reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki dziewczyny, mam nadzieję, ze będziemy sie świetnie bawili,

Darek już pakuje walizy do auta, współczuję mu, bo mamy małe autko, a walizy wielkie i jeszcze wózek

ja popijam kawke, a Majka juz spaceruje ze swoim plecaczkiem wypełnionym zabaweczkami :-)

na razie mówię do widzenia, na razie, bo pwenie jeszcze odezwe sie z Warszawy, taki nałogowiec jak ja sobie nie odpuści :-D:-D:-D

a jeszcze mam chwilke to wypowiem sie na dzisiejszy temat odnośnie dziecka, ja Maję urodziłam jak miałam 26 lat i myslę że to był dobry czas, bo predzej to wogóle mnie do dzieci nie ciągnęło, a nawet twierdziąłm że ich nie chce miec :-(

reklama
Cloe mowisz ze 20 lat to "gowniarstwo", ja miala 20 lat jak urodizlam Igora i uwazam ze nie ma nic w tym zlego. Moim zadaniem to