reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zuzia ale stracha musieliscie tez przezyc,jutro juz bedzie wszystko ok i pech was opusci:)
U mnie jednak bylo slonce caly dzien i oczywiscie lezalam plackiem na kocu i sie opalalam a pod wieczor przeszla burza.Jutro jade do tesciow na noc wiec dopiero w niedziele wieczorkiem do was pewnie wpadne.Zycze wam milego weekendu bo nie wiem czy rano bede miala czas zajrzec do was i z racji jutrzejszego naszego swieta
Zycze wszystkim wspanialym mama zdrowka i przede wszystkim pociechy z dzieciaczkow i tatuskow!.Nie tylko w dniu matki ale przez caly rok!
purpheart1pq_1_.gif

reklama
Witajcie mamusie:-):-)
Sorki że się nie odzywałam (czytałam wasze posty i wiem że martwiłyście się razem ze mną o Majkę), a więc już opowiadam. Nie odzywałam się bo musiałam cały czas pilnować małej, oparzenia ją swędziały i chciała się po nich drapać, obwiązałam ją bandażami a i tak ten mały skubaniec próbował dotrzeć do oparzeń. W czwartek poszłyśmy na kontrolę do przychodni i nasza pediatra powiedziała że ładnie się goi i nie powinno być żadnych blizn, powiedziała że dostałyśmy jakieś bardzo dobre lekarstwo tam na pogotowiu i poradziła że dobrze by było gdybyśmy jeszcze po nie pojechali. Więc wieczorem znowu wybraliśmy się na pogotowie, i tam był ten miły lekarz i tak zaczął z nami rozmawiać, że to jest jakiś specyfik robiony specjalnie dla szpitali i podawany wyłącznie ludziom z bardzo głębokimi poparzeniami (aż do kości) i dlatego musi być jednocześnie delikatny i skuteczny. Mówił że jak zobaczył takie małe dziecko i na dodatek dziewczynkę to przykro mu się zrobiło jakby miała jakieś blizny, wiec nam trochę użyczył tego lekarstwa - super ludzki doktor, taki prawdziwy z powołania. Więc jeszcze trochę go mamy i smarujemy Majkę rano i wieczorem. Na policzku to już jej ładnie zbladło, gorzej na piersiątku i brzuszku, ale jesteśmy dobrej myśli. Wiadomo że mała marudzi bo to ją piecze, ale i tak się cieszę że tylko tak to się skończyło. Mamy obiecane że żadnych blizn nie będzie.
Dzisiaj wyjeżdżamy na kilka dni do mojej mamy, więc żegnam się z wami i do usłyszenia w środę, do tego czasu na pewno Majka już będzie biegać bez bandaży. najgorsze jest to że w te upały musi chodzić w bluzeczkach i nie wolno wystawiać tych oparzeń na słoneczko - więc nici z jakichkolwiek wypadów nad wodę.

Witajcie kochane
Z okazji naszego Dnia Matkie życzę wam wsyztskiego co najlepsze...

Jest jedno takie serce
spośród serc wielu tysięcy
i bije wciaż nieprzerwanie
i kocha najgoręcej.
To serce naszej Mamy
najlepsze w całym świecie
i nigdy takiego serca nie odnajdziecie.
Mijaja lata w rozpędzie
twarde skały czas krusz.
Miłość matki do dzieci
żaden czas,nigdy nie ruszy.

Hejka mamuśki..
Widze,że tu pustoooo
Ja też w sumie niedawno wróciłam,bo po 20,objeździłąm mamuśki i jestem wyczerpana...
Jutro do taty mojego na urodziny i weekend w rozjazdach zleci..uff u mnie znowu sauna w domu:tak:

Witajcie..:happy:
Melduję się po przerwie..
Spędziłam dwa ciężkie dni na blogu, ale zrobiłam to co chciałam i jestem z siebie dumna i zadowolona. :tak::tak::tak::-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2: Zapraszam do podejrzenia zmian i przy okazji poczytania co tam wykombinowaliśmy.. :tak:;-)Przepraszam, że nie piszę tu, ale nie chce mi się powtarzać, zresztą chyba zmęczył mnie już komputer.

Anakonda- super, że trafiłaś na takiego lekarza!
b36.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUŚ!!!

Idę do łózia i życzę dobrej nocki.

Dzień dobry w tą gorącą niedziele.
Nie ma kinogo,hmm gdziesz wy się podziewacie.
Novaczka super blogasek,też o takim cyzmś myślałam,ale nie chce mi sie robić,bo jak zaczne to normlanie ze 3 dni mnie wciagnie blog i tyle.
My narazie w domku,właśnie śniadnaie zjemy,a potem wysyzkujemy sie do dziadka na urodiznki.
Wstawać na kawe...

reklama
Jak zwykle zaczęłam od nadrabiania zległości w czytaniu - uffff, trochę tego było.

Ewcia Ja też mam środkowe mieszkanie i osłonecznione cały dzień. W upały masakra:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Tylko nad morze mam daleko :-( Dobrze, że dzisiaj trochę wiaterek łagodzi ten zaduch.

Anaconda Cieszę się dobrymi wieściami o Majeczce. Naprawdę współczuję maluszkowi. Najważniejsze, że trafiłyście na dobrego lekarza.

Do góry