reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewcia ja już będe leciala bo ja literek nie widze,pier...lą mi sie wszystkie w oczach,tak mnie gały łupią,ze szok,,ledwo klawiature widze.......a jutro do pracy na rozmowe jade takz emusz ebyc wyspana,a nie worki pod oczamiii mom....
taaa ja i skaut:-D:-D:-Dale obiecuje wszem i wobec,,,ale jeszcze ponad miesiac do tego cczasu takze sppokoooo,,,same mnie wygonicie z ato [pisanie gluopot

reklama
A Ty tam masz pełny etat? I czy to jest zastępstwo, czy na stałe?
mam ponad etat tzn 19h,,i to na zastepstwo i dobzre by bylo dzidize wtedy myknąc sobie.....bo potem amcierzynski i kuron

...no mam taki plan,,mysle ze w 7 miesievy to uda nam sie splodzic drugiego smykaaaa

taa mnie tak szybko nie wygonisz,zanim odejde to z pare postow walne jeszcze ...jakz awsze zreszta,,nie moge sie z BB rozstac...

Wszystkim naszym BB-wym Annom w dniu ich imienin życzę wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Hej Dziewczyny

dzisiaj mialm tylko 8 stron do nadrobienia:-D

Dzien dzisiejszy u nas zapowiada sie ladnie, sloneczko swieci i mam nadzieje ze bedzie spokojniej niz wczoraj.

reklama
Witam w czwarteczek! :))

Ewcia - no trzymamy Cię wszystkie za słowo, ze jak już pójdziesz do pracy to i tak nas nie opuścisz :) Zresztą na pewno szybko zaciążysz :tak:

Sewa, Ewcia - my też chcemy kupić ziemię i budować dom, ale poza Łodzią, bo w samej Łodzi ceny są zabójcze... :wściekła/y::no:
Ja się jednak trochę boję, że wyląduję w jakiejś zabitej dechami wsi, gdzie do sklepu trzeba będzie jechać samochodem i gdzie nie będzie placu zabaw i innych dzieci... Nie wiem jak ja, Natek i następne dzieciaczki będziemy się czuli w takim odosobnieniu, ja się wychowałam w dużych miastach...

Do góry