sewa - ja JUZ słyszę takie teksty, a przecież mój syn ma niespełna rok! Zawsze sobie tłumaczę, że to przez zazdrość... i mam na to doskonały, nie do podważeni argument dla takich czepialskich! Światowa Organizacja Zdrowia zaleca karmienie piersią przez dwa lata właśnie.
reklama
E
Ewcia81
Gość

Iwonka Domisie,jejku nawet nie zwrócilam uwagii,zawsze z Matim na nie zaśpimy

sewa
mamuśka ;-)
Pewnie dziewczyny,maice racje,,,karmi sie tyle ile sie chce,a nie tyle ile ludize powiedza...
Ja tam nigdy nie miaąłm nic przeciwko,,ale ja przestałam gdy matuś miał 6 miesiećy-nie dawąłam rady...ale spokooo...
Fajnie,ze wasze tak długoo..cycuśki mamuśki najlepsze są...![]()
Ewuś, karmienie ma być przyjemnością i dla mamy i dla dziecka, jeśli którejs stronie przestało ono odpowiadać to jak najbardziej należy przestać, zwłaszcza, gdy maluszek skończył już 6 miesięcy. Nie ma co się katować. Buziak :*
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kiedys moja tesciowa mi teksty mowila ze i tak ten pokarm juz nie ma wartosci i wogole......a ja i tak karmilam 14 miesiecy choc planowalam do roku tylko.
sewa
mamuśka ;-)
sewa - ja JUZ słyszę takie teksty, a przecież mój syn ma niespełna rok! Zawsze sobie tłumaczę, że to przez zazdrość... i mam na to doskonały, nie do podważeni argument dla takich czepialskich! Światowa Organizacja Zdrowia zaleca karmienie piersią przez dwa lata właśnie.
Też tak mówiłam

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia Domisie sa przed 9 rano to wy jeszcze spicie.......
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Lampeczka super,taka bym na prezent walnela jednej pannie
A to pokazywalam wam,fajne na prezent,tylko troche drogie.. Kieliszki grawerowane + skrzynka na wino (B2mk) (219336189) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
A to pokazywalam wam,fajne na prezent,tylko troche drogie.. Kieliszki grawerowane + skrzynka na wino (B2mk) (219336189) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Ewuś, karmienie ma być przyjemnością i dla mamy i dla dziecka, jeśli którejs stronie przestało ono odpowiadać to jak najbardziej należy przestać, zwłaszcza, gdy maluszek skończył już 6 miesięcy. Nie ma co się katować. Buziak :*
Święta racja

Podziel się: