reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Coś tu dziś cicho ale jak mnie nie będzie to pewnie znów zaczniecie dużo pisac:-D żebym później miała co czytac :-Didę leniuchowac- może krótka drzemka?Pa

reklama
Ja obiadek zrobilam,dziecko spi i slonce zaszlo.Wyglada na to ze idzie burza.Dostalam @ i wiecie jak sie czuje:wściekła/y:A najgorsze jest to ze mam coraz krotsze cykle bo w zeszlym miesiacu dostalam@ 15 a dzis jest 9.czyli 26 dni i tak mam teraz od urodzenia dzioecka coraz krotsze odstepy a przed porodem mialam co 35 dni i bylo mi tak dobrze a teraz......Jak tak dalej pojdzie to bede miec na zmiane co dwa tygodnie:szok:

A wracajac do malolatow grzmocacych sie przed nasza brama na lace to ta panienka w koncu podobno spala na przystanku na lawce bo moj ja widzial.A jak ja tegowal juz dlugo ta to krzyczala do niego "pier...sz i pier....sz juz tyle czasu a tu juz 12:00":szok::-D
Normalnie chlopaki u nas w robocie mieli darmowe kino:tak:
Widze ze nam po zmieniali emotikonki i znak zapytania zniknal z pierwszej strony a szkoda.....bo trzeba teraz wlazic do "wiecej"

Ha ha Iwonka to rzeczywiście ubaw mieliście. Ale z tym pierd... to trochę przegieli:szok:
Ogólnie to miałam dziś dzień do d...upy Mój kochany mężuś postarał się o to:wściekła/y: Rano gdy wrócił z zakupów z wyrzutami do mnie czemu ja jeszcze nie sprzątam:wściekła/y:( jakby nie wiedziła co to znaczy sprzątać z szalejącą Julką obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Potem oczywiście durne hasła typu ty tu nic nie robisz on zarabia i jeszcze ma sprzątąć:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jak Julka miała drzemkę i prosiłam go by dał mi znać kiedy będzie piąta , czyli stała godzina kiedy Julka wstaje , to oczywiśćie przegapił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kto poniesie tego konsekwencje? Oczywiście mamusia bo Julcia będzie pewnie szaleć do północy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo szanowny pan mężuś przecież ciężko zarabia na rodzinę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rany!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powiedzcie mi po co mi facet ,do szczęścia?Nie sądzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cloe ale czerwono w twoim poscie od tych czerwonych wscieklych emotikonkow :-D
wlasnie mialam sie ciebie spytac czy tatus cieszy sie na kolejnego bobaska ale pewnie zly moment wybralam.Ja wczoraj mialam pisac o swoim chlopie i tez te czerwone emotikonki uzyc ale juz nie chcialam wam tu truc:no:;-)
U mnie wlasnie leje deszcz.Dzis sobie przejrzalam Vanesski ubranka i duza reklamowe spakowalam za malych ciuszkow :tak:

Kobitki wpadam powiedzieć dobranoc :tak::tak::tak:
Muszę zmykać bo Jędruś dostał temperatury i zwymiotował mi się :-( Dałam mu panadol i poszedł spać. Ciekawe co to się wykluje z tego wszystkiego :baffled::confused:
Śpijcie smacznie :tak:

sewa oby nic się nie wykluło

a my dziś spędziłysmy super dzionek, Maja spała ponad 3 godziny :szok: zjadła i pojechałyśmy do mojej siostry na wieś, mała wyszalała sie z kuzynkami, załapałyśmy sie na grilla i wróciłyśmy, teraz Maja śpi, a mama pójdzie pomyć naczynia, bo dzis palcem nie tknełam w domku, a Darek od 5 rano na nogach i chyba jeszcze pracuje, cloe twój mąż miałby na co narzekac;-):-D

Mamusie, gdzie to powietrze. Jejku nie ma czym oddychać.:szok:

Iwonka Zazdroszczę Ci tego deszczu, ale widoku z okna nie :blink:

Sewa Buziaczki dla synka. Napisz koniecznie, jak minie noc.

Moj szkrab spi w swoim lozeczku ale oczywiscie musialam z nia tam sie polozyc.Za to ja nadal mam katar i kaszle a i u Vanesski ciagle ta wysypka sie pojawia.W jednym miejscu ginie a w drugim jest nowa.Dzis sie usmialam z mojego dziecka bo jak uslyszala ze dziadek odpalil motor i pojechal to ona powiedziala " MAMA DZIADZIA BRUM BRUM NIEMA pa pa" a wczoraj jak przyjechala babcia jej to krzyczala "mama baba" I juz pieknie odpowiada na pytanie typu czy to chcesz? mowi ladnie "tak".Ciesze sie bo coraz bardziej mozna sie z nia dogadac.I na to wyglada ze zaczyna skladac zdania.
Marlenka taki deszcz to nie deszcz.Zaraz przestal padac a jak wzielam reka sprawdzic czy mokra ziemia to pod spodem sucha jak na pustyni i wlasnie skonczylam porzadnie podlewac ogrodek.
Pycha to fajnie ze dzien wam, sie udal
Sewa moze jutro bedzie juz ok z synkiem.

reklama
Cześć w niedzielny piękny dzień:-)
Wczoraj wreszcie wyszliśmy na rowery, było super:-)
A teraz na TVN pokazują morze, mmmmmmmmmm... Ja też chcem poleżeć na piasku i usłyszeć szum fal. Pięknie, może się wybierzemy na weekend, ale nie wiem który:-D
Ja już poprasowałam ubrania i mam spokój. W dzień za gorąco a wieczorem mi się nie chce.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Do góry