reklama
Pycha
mama Mai i Marty
dzien dobry
wczoraj coś mi wpadło do oka i nadal siedzi :sick: nie wiem czy nie skończy sie na lekarzu, bo coraz bardziej boli
wczoraj coś mi wpadło do oka i nadal siedzi :sick: nie wiem czy nie skończy sie na lekarzu, bo coraz bardziej boli

dla
męża Sewy
najlepsze życzenia
z okazji imienin!!!!
męża Sewy
najlepsze życzenia
z okazji imienin!!!!
sewa
mamuśka ;-)
Dzień doberek!
U mnie noc minęła spokojnie, a ja i tak czuję się jakby mnie walec przejechał:sick:
Pycha, Aniab w imieniu męża dziękuję bardzo za życzenia imieninowe
Pycha jak byłaś na rowerku to coś Ci wpadło? Lepiej idź do lekarza.
Martka_79 też cierpię na taką bezsenność internetową
Potrafię siedzieć w necie do 1-2 godz. w nocy 

Taka bezsenność w sieci ;-)
Agatka_BB ale Cię załatwili z tym światłem
Beznadziejni są
jak można nie uprzedzić o takim zajściu
U mnie noc minęła spokojnie, a ja i tak czuję się jakby mnie walec przejechał:sick:
Pycha, Aniab w imieniu męża dziękuję bardzo za życzenia imieninowe

Pycha jak byłaś na rowerku to coś Ci wpadło? Lepiej idź do lekarza.
Martka_79 też cierpię na taką bezsenność internetową
Potrafię siedzieć w necie do 1-2 godz. w nocy 

Taka bezsenność w sieci ;-)
Agatka_BB ale Cię załatwili z tym światłem
Beznadziejni są
jak można nie uprzedzić o takim zajściu
Agatka_BB
IX Lachon BB
ja teraz lece na male zkupy i za jakas godzinke do was wroce.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)U mnie dzis zimnica i wieje strasznie wiatr
A zlozka wstalam o 9:30
:-)Oj jak dobrze mi bylo:-)Dzis podejmiemy decyzje czy wyjezdzamy w niedziele ta czy za tydzien
Sewa Wszystkiego najlepszego dla meza:-):-):-):-):-)
A zlozka wstalam o 9:30
:-)Oj jak dobrze mi bylo:-)Dzis podejmiemy decyzje czy wyjezdzamy w niedziele ta czy za tydzien
Marlenka
Marcowa Mama 2006
U nas świeci słoneczko i wieje lekki wiatr, pewnie jest ok. 21 stopni, czyli super pogoda na spacerek.
Wkurzam się, bo mój K. wysłał z Wrocławia paczkę do nas priorytetem i nadal jej nie ma. Robią sobie, co chcą, coraz gorzej z tymi priorytetami. Wymyślili ofertę, z której nawet nie ma ich, jak rozliczyć.
Wkurzam się, bo mój K. wysłał z Wrocławia paczkę do nas priorytetem i nadal jej nie ma. Robią sobie, co chcą, coraz gorzej z tymi priorytetami. Wymyślili ofertę, z której nawet nie ma ich, jak rozliczyć.

E
Ewcia81
Gość
Witajcie.
My dzisiaj wstalismy przed 9. Ja już zjadłąm synke też,a mąż niedawno wstał i wsunał śnidanie. Tearz oboje wariują na łóżku sobie,a ja na BB.
Niedługo zbieramy sie do teściowej,jedziemy na cały dizonek do niej i obiadek.
U nas nawet dzisiaj nie pada,i jakieś słonko wygląda,ale obadamy p[otem...

??
My też zmieniliśmy o jeden dzień,heh ale od niedzieli ma być łądnie,a wszyscy mają tak urlop więc i tak musimy jechać na ten cały tydzień co będzie...
Wiecie co mój mąz powiedział myślałąm ze brechne, ze chyba za szybko mamuise przelecial jak synka robił bo jest za szybki i ekspresowy z niego chłopak

myślałam ze padne. Teraz mówi,ze wolniej drugie będize robił.....

