reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Noelia ano śmiechotek :-D:tak: A jeśli chodzi o nowe zdjęcie to jeszcze trochę czasu minie zanim wyjdzie tak jak bym chciała ale początki już są . Idę już spać bo znajac życie Julcia jutro zrobi pobudke jeszcze przed siódmą. Dobranoc!

Coś czuję, że za chwilę walnie u mnie jakaś burza :szok::szok::szok: taka chmura idzie :szok::szok::szok::szok: i taka jakaś dziwna cisza :szok:
Nie cierpię burzy w nocy :no::no::no:

Też zmykam bo mam zamiar jeszcze dziś poćwiczyć, a potem relaksacyjną kąpiel uskutecznić :tak:
Spokojnej nocy życzę. Dobranoc!

No ja też spada- tylko wpadłam poczytać coście naklikały;-):-):tak:!!!!
Muszę jeszczę poćwiczyć-ćwiczę od wczoraj!!!!( Tutaj wielkie brawa dla mnie i kopniak w dup ę żeby mi lepiej szło:-);-))!!!!!!!!!!!

Witam nową mamusię:-);-):tak:!!!!

buziaki dla wszystkich!!!!!!!!

A ja powiem DOBRY WIECZÓR:-)
Sewa dziękuję za zaproszenie na wątek:)
Jestem mamusią dwóch kochanych dziewczynek 11 letniej Justynki i 8 miesięcznej Alicji:) i oczywiście czerpię garściami z urlopu wychowawczego:)
Przy Justynie po macierzyńskim /wtedy jeszcze trwał 3 miesiące/ zaraz wracałam do pracy i dopiero teraz widzę co straciłyśmy obie.. wtedy niestety nie mogłam pozwolić sobie na wychowawczy, teraz nadrabiam zaległości:))
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:*

Witam nowe mamusie.
Co do ciazy to najwygodniej chyba na wiosne porod bo z brzuchem w upaly nie trzeba sie meczyc hehe.
Zdiecia super.
Ja juz uciekam wiec dobrej nocki zycze.

reklama
Witam z samego rana, M sciagnal mnie z lozka o 5.30 zebym go do pracy zawiozla bo potrzebuje dzisiaj autko,jade z malym na szczepienie. A treraz to juz nie warto sie kłasc spowrotem do lozka.

Kinia witam Cie serdecznie i na tym watku:-), coś nie mozemy sie rozstac......:-D moze to rzeczywiscie przeznaczenie:happy2:

Ide zrobic sobie kawke i zaraz wracam przed kompik i wyczekuje porannych mamusiek:-D

Do góry