reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzien dobry

wczoraj coś mi wpadło do oka i nadal siedzi :sick: nie wiem czy nie skończy sie na lekarzu, bo coraz bardziej boli :no:

dla
męża Sewy

najlepsze życzenia
z okazji imienin!!!!
21nn5.gif
21nn5.gif
21nn5.gif

Dzień doberek!

U mnie noc minęła spokojnie, a ja i tak czuję się jakby mnie walec przejechał:sick:

Pycha, Aniab w imieniu męża dziękuję bardzo za życzenia imieninowe :tak:

Pycha jak byłaś na rowerku to coś Ci wpadło? Lepiej idź do lekarza.

Martka_79 też cierpię na taką bezsenność internetową :tak:Potrafię siedzieć w necie do 1-2 godz. w nocy :szok::szok::szok: Taka bezsenność w sieci ;-):-D

Agatka_BB ale Cię załatwili z tym światłem :szok: Beznadziejni są :szok: jak można nie uprzedzić o takim zajściu:wściekła/y:

Witam:-)U mnie dzis zimnica i wieje strasznie wiatr:wściekła/y:A zlozka wstalam o 9:30:tak::-)Oj jak dobrze mi bylo:-)Dzis podejmiemy decyzje czy wyjezdzamy w niedziele ta czy za tydzien:tak:
Sewa Wszystkiego najlepszego dla meza:-):-):-):-):-)

U nas świeci słoneczko i wieje lekki wiatr, pewnie jest ok. 21 stopni, czyli super pogoda na spacerek.

Wkurzam się, bo mój K. wysłał z Wrocławia paczkę do nas priorytetem i nadal jej nie ma. Robią sobie, co chcą, coraz gorzej z tymi priorytetami. Wymyślili ofertę, z której nawet nie ma ich, jak rozliczyć.:wściekła/y:

Witajcie.
My dzisiaj wstalismy przed 9. Ja już zjadłąm synke też,a mąż niedawno wstał i wsunał śnidanie. Tearz oboje wariują na łóżku sobie,a ja na BB.
Niedługo zbieramy sie do teściowej,jedziemy na cały dizonek do niej i obiadek.
U nas nawet dzisiaj nie pada,i jakieś słonko wygląda,ale obadamy p[otem...

Witam:-)U mnie dzis zimnica i wieje strasznie wiatr:wściekła/y:A zlozka wstalam o 9:30:tak::-)Oj jak dobrze mi bylo:-)Dzis podejmiemy decyzje czy wyjezdzamy w niedziele ta czy za tydzien:tak:
Sewa Wszystkiego najlepszego dla meza:-):-):-):-):-)
OOOO Iwonka zmieniasz termin kochana:rofl2::confused2::-p??
My też zmieniliśmy o jeden dzień,heh ale od niedzieli ma być łądnie,a wszyscy mają tak urlop więc i tak musimy jechać na ten cały tydzień co będzie...

Sewa wszystkiego naj naj dla mężusia twojego,dużoz drówka,szczęścia i miłości!!!

Iwonka ale zes zakupy walneła,a my dzisiaj zaczynamy lekko.A w sobote ze szwagierka zmykamy na tyakie wielkiee zakupy,to chajcu tez nam pojdzie troszke...​
Miłęgo dnia wam życze,bo zmykam już sobie4 powoli ubierać,a zanim cos znajde do ubrania hmmm.

Wiecie co mój mąz powiedział myślałąm ze brechne, ze chyba za szybko mamuise przelecial jak synka robił bo jest za szybki i ekspresowy z niego chłopak:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:myślałam ze padne. Teraz mówi,ze wolniej drugie będize robił.....:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Kobitki;
dzisiejsz noc troszkę lepsza.Kacper budził się co prawda,ale nie wymagał żeby go nosic na rękach.Wystarczyło pogłaskac i zasypiał.Nich już mu wylezą te trójki:angry::angry::angry:,bo inaczej to zwariujemy oboje:sick::sick::sick:.
Teraz też czekam aż zasnie.Chciałam rozłożyc maszynę do szycia.ale jak ten marudnik nie śpi to nie ma mowy o "krawiectwie"A mam trzy pary spodni do skrócenia,w tym jedne moje.Prawdę mówiąc to nie cierpię szycia:eek::eek::eek:
A pogodynka jakby troszkę lepiej dzisiaj się prezentuje.Pochmurno to i owszem jest,ale przynajmniej głów nie urywa tak jak wczoraj.
Dzisiaj ma nas odwiedzić babcia razem z moją siostrzenicą.Obiecałam jej,że w ramach akcji ekologicznej pojadę z nią do skupu i sprzedamy puszki po piwie:rofl2::rofl2::rofl2:,a trochę się tego nazbierało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Dobrze że skup mamy bardzo blisko i możemy pojechac na rowerach.Pewnie obrócimy ze dwa razy:-):-):-).
To do miłego i tymczasem borem lasem.....

Hej czarna napisz do aniaslu zeby watek lista mam bedacych w domu zrobic jako przyklejony,bo kalendarzyk mam bedacych w domu juz mamy jako przyklejony. Zrobiony jest super na gorze przyklejony i ten watek lista tez by sie zdał tak samo zrobic. Czarna to ty msuisz napisac.

A dlaczego nie wpisujecie sie do kalendarza babeckzi?????:-:)-:)no::-p:-p
wpisywać sie dziołchyyy:tak::tak:;-);-);-):-):-):tak:;-)

reklama
Do góry