My dzisiaj wstalismy przed 9. Ja już zjadłąm synke też,a mąż niedawno wstał i wsunał śnidanie. Tearz oboje wariują na łóżku sobie,a ja na BB.
Niedługo zbieramy sie do teściowej,jedziemy na cały dizonek do niej i obiadek.
U nas nawet dzisiaj nie pada,i jakieś słonko wygląda,ale obadamy p[otem...
OOOO Iwonka zmieniasz termin kochanaWitam:-)U mnie dzis zimnica i wieje strasznie wiatrA zlozka wstalam o 9:30

??My też zmieniliśmy o jeden dzień,heh ale od niedzieli ma być łądnie,a wszyscy mają tak urlop więc i tak musimy jechać na ten cały tydzień co będzie...
Sewa wszystkiego naj naj dla mężusia twojego,dużoz drówka,szczęścia i miłości!!!
Iwonka ale zes zakupy walneła,a my dzisiaj zaczynamy lekko.A w sobote ze szwagierka zmykamy na tyakie wielkiee zakupy,to chajcu tez nam pojdzie troszke...
Miłęgo dnia wam życze,bo zmykam już sobie4 powoli ubierać,a zanim cos znajde do ubrania hmmm.Wiecie co mój mąz powiedział myślałąm ze brechne, ze chyba za szybko mamuise przelecial jak synka robił bo jest za szybki i ekspresowy z niego chłopak

myślałam ze padne. Teraz mówi,ze wolniej drugie będize robił.....

Witajcie Kobitki;
dzisiejsz noc troszkę lepsza.Kacper budził się co prawda,ale nie wymagał żeby go nosic na rękach.Wystarczyło pogłaskac i zasypiał.Nich już mu wylezą te trójki

,bo inaczej to zwariujemy oboje:sick::sick::sick:.
Teraz też czekam aż zasnie.Chciałam rozłożyc maszynę do szycia.ale jak ten marudnik nie śpi to nie ma mowy o "krawiectwie"A mam trzy pary spodni do skrócenia,w tym jedne moje.Prawdę mówiąc to nie cierpię szycia

A pogodynka jakby troszkę lepiej dzisiaj się prezentuje.Pochmurno to i owszem jest,ale przynajmniej głów nie urywa tak jak wczoraj.
Dzisiaj ma nas odwiedzić babcia razem z moją siostrzenicą.Obiecałam jej,że w ramach akcji ekologicznej pojadę z nią do skupu i sprzedamy puszki po piwie

,a trochę się tego nazbierało

.Dobrze że skup mamy bardzo blisko i możemy pojechac na rowerach.Pewnie obrócimy ze dwa razy:-):-):-).
To do miłego i tymczasem borem lasem.....
dzisiejsz noc troszkę lepsza.Kacper budził się co prawda,ale nie wymagał żeby go nosic na rękach.Wystarczyło pogłaskac i zasypiał.Nich już mu wylezą te trójki

,bo inaczej to zwariujemy oboje:sick::sick::sick:.Teraz też czekam aż zasnie.Chciałam rozłożyc maszynę do szycia.ale jak ten marudnik nie śpi to nie ma mowy o "krawiectwie"A mam trzy pary spodni do skrócenia,w tym jedne moje.Prawdę mówiąc to nie cierpię szycia

A pogodynka jakby troszkę lepiej dzisiaj się prezentuje.Pochmurno to i owszem jest,ale przynajmniej głów nie urywa tak jak wczoraj.
Dzisiaj ma nas odwiedzić babcia razem z moją siostrzenicą.Obiecałam jej,że w ramach akcji ekologicznej pojadę z nią do skupu i sprzedamy puszki po piwie

,a trochę się tego nazbierało

.Dobrze że skup mamy bardzo blisko i możemy pojechac na rowerach.Pewnie obrócimy ze dwa razy:-):-):-).To do miłego i tymczasem borem lasem.....
E
Ewcia81
Gość
Hej czarna napisz do aniaslu zeby watek lista mam bedacych w domu zrobic jako przyklejony,bo kalendarzyk mam bedacych w domu juz mamy jako przyklejony. Zrobiony jest super na gorze przyklejony i ten watek lista tez by sie zdał tak samo zrobic. Czarna to ty msuisz napisac.
A dlaczego nie wpisujecie sie do kalendarza babeckzi?????:-
-
no:

wpisywać sie dziołchyyy
;-);-);-):-):-)
;-)
A dlaczego nie wpisujecie sie do kalendarza babeckzi?????:-

wpisywać sie dziołchyyy

;-);-);-):-):-)
;-)reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia pewnie ze niech robi wolno bo bedzie dluzej przyjemnosc

Donatella dawaj do nas na skup te puszki a po ile u was?

Donatella dawaj do nas na skup te puszki a po ile u was?
Podziel się: