reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduje że Was nie zostawiłam:)
Moje biedne dzieciątko..wybił mu sie własnie ósmy ząbek:)teraz zasnał..nareszcie bo oststnio troche niespokojny jest przez te zebolki..bardzo nerwowo i czujnie spi..smaruje mu calgelem i wyglada na to ze mu pomaga..
ja jestem spiaca..wypilam zaledwie pol lampeczki wina czerwonego a czyje sie jak bym wypiła duzo wiecej..ale to pewnie przez to ze nie pijam ostatnio alkoholu...i głowka sie osłabiła :p

reklama
Dziewczyny moje kochane ja wpadlam tylko wam powiedziec ze juz jutro rano wyjezdzam na wczasy,bede za wami tesknic ui z gory mowie ze nie przeczytam tego co na klikacie przez ten tydzien.Zycze wam udanej pogody.Buziaczki!!!!!!

Iwonka dużo słoneczka Wam życzę i upalnych dni!!!!!!!!! Bawcie się dobrze co ja gadam bawcie się wystrzałowo!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki!!!!!!!!!!! Będziemy Tęsknić!!

Cześc dziewczyny wpadłam się też pozegnac bo za 4 godz ruszamy a jeszcze trzeba do auta wszystko zapakowac, ubrac się i cosik zjesc więc już nie zajrzę a jutro nie wiem czy będę miała czas tu zaglądnąc:tak::-(Jak tylko wszystko ułożę i znajdę czas to odrazu zawitam:tak::-)Buziaki kochane i starajcie się nie przejmowac problemami i trudnościami, odpoczywajcie i oby słoneczko się w końcu pojawiło:tak::-)

Hejka dziewczyny,.ja wpadłąm powiedziec narazie.
Wyjeżdzamy za godiznke,wsyztsko pakuje do auta.
Takze nie bediz emnie przez tydzien zycze milego tygopdnia,pozdrawiam...

Wyjeżdżamy na Mazuryyy,udanego tygodnia beze mnie...wakacje...

reklama
Do góry