reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziendoberek,no zobaczymy kto tu z rana wpanie.Prawie wszystkie ranne ptaszki sa na wakacjach:-)U nas juz sie cieplo robi pewnie w dzien ukrop bedzie.

Witam!
My wstaliśmy o 8:45 :szok: :szok: :szok: teraz siedzę z kawką przy kompiku i co widzę...... cichutko tu dziś :-(
U mnie też zapowiada się upalny dzień :tak: Wybieram się do rodziców więc pewnie dopiero wieczorkiem wpadnę.
Życzę miłego dnia!

Witam po paru dniach przerwy:zawstydzona/y: znowu mam zaleglosci ktorych chyba nie nadrobie:zawstydzona/y:, ale mam nadzieje ze teraz bede juz mogla sobie spokojnie siedziec w domku, no i oczywiscie pisac sobie tu z wami:-Dbo to jest genialne zajecie:-D. Te pare ostatnich dni musialam byc w pracy niestety:angry: no ale mam nadzieje ze juz sobie poradza bezemnie.

U mnie tez dzisiaj pogoda zapowiada sie ladnie ale mam takiego lenia, ze chyba nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy:-p

Ja własnie zmykam z młodym na spacerek i zakupki :) Mam nadzieję, że dostanę ładnego kalafiora, bo
chcę wypróbować nowy przepis na kalafiora zapiekanego z serem :)

Witajcie Kobitki;

rzeczywiscie spokój zapanował na naszym wątku i nawet nadrobić zaległości jestem w stanie:-D:-D:szok::szok::szok:.
Kacperek zasnął i mam chwilę czasu.Normalnie to wzięłabym sie za jakąś robotę,ale dzisiaj odpuszczam.Mój D tak mnie wczoraj wkurzył,że powiedziałam dosyć.Nie bedzie gotowania a sprzątanie też może poczekać/ciekawe na kogo/.Jak mały zasypia to ja odpoczywam i już....:rofl2::rofl2::rofl2:Roboty i tak nie przerobię a wieczorem na pysk padam i wysłu****ę że ja ciągle zmęczona jestem.CIEKAWE DLACZEGO .
zajrzę jeszcze na allegro i idę się walnąć na wyrko i poczytać gazetkę.
Do miłego.....

Donatella witaj po przerwie:-) Twój D to chyba z moim Ł się widzieli;-)Masz rację trzeba sobie odpuścić bo i tak wszystkich się nie zadowoli.
Ja wczoraj wróciłam od teściów . Było całkiem sympatycznie,. Jak zwykle pojeździliśmy po całej rodziire i choć pogoda nie dopisała to nie było cazsu się nudzić:tak:Muszę przyznać że moje stosunki z teśfimi idą ku lepszemu:tak:( ciekawe co powiem jak znów podniosą mi ciśnienie.) Cieszę się że mieszkamy od siebie 120 km Dzięki temu zawsze będę ulubioną synową:-p;-)

reklama
dzieńdoberek

rzeczywiście chyba wszystkie wyjechały z iwonka i Ewcią ;-):-D

my mieliśmy weekend w rozjazdach, bo były imprezki w okolicy

i dołaczam do tych, co nic dziś nie robią, nie wiem ale spac mi sie bardzo chce, dziś z obiadem ide na łatwiznę i robię tylko nalesniki

Do góry