reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka laseczki, mam deszcz jak sobie zamówiłam :tak:. Jedna przesyłka już przyszła ale modemu jeszcze nie ma :-( trudno najwyżej kilka dni będę bez:dry:.
Właśnie się z siostrą pokłóciłam, córeczka tatusia - alkoholika!!! Wpier.... się w nie swoje sprawy, a z jakimi pretensjami :szok:. Bo tatuś! Oni myślą że wszyscy będą na ich skinienie i na każde zawołanie ale niestety tak się nie da.
Jak sie trochę uspokoję to poczytam bo tam chyba 4 stronki czekają.
To BB jest jak seans u psychiatry, przynajmniej na mnie tak działa ;-):-D:-D

Witajcie Kobitki:

serdeczne powitanko dla nowych mamusiek:-):tak::-):tak:

U nas pogoda pd zdechłym azorem,ale mozna odpocząć od upału....
Właśnie wrócilismy z Opola.Byliśmy na pobraniu krwi u Kacperka /robimy te cholerne testy alergiczne/Jechałam z duszą na ramieniu i już widziałam jak mały się wydziera.Najpierw przyszła kobita o wyklądzie rzeznika i takiej tez minie,poogladała raczkę Kacperka,który już na sam jej widok zaczął płakać i poszła.No ,myślę sobie bedzie jazda.A ta przyprowadziła inna,uśmiechniętą od ucha do ucha,zagadała do małego i nie wiadomo kiedy wbiła się małemu w żyłkę i po strachu.Trochę popłakał i zaraz zapomniał...uf.Dobrze ,że już w domku i sobie odsypia...:tak::tak::tak:

Potem zrobilismy drobne zakupki w realu i 160 zł poszłoooooo cholera wie na co.Ani co zjeść ani co wypić a kasy nie ma:angry::angry::angry:

Iwonka-ja generalnie jestem za niebieską wersją ale ja mam chłopaka a dla dziewczynki chyba jaki,ś inny kolorek bardziej pasuje

U nas dzisiaj bezobiedzie.Ja dokończę barszcz z kluskami kładzionymi,a chłopuniu ma pojechać coś wszamać na mieście.Mały tez chyba dostanie słoiczkową zupkę,chyba ze zdążę mu coś ugotować

Witam.
Wózeczek mnie się zielony i orange podoba.
Witam nową mamusię.
Pycha boskie zdięcie
Teletubisia widziałam hehe
A na obiadek mamy piersi z kurczaka z serkiem żółtym i jakaś surówka ale jaka?????

hej, już w lepszym humorku :happy2: z siostrą sobie wyjaśniłyśmy i sztama.
czytam i piszę jednocześnie:
leika widzę że Ty to tak jak ja myślisz o trójce dzieci, fajnie takie małe stadko ;-):-D.
vicki szkoda że mąż nie był z Wami od początku, ale przynajmniej nie plątał się pod nogami ;-), dobrze że teraz razem jesteście:-D
pycha trzymaj formę, super zdjęcie
Witamy kolejną anne, no no z naszego grona powoli robi się kiść ;-):-D:-D
O iwonka włąśnie miałam pytać Cię o wózek bo znalazłam jeszcze jedną stronę

Wszystko.dla.dziecka.pl :: spacerowe, od 6 strony się zaczynają. A jeśli chodzi o te to ten Różowy jest ładny ale czerwony ma fajną budę :tak:, ten orange całkiem na dole też ciekawy :-). Iwonka czytałam dawno temu w Bravo że trzeba wypić szklankę octy albo nawet dwie ale nie daję gwarancji :baffled::baffled::-D:-D
aniab kurcze jak ja lubie zakupy :happy2::-D:-D, a pogoda u nas dokladnie taka sama teraz słońce widzę że świeci, ale nie wiadomo jak długo. A z @ też tak robiłam ale to było wygodne;-):-D:-D.
patrycja u mnie wczoraj był podobny zestaw tylko zamiast kalafiora młoda kapusta na parze, a dzisiaj placki ziemniaczane z młodych pyrek, ale chętnie zamienię na te pierogi anib :-p:-p
Donatella dobrze że ta druga przyszła biedny Twój maluszek, a źle przeczytałam Twój początek i myślałam że Ci pies zdechł :zawstydzona/y::-D:-D:-D. Ale bym dała czadu jak by Ci napisła że mi przykro z powodu azora :-D:-D:-D

Dzień dobry kobitki!
Ale naklikałyście przez dwa dni mojej nieobecnośi :szok:
Byłam we Wrocławiu, razem z moją siostrą wybrałyśmy się pociągiem :szok: nigdy więcej :wściekła/y:Jejku ja już chyba stara jestem, bo jazda w nocy i to 7 godzin to nie dla mnie :no: jestem taka padnięta. Ale wszystko załatwiłam to jest super :tak: Muszę się pochwalić ,że Jędrek został z moją mamą i nie widzieliśmy się od niedzieli do dziś rana :tak:pierwszy raz zostawiłam go samego na tyle czasu. Ale dzielny był :tak:
Pycha ale super fota! Majka świetna!

Witam nowe mamusie!!!!!

Ania 138 dobre z tym seansem :-D:-D:-D:-D

Iwonka mnie się podoba niebieski wózek.

A obiad, my zjedliśmy u mamy więc mam z głowy:tak:

Idę kawę sobie zrobię.

Ja jużpokleiłam te pierogi i zaraz trzeba wstawiac dzieciom:tak:
Iwonka z chęciąbym przesłała ale pogoda taka że dziś z domu nie wyjdę:-D
Ania138 kobitko nie denerwuj się bo złośc piękności szkodzi i dzidzi:-)
Ale smacznie się zrobiło tutaj!
Vici u mnie najczęściej mizeria z ogórków ze śmietaną albo surówka z pekińskiej z marchewką, papryką, pomidorkiem, ogórkiem, cebulką i co tam jeszcze się ma w lodówce i to mieszam z sosem czosnkowym na bazie majonezu:tak::-)
Idę obiad wstawic bo już się głodna okropnie zrobiłam jak tak poczytałam co dziś jecie:-D

reklama
Do góry