E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry...
U mnie pada non stop od rana,coz a wstrętna pogoda.
Mój mąz po snaidnaiu śpi dalej,a Matunio bawi się,a ja mam kawe i spijam przy kompie...
Zuzia no to mały lobuziak z Kubusia twojego,mój do tej pory wszędzie włazi i skacze albo spada,hehe standard.
Dzisiaj nigdzie chyba sie nie ruszamy,bo taka pogoda,ale mojego męzusia juz nosi,bo on nie lubi siedzieć w domu bezczynnie.bo tylko je i leży na zmiane.a potwem mowi ze tyje,hmm
Miłego dnia...
Ola K. miłego wyjazdu kobietko.
U mnie pada non stop od rana,coz a wstrętna pogoda.
Mój mąz po snaidnaiu śpi dalej,a Matunio bawi się,a ja mam kawe i spijam przy kompie...
Zuzia no to mały lobuziak z Kubusia twojego,mój do tej pory wszędzie włazi i skacze albo spada,hehe standard.
Dzisiaj nigdzie chyba sie nie ruszamy,bo taka pogoda,ale mojego męzusia juz nosi,bo on nie lubi siedzieć w domu bezczynnie.bo tylko je i leży na zmiane.a potwem mowi ze tyje,hmm
Miłego dnia...
Ola K. miłego wyjazdu kobietko.
Rany wspolczuje wam dziewczyny tych rannych ptaszkow 
Mam nadzieje ze mi to juz nie grozi,chociaz musze przyznac ze lepiej bylo jak Vanesska wstawala tak kolo 7 bo wtedy jakos sie bardziej wyrabialam ze wszystkim.A teraz zanim zleze z loza to jest juz po 9 co powinno mi sie juz jedno pranie konczyc a mam go od groma
.
Ja chcę słońce! Dziś moja Julcia spała do dziewiątej a ja razem z nia
fAJNIE JEST SIę WYSPAć TAK RAZ NA JAKIś CZA.S
. Potem Kuba posiedział trochę w piaskownicy, na koniec się przewrócił i troszkę zdarł skórkę na czole