reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mialam dzisiaj z wami byc, a tu takie zamowienia ludzie poskladali ze do 12 bylismy na zakupach i na szczepieniu i tzaraz znowu musze na zakupy jechac, no ale to dobrze interes sie kreci.

Igorek szczepienie zniosl tragicznie i teraz sie obudzil chodzi przy mnie placze i pokazuje ze o raczki bola i nozka:-( dostal 3 zastrzyki:angry::angry:. Jak sie obudzil to wogole nie mogl chodzic:szok::szok::szok: wystraszylam sie ale juz jest lepiej, uprzedzali mnie ze moze miec zachwiania rownowagi ale zeby az tak:szok::szok::szok:

Sewa musizsz przeprowadzic sie do Bielska:-D

Witam!!!
Mam na imię Patrycja MAM 23 LATKA(WE WRZEŚNIU SKOŃCZE ;-))Mam wspaniałego męzolka jesteśmy małzeństwem od 4.5 roku ;-)mamy cudowną upragnioną córeczkę zuzię jest teraz w trudnym wieku to zbuntowanym dwulatek ;-)mieszkamy nie daleko Poznania.
W domku jestem od samego początku ciązy i jak nrazie nie wybieram się jeszcze do pracy.W czerwcu ukończyłam drugi rok szkoły średniej ,został mi jeszcze rok;-)
Tak więc chciałabym się do was dołączyć jesli można?? :-)

pozdawiam

Hej Kochane:))
Myślałam że więcej mnie tutaj będzie ale mamy ząbkowanie:szok::tak: pojawienie się pierwszego ząbka odbyło się idealnie i chyba za bardzo chwaliłam się tym bo teraz dostaję za swoje:)) już nie wiem gdzie rączki włożyć:)) już zapomniałam jak to jest mieć ząbkujące dzieciątko w domku a do tego dziś skończyłyśmy 8 miesięcy:))
Gdyby jeszcze tatusiek z nami był:)) ale jeszcze kilka dni:-D

Patii witamy cie na forum:-) Pisz jak najczęściej.
Kinia nie zazdroszczę wiem co to ząbkowanie a w przyszłości czaeka mnie kolejna powtórka z rozrywki:crazy:
Kasira miłego wypadu :tak: gdziekolwiek się wybierasz;-)
Ja z córcia byłam zna dłuuuugim spacerze :tak:Wyszliśmy o pierwszej , wróciliśmy przed piątą.:eek: Lwią część tego czasu spędziliśmy na placu zabaw. Tam spotkałam dawną znajomą, Olka ma córeczkę w wieku Julki przyjechała na parę dni z Poznania. Pogadałyśmy jak za starych dobrych czasów I co najważniejsze zły humor gdzieś się ulotnił.Tak więc już wiem że odosobnienie źle działa na stan mojej duszy.Żałuję że nie mam w pobliżu koleżanki , najlpiej mamę z dzieckiem z którą bym mogła sie spotkac w każdej chwili na klachach a tu nic posucha .A jeszcze przed urodzeniem Julci prowadziłam bujne życie towarzyskie:-(

reklama
hej hej
postaram sie pisac duzo dużo duzo
kinia ja także życzę aby ząbeczek jak najszybciej się wybił i co najwazniejsze oby to było bezbolesne.U mojej Zuzi trwało to szybko jak tylko jej sie wybił jeden ząb to odrazu drugi trzeci....,normalnie jak grzyby po deszczu.
wszystkiego naj naj z okazji 8 miesiączka

Zuza od godziny ma koleżanke,przyszła do niej taka Ania mieszka tuz obok nas ma 6 lat i swietnie się z Zuzą bawi,co mi się bardzo podoba,hm...przydałaby sie taka starsza siostra dla Zuzki ;-)
A ja muszę się holender zabierać za prasowanie.ale mi sie nie chce ;-/

Do góry