reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Ja dalej na wsi,ale już popołudniu zmykam do domciu.U nas dzisiaj pochmurno..

Wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla waszych pociech i dla was także...
My dzisiaj jedziemy popołudniu jak ciocia wróci do miasta na plac zabaw,bot am imprezy do 18 dizisja mają trwać,także z matuniem tam pomkne sobie. No i takz eide do fryzjera coś ze swoimi włosmai zrobić,bo nie moge patrezc na siebie.Ciachne,pocieniuje i tyle będzie...

Iwonka co ta bidula Vanesska tyle tej chemii musi brac??

Buziaczek witaj kobietko.pisaj do nas. Co porabiasz/?:-) Jestes na zwolnieniu czy co innego?? Iwonka ma racje,że myw szystko chcemy wiedziec:-D;-):tak::-)

Zycze miłego dnia...

reklama
Hej!
Wszystkiego najlepszego dla Naszych Dzieciaczków!
Cześć Buziaczek, witaj u nas ja to już Cię trochę znam, widziałam zdjęcia brzuszka. Trzeba przyznać figurkę to Ty masz :tak:. Ja przy pierwszej ( też z dziewczynką podobnie wyglądałam, tylko brzuszek a przytyłam 17 kg ) teraz mam mieć chłopaka i trochę inaczej przybieram tyłek i biodra, ale biorąc pod uwagę że przed ciążą ważyłam 44 kg :szok: to ja się cieszę bo może tym razem coś mi zostanie :tak:
Cloe i tu się muszę z tobą zgodzić blokerski i sąsiedzi to tragedia, ale ja jako sąsiada w domku mam teściów i szwagrów więc też porażka. Dwa domy na jednym podwórku :no::wściekła/y::wściekła/y:!

Witam!
Nie mogłam się tu dostać od wczoraj :wściekła/y: jak już się dostałam to mnie wywaliło :wściekła/y:

U mnie dziś pogoda taka sobie, niby chmury, ale co chwila przebija się słoneczko. Idziemy zaraz na spacer. Trzeba się trochę przewietrzyć:tak:
Wczoraj moje dziecię dostało jakiejś dziwnej wysypki :baffled: dałam mu wapno i przeszło :baffled::confused: nie wiem, ale chyba proszek go uczulił bo zmieniłam :baffled: muszę przyobserwować :tak:
Witam nową mamusię :tak:
Co do mieszkania w bloku to ja wszystkim zazdroszczę tego ,że mieszkają u siebie. Ja mam takiego sąsiada, że odechciewa mi się wszystkiego jak na niego patrzę i jak go słyszę pod swoimi drzwiami. Cichy to on nie jest, wypić lubi tragedia :wściekła/y:

Dla wszystkich dzieciaczków forumowych przesyłam buziole z okazji ich święta!!!!

Jedrusiu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 2 latek.Dużo usmiechu,radości i wspaniałych gości...

Z okazji urodzinek
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

th_ping29vq5.gif
th_prezent.gif
th_bukiet.gif

Ewcia, Ania w imieniu Jędrusia dziękuję za życzonka.

Zmieniłam suwaczek, ale co nerwów miałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie chciał mi się za nic wkleić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale juz jest ok.

Czesc dziewczyny.
Pierwszy raz jestem na tym forum. Czy sa tu jakies kobiety siedzace w domu z malym dzieckiem? Moja coreczka niedlugo skonczy 2 latka i od poczatku ciiazy siedze w domu. Teskno mi juz za praca. A jak Wy znosicie sidzenie w domu?

reklama
Dla Jędrusia z okazji 2 urodzin:
Serdeczne życzonka samego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym marzysz.
A dla dzieci z okazji Dnia Dziecka
Ja życzę wszystkim dzieciaczkom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!
No to witajcie! Też miałam problemy żeby siętu znaleźc. Pozdrawiam

Do góry