnie brzuch boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez dolaczam do kawki a dodatkiem bedzie sekacz:-p:tak::-) pozniej wyjdziemy na podworko ,przed drzemka sie dotlenic:tak:

A ja wlasnie wrocilam z Allegro i zamowilam sobie odstraszac na komary i inne owady:eek:ciejawe czy dzialac bedzie.a i widzialam fajne urzadzenie ktore podobno wciaga wilgoc i dzieki temu nie paruja okna itd:tak:Czytajac komentarze tego sprzedajacego to sa tam same pochwaly dla tego produktu:confused::tak:Dobra ide zrobic sobie kawke :-)

No juz jestem:tak::-)
Kurcze czy ja zawsze musze sie tak meczyc co miesiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz mi spodnie zdazyly przesiaknac:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zawsze mam tak dwie pierwsze doby a ogolnie tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobrze ze juz nie dlugo planuje dziecko to bede miala spokoj na kilka miesiecy:-D

Hej

Byłam dziś na prześwietleniu kręgosłupa:baffled: :baffled:
miałam nic nie jeśc i od tego rozbolała mnie głowa ,teraz przechodzi bo dostarczyłam już kofeine swojemu organizmowi:tak: ;-) :-) :-)

Ja mam teraz @ bardziej skromne,i ciesze się z tego i brzuch mnie też nie boli

reklama
Do góry