reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-) ja dzis oudilam sie po 6:00 a moje dziecko troche pozniej akle ja sobie jeszcze drzemalam a ona sie bawila kolo mnie.Ale trzeba bylo wstac i zrobic dziecku jesc:tak:
Pycha moze juz przechodzi ten kaszel:tak:
Milego weekendu wam zycze a u mnie deszcz pada
5.gif

reklama
Hej, a ja ledwo zwlokła,m się z łóżka. Robię pranie z rana bo potem nie wyrobię. Tu jest już trzeci dzień 30 st.:szok: Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i moje maluchy oczywiście się kąpały:tak:Wogóle zanim zdążyłam koc rozłożyc to mój Matek już siedział w wodzie:-D A potem wyleźc nie chciał a ciuchy trzeba było suszyc nie wspomnęże pielucha tak nasiąkła że go na dno ciągnęła:-D Ale woda naprawdę gorąca- zadziwiają mnie te różńice w klimacie , niby to blisko Polski a jednak klimat inny
Pycha dobrze że ok u Was
Buziaczek odpoczywaj jeszcze trochę a dla Maleństwa wyjście z Twego brzuszka to ogromne przeżycie i szok bo tam jest mu dobrze
Sewa to się narobiło, ja właśńie też się boję że i u nas może tak byc bo właśnie słyszałam ze chłopcy często mają takie dolegliwości ale będzie dobrze zobaczysz
Iwonka trochęCi zazdroszczętego deszczu:-);-)

Witam!
My dziś spaliśmy do 9:15 :szok::szok::szok::szok: Rety chyba odsypialiśmy wczorajszy stres.
Oczytałam się na temat tych jąderek i wiecie co...... już więcej nie czytam bo zawału dostanę :-( Poczekam na wizytę u lekarza i wtedy wszystko się wyjaśni.

Aniab ale ci fajnie z tym wypadem nad jeziorko :tak::tak::tak: a historia z nasiąknietym pampkiem ciągnącym do dna..... :-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka deszcz!!!!!! Ale Ci zazdroszczę. Już padam z tego upału. My praktycznie niedaleko od siebie mieszkamy to może do mnie też coś przyleci;-):tak::-D

Pycha ranny ptaszku;-):confused2: cieszę się, że Majeczka już czuje się lepiej i nie kaszle :tak: już najwyższy czas aby jej ta choroba przeszła :tak::tak::tak:

Ewcia ale masz fajnie, że mąż zjechał. A dla Matiego to też nie lada atrakcja, taka jazda tirem :tak::tak::tak:

Madziara witaj.

Witam s łoneczny dzień:-) Iwonka daj mi trochę tego deszczu ja też chcę:tak:Moje dziecię szaleje a ja wyrodna matka zamiast pilnować potomka siedzę na BB:zawstydzona/y: ale co tam jeszcze ze stołu skakać nie chce;-)
Marlenka ja to bym nawet chciała żeby moje dzieci ( i to szalejące i to w brzuszku) szybciej przechodziły wszystkie choróbskana razie to może nie bo może to nie być dobre dla mojego maleństwa w środku ale potem im szybciej tym lepiej:tak:i głowa do góry kobietko nie daj sie chandrze;-)
Ewcia wy to macie pecha ;-) Mąż zjeżdża bidulek raz na jakiś czas a tu nawet przytlić porządnie się nie możecie;-):laugh2: Za to odbijecie to sobie następnym razem nawet z nawiązką;-):tak::-D

a my juz po spacerku, zakupach i zabawie w piaskownicy :-)
niestety musielismy wrócic do domku, bo w pampersie była niespodzianka :baffled:

jest u Mai 7-letnia kolezanka, wiec ja moge zająć sie BB :-D

a pogoda u nas dziwna: raz niebo zachmurzone, raz słonko i do tego grzmi :rolleyes2:

A u mnie przed brama wlasnie sie dwie pary mlodych ludzi PIER....LO! Sa pijani.Teraz szukaja telefonu bo sie im gdzies za podzial.A u mnie slonko swieci jest znow upal:)

Dzien dobry, dawno mnie nie bylo, ale jak mam tylko troche czasu to wpadam. U nas straszny upal, dzisiaj posiedzimy u znajomych w ogrodzie na pikniku:tak:;-)a jutro jedziemy do raju wodnego, bo sie napewno nie da wytrzymac. Eryk szaleje juz na parkiecie jak nie wiem,teraz widze, jak ten czas szybko leci:tak:a jeszcze niedawno byl taki malusi:tak: Wkolko tylko przynosi nam stos:szok:ksiazeczek, bysmy mu czytali, juz zna je na pamiec:tak::-D. Maly w ciagu tygodnia jest bardzo duzo na dworze, na placu zabaw, w zaleznosci od zmian mojego meza, wychodzi z nim przed poludniem, a ja po poludniu. Kurcze teraz to by sie przydalo miec domek z kawalkiem ziemi, a tu jeszcze pare lat trzeba czekac:no:

U nas piękne słonko, ale nie da się na nim wysiedzieć. Moja maleńka śpi, ja połowę domu wysprzątałam i teraz mam odpoczynek, bo nie chcę robić hałasu. Dokończę później, a wieczorkiem wyjdziemy na trawkę i pobiegamy bez pampersa, bardzo to Majka polubiła:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie wiem co się dzieje ale od 4 godz próbowałam wejśc na BB i mnie wywalało:wściekła/y:Teraz się udało:tak::szok:Mój mały przespał jużpół dnia ale to chyba przez ten upał- nie idzie wyjśc z domu:no:W garnku obiadek bulgocze:-) a ja piszę na BB:tak:Normalnie to jak nałóg:laugh2:A jak taki upał jest to moje dzieci też nie bardzo chcąjeśc ale piją dużo:tak:

Do góry