Ojej wiecie co nie chciało mi się pisać na karteczce tego co nalikałyście i co komu odpisać,zatemz robiłam cytaty i zapewne wyjdzie bardzo długi post,takz eod razu sorkkii.ale dwa dni bez BB it yle tego...hmm co bediz ejak ja na Mazury na 10 dni pojade,kiedy ja to nadrobie-już się boję..

;-)
Ewcia twój mężuś wraca :-) a mój jurto wyjeżdża :-( nie mam pojęcia co ja będe robiła cały dzień sama z Mają
Pycha no to wymiana,mój był,ale już pojechał na dwa tygodnie,a potem Mazury,jejku ja ja sie nie moge doczekać...
No to super,my też się cieszymy razem z wami,ze Majeczce przechodzi.Teraz będzie spokojniej spała i już nie będzi ejej nic w nocy trapiło.
Milego weekendu wam zycze a u mnie deszcz pada
Jejku deszcz

u mnie juz nie pada tydzien,non stop po 30 stopni i makabra.
Witam!
Ewcia ale masz fajnie, że mąż zjechał. A dla Matiego to też nie lada atrakcja, taka jazda tirem

.
Sewa nom super,Matunio bardoz się ucieszył ,że tatuś zjecvhał na dwa dni,niby mało,ale to zawsze 2 dni.A Matuś w tirze siedizał z przodu an siedzeniu,a mamusia była oddelegowana do tyłu.Mały jak prezes jakiś

fotki potem wkleje.
Ewcia wy to macie pecha ;-) Mąż zjeżdża bidulek raz na jakiś czas a tu nawet przytlić porządnie się nie możecie;-)

Za to odbijecie to sobie następnym razem nawet z nawiązką;-)

Cloe nom zebys wiedizała. Akurat trafił,że zaczęłam brać antybiotyk

co z apech dla neigo. Sam sie śmaił,ze po co zjechał jak tu nici z trele morel.hehe Ale oki przeżył...
A u mnie przed brama wlasnie sie dwie pary mlodych ludzi PIER....LO! Sa pijani.Teraz szukaja telefonu bo sie im gdzies za podzial.A u mnie slonko swieci jest znow upal
Wow Iwonka trzeba było ich angrać i do śmiechu warte wysłać,ale by było. Miałaś niezły ubaw ale też neimiły widok.
Cześć w niedzielny piękny dzień:-)
Wczoraj wreszcie wyszliśmy na rowery, było super:-)
A teraz na TVN pokazują morze, mmmmmmmmmm... Ja też chcem poleżeć na piasku i usłyszeć szum fal. Pięknie, może się wybierzemy na weekend, ale nie wiem który

Ja już poprasowałam ubrania i mam spokój. W dzień za gorąco a wieczorem mi się nie chce.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
WerEla morzee hhm ja wole ejzioro ,bo nad morzem wieje zimny i to bardoz zimny waterek. Naprawde kiepsko jeszcze,bez parawanu nie ruszac się lepiej nad morze. A woda lodowata

:dull:.
Jezu burza,hmm u mnie by się przydała jakaś burza,bo sucho , parno,gorąco.No ale przecież jest lata...nech grzeje

;-).
Id epo kawke...potem na spacerek Z Matim wyskocze.
Wieice co musz erobić znowu słoiki dl amęża,ale m się nie chce:-

tak:

. Jakieś 50 trzeba zrobić,może komuś się nudzi i chce mi zrobić;-);-)