reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek.
My już po śniadanku, serniczek się chłodzi, mięsko marynuje :tak:, zaraz zagonię męża do robienia kawy i zmywania naczyń a jak dobrze pogadam to jeszcze surówkę zrobi ;-):cool2:.
Pogoda na razie ładna słoneczko z wiaterkiem.

Ania138 Majka to już duża dziewczynka :tak::tak::tak: śliczniutka :tak::tak: A co do ślimaków. Jędrek się ich nie boi ...... jak siedzi taki pan ślimaczek w skorupie to woła " ślimak pokaz logi" Bez rogów to już nie atrakcja ;-):tak::-D

Zuch chłopak z Twojego Jędrka :tak:, Majka trochę się do nich przyzwyczaiła pod namiotem, tylko ze tam były jak ona mówiła "zepsute" ( te czarne bez muszelek, blee ).

reklama
Matko kochana niedlugo jade na ta parszywa dzialke. Jedno co dobre, to to, ze z 20 osob zostaje polowa. Jak dla mnie to niech jeszcze z 5 osob pojedzie w cholere. Ranyyy jak ja nie lubie tlumuuuuuu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam tylko nadzieje, ze bedzie paskudnie, zrobi sie zimno i nie dalej jak w srode wrocimy do domu.

Hejjjj ja sie witam i melduje....
]Miałam być wczorajw ieczoremw domu,ale zostałąm jeszcze na jedną nocke u szwagierki,mięliśmy grileczka,piweczko,ploteczki,,superowatooo.Dzisiaj koło 12 wróciłam do domku,a jakw róciłam to gadałam na skype z mężęm chyba z 3 godiznki....uuu sie nagadaliśmy...
Teraz Matuś zjadł obiadek i aj sie meldujee....
CHyba o mnie nie zapomnieliście...ide kawe zrobić i poczyatć posty wasze....
Jakies pewnei ze 30 min mi to zajmie,.haha

No to jade z koksemm,,nie za długo mi to zeszło,bo u mnie 5 stron,bo ja mam maks 40 postow na stronke...
Oczyqwiscie je przeleciałam(nie dosłownie:-D) ale nie chciało mi sie czytać od dechy do dechy....,,ale wiem wsiooooo

Ewcia, ojej to Ci się odwleka ta ciąża :-( Oby się udało przy najbliższej dogodnej i możliwej okazji ;-)
.
Nom OlaK dzięki,ja tez czekam na jakiś dzięń trafiony,,,ale kiedys nam sie uda,wierze w to;-).

A gdzie dziś Ewcia się podziewa?
Sewa steskniłaś się/??/
Ja grilkuje,,,,przeciągnęło mi się,ahaha

Sewa Ewcia a ja myslalam ze z wami troche dziisja posiedze:-(
Kurcze Agataka wpadłąm wtedy jak mnie nie było,moz edizisaj,,ja od dzisiaj moge non toper,hahaa

Ewcia i jak dzis zdrowko:confused:wieczor sie udal:-)
JOOO bardzo sie udał,do 2 w nocy siedzieliśmy od chyba 18...takze super,,,,dawno nie miałąm takiej miłej damskeij imprezyyy...

A gdzie Ewcia? Pewnie kacyka leczy ;-)
Nieee,ja nie mam nigdy kacyka,,,,,ale jak mam to rzadko i maluteniunki,,haha.Ja od nowa imprezowałąm...

Moje tez juz spi od 20:00:tak: Ja teraz zasiadlam do kompa z kolacyjka:-p A EWCIA to za balowala chyba:tak::-)
NOm zabalowałam,miałąm juz jecha c do domu wczoraj koło 20 i mnie zatrzymali,móią co bedziesz sama w 4 ścianach robiłą,a tu chociaz my jesteśmy , no i tak zosatłam dod zisiaj rana,,,,

JEZDEMMMM JUZZ MELDUJE WAMMMM

Witam ;-) w niedzielne popoludnie ..wszystkie Kochane Mamuski:-)
Po dlugiej nieobecnosci z powodu braku czasu:tak::-D na ktory tak czekalam..to Pewnie juz o Nas zapomnialyscie?:confused::-p
No coz ..postaram sie przypomniec :tak::-D he he

Nie za bardzo mam czas siedziec teraz na BB,:-p od kad urodzila sie Blaneczka , Ja i Moj Maz jestesmy razem w domciu (ma urlopik) i korzystamy z czasu wolnego i cieszymy sie Soba i Nasza Kruszyneczka,jezdzimy do parkow lasow, na zakpuy itp..:tak:
Wiecie jak to jest ...na poczatku po urodzeniu goscie goscie i rodzina...ktora nie daje spokoju.A Ty ledwo co oddychasz... Pozniej ukladanie sobie planu obowiazkow.. dziennego ktory trzeba dostosowac do Dzidzi i tak z dnia na dzien nie za bardzo mam czas nawet ''po tylku sie podrapac''. A to sprzatanie a to gotowanie i pranie a to gdzies jedziemy nocki czasem zarwane ..i ten czas sie zmywa.

