reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Byłam z Jędrkiem u lekarza :tak: No i nie wiadomo co mu jest:baffled::confused: Dostał skierowanie na mocz i morfologię z obrazem. Zobaczmy co mu wyjdzie. A... i jeszcze się dowiedziałam, że wysypka po trzydniówce może pojawić po pięciu dniach :baffled::baffled::baffled::baffled: Ale to chyba coś w powietrzu wisi, bo ja dziś też wstałam z gorączką:-(bolą mnie mięśnie i stawy:-:)-( A teraz na dworze upał, a mnie tak telebie zimno, że w dresie siedzę :szok::szok::szok:

reklama
Oj dziewczyny ile na klikalyscie:tak:Moje dziecko spi a przed sne zaliczyla rzuta i ma przycierke pod nosem.Jesli chodzi w morze to chcemy bardziej po wschodniej lub srodkowej czesci morza jechac.Jada tez nasi znajomi tyle ze do Leby wtedy by nas pojechalo wszystkich 13 osob:tak:I 1 lipca:tak::-)Ja wolalabym jechac wlasnie w jakies spokojniejsze miejsce
Kasiulla to sie narobilo,oby wszytsko wyszlo dobrze i bez bolesnie
Vici no widac jak chodzi Victorek
Pycha no faktycznie te jeziorko nawrocilo chorobe dlatego ja nie wlewam wody do basenu bo sie boje ze i moja znow zacznie chorowac a szczepienie chce w koncu jej zrobic
Novaczka swietne zdjecie spiacej krolewny
Sewa to ciekawe co sie okaze,moze razem was cos zlapalo
I juz zapomnialam co jeszcze milam napisac,dobra lece bo sprzatac musze poki szkarb spi.

Vici brawo dla Victorka.
Novaczka fajnie mała śpi, a może ona woli Wasze łóżko?
Kasiulla i Sewa zdrówka
Pycha u nas jak zgłaszasz jakiegoś natręta to zawsze reagują bez względu na porę bo nie możesz zakłócac spokoju sąsiada nawet przed 22 a jeśli już remont czy coś to powinieneś zapytac i przeprosic za niedogodności
A ja ide na obiadek:tak:

Pycha u nas jak zgłaszasz jakiegoś natręta to zawsze reagują bez względu na porę bo nie możesz zakłócac spokoju sąsiada nawet przed 22 a jeśli już remont czy coś to powinieneś zapytac i przeprosic za niedogodności

może i tak powinno byc, ale z takim typkiem lepiej nie zaczynac,
kiedys, moja sąsiadka zwróciła mu grzecznie uwagę, żeby nie pił wina na podwórku, gdzie bawia sie dzieci, to ją wyzwał i jeszcze policję na nią nasłał :-D oczywiście on na tym źle wyszedł, bo dostał mandat
nie wiem czy to plotka, ale też słyszałam, że on ma żółte papiery, a sam twierdzi, że 7 razy był żonaty, ogólnie to no stop chodzi pijany :no: i jeszcze matkę swoją bije, a policja jak go uciszy, to tylko na chwilę
wolę z nim nie zaczynac,

a my juz po obiadku i co tu teraz robić, pojechałabym nad jeziorko, ale Majka będzie się wyrywac do wody, to wolę posiedzieć na placu zabaw

vici fajne zdjęcia :-)
sewa zdrówka dla synka i dla ciebie :-)

Hej. My po spacerku, zakupach i odwiedzinkach. Majka wybawiła się z wujkami ( 8 i 6 lat :tak:) w basenie i piasku, teraz gotujemy zupkę tj. Majka ogląda Bambi i skubie kalafiorka :rofl2:. Mężuś miał być późno w nocy ale będzie o 19 :-D:-D:-D, ale fajnie.
Ewcia jeszcze jedno słówko o teściowej. Ja też mam uraz, a jestem pamiętliwa i to bardzo, jak byłam tak około 3 m-ca w ciąży i Mariusz bardzo się cieszył i jej opowiadał jaki jest szczęśliwy i że nie może się już doczekać aż urodzę, a ona to skwitowała "Ty sie tak nie ciesz na zapas bo to jeszcze do tego czasu wiele może się wydarzyć":szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ja wyszłam, a zaraz za mną mąż. Zostawiliśmy to bez komentarza.
vici BRAWO dla Victorka ale masz zdolniaszkę! :-D:-D:-D
sewa i jędruś oj trzymajcie się dzielnie i nie dajcie się choróbsku. Zdrówka życzymy.

Ewcia te teściowe to chyba tak mają:baffled: Moja również zachowuje się tak jakby tylk ona miała coś do gadania :baffled: A jak zaczyna podważać mój atorytet przy dziecku to:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

Dziewczyny....... padam na twarz :sick::sick::sick::sick::sick: Boziu, co to nam się dzieje :szok::szok::szok: Jędrek ryczał cały dzień, ja z tą gorączką musiałam go nosić bo nie chciał mi z rąk zejść :-:)-:)-( Ledwie żyję. Usnął o 16:30 :szok: Już widzę jaka ciekawa noc przed nami :szok: Ja nie wiem co to nas dopadło. Mam tylko nadzieję, że to nie sepsa :szok::szok::szok::no::no::szok::szok::szok:
A jeszcze mały przed spaniem powiedział mi, że go noga boli :szok::szok::szok::szok: Wyoglądałam go i nic nie widzę :no::no::no:
Ratunku!!!!!!
Uciekam teraz. PAPA!

reklama
sewa wspolczuje wam biedactwa.Oby to nie bylo nic powaznego.
A ja ciagle szukam i szukam miejsca na wakacje i juz mam metlik w glowie.Jutro przyjedzie znajoma i bedziemy razem szukac.

Do góry