sewa
mamuśka ;-)
Dzień doberek!
Jędrek wstał dziś o 5:30

Rety ! Zaraz będę piła drugą kawę, jestem nieprzytomna :sick::sick::sick:
Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszło
pogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-)
tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie 
Co do szmateksów też lubię wejść i pogrzebać, zawsze wyszperam coś fajnego za grosiki. I co jest istotne, nikt nie ma takiego samego ciucha jak ja
Idę robić kawę bo zaraz padnę :sick:
Jędrek wstał dziś o 5:30

Rety ! Zaraz będę piła drugą kawę, jestem nieprzytomna :sick::sick::sick:Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszło
pogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-)
tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie 
Co do szmateksów też lubię wejść i pogrzebać, zawsze wyszperam coś fajnego za grosiki. I co jest istotne, nikt nie ma takiego samego ciucha jak ja
Idę robić kawę bo zaraz padnę :sick:
, i dzisiaj mnie tak nie boli ani miednica ani pachwiny, ale leżałam do 10, to naprawdę długo jak na mnie
.
Ja nie wiem 
też będę musiała kogoś wezwać, bo bez tego sprzętu to nie da się żyć 
?!!!
. W każdym razie imię dla synka Dawidek bardzo ładne i fajnie, że parka. Ja też gdzieś po cichu jak w ciązy byłam liczyłam, że będzie chłopiec i udało się. Pogoda u nas jeszcze nie bardzo niby nie pada ale zimno i wieje, a my dziś zaproszenie na grilla mieliśmy. Tylko nie pójdziemy, bo Natalce jeszcze strupy po ospie nie zeszły całkiem i wygląda jakby z młyna wyszła
. O właśnie może wiecie czy ja już mogę ją wykąpać?? Lekarka powiedziała, że dopiero jak strupki poschodzą, ale już mam dosyć obmywania ją gazą, chętnie bym ją do wanny wsadziła i wykąpała.
!!!!Bo to mali rozrabiaki
!!! Tylko wysusz jej najlepiej włosy suszarką;-)!!!!