Po za tym Blaneczka jest juz troszeczke wieksza, juz Ja ''widac'':-D
W przeciagu 10 dni od porodu przytyla 300 gram.:tak::-)(polozna powiedziala ze dobrze Mi wychodzi karmienie piersia skoro tyle przytyla:cool2::laugh2:)
Ma smieszne pyzki i jest takim kurczaczkiem ..delikatne faldki na nozkach i szyjce he he sie pojawily ..powoli wydobywa z siebie pisk, usmiecha sie ..ale jeszcze nie tak swiadomie:-p Z dnia na dzien jest wieksza i ciezsza czuje sie to...:cool2::tak:
Ogolnie jest cala i zdrowa dobrze sie rozwija ..nie ma kolki ani innych dolegliwosci.:no:

Tylko od przedwczoraj zaczelam zauwazac ze na policzkach pojawiaja sie delikatne krosteczki malusienkie rozowe-czerwone , bez bialych dziubkow wiec to chyba nie potowki?:confused::confused::confused: Wydaje Mi sie ze od calowania po buzi lub dotykania rekami jej policzkow...- rodzinka...:wściekła/y:yhh:wściekła/y:Mowilam im ''myja lapy zanim bedziecie pchac do dziecka i nie calowac bo kazdy Ma inne bakterie ''to nie rozumieja i dzis Dzidzia sie meczy :-:)-( jest gramosna moze Ja swedza? nie wiem ?? jak myslicie?? co zrobic by przeszly??

Ja czuje sie juz bardzo dobrze wrocilam do dawnej figurki z przed ciazy:tak:,brzuszek zanikl, rozstepy tylko na udach ..bede smarowac moze znikna?Piersi jak doda:-D HE HE :cool2:
Po za tym w piatek Moj Mnie zabral na zakupy do Milton do centrum sklepowego na caly dzien i ubral Mnie od gory do dolu w sexowne i eleganckie ciuszki baaaardzo Mi poprawil humor i samopoczucie.jeszcze tylko fryzjer i bedzie dobrze.:-p:-D:tak:he he

Tkaze wszystko Ok ,..oprocz nie przespanej nocki - bylismy wczoraj w gosciach wrocilismy o 2 w nocy do tego Blania nie chciala spac za bardzo - pewnie przez te krostki:sorry::no::-:)confused: Nie wiem dobrze.. uciekam sie polozyc poki Ona spi..pa pa

Pewnie tak dziwnie napisalam tego posta ze nawet nie chce MI sie go czytac . No coz jestem lekko zmeczona ..Ok Trzymajcie Sie Pozdrawiam Wszystkie

Ja jestem!

Ewcia pewnie, że się za Tobą stęskniłam :tak::tak::tak:
Jędrek usnął o 15:45 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: rety już widzę co mnie czeka ze spaniem na noc :-:)-:)-(

Buziaczek witaj. Cieszę się, u Was wszystko dobrze i że Blaneczka rośnie jak na drożdżach :tak::tak::tak: a co do krosteczek.... może Ty coś zjadłaś i to spowodowało u niej wysypkę alergiczną :confused::confused::confused: może lekarz( u Ciebie to chyba położna) powinni to zobaczyć :tak:

Proszę ucałować od forumowej ciotki córę i zaglądaj do nas częściej :tak:

Ja jestem!

Ewcia pewnie, że się za Tobą stęskniłam :tak::tak::tak:
Jędrek usnął o 15:45 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: rety już widzę co mnie czeka ze spaniem na noc :-:)-:)-(
Super ciesze się..Mój tez tak usnął,ale o 15:30,,tez jestemw szoku...

Buziaczek ale super z was dziewczynki,a avaterek the best,buziaki dla niuni i mamusi,trzymaj sie,,,a u maluskzow to normlanka w takich krosteczkahc,papap

SEwa super avatarek,aj bym twojego synka nie poznała...superrr

reklama
A do mnie zaraz moja mam zajedzie,chciałą zobaczyć sie z wnuczkiem,który śpi,ahha nie pobawi sie z nim,bo usnął,,,narazie...

Do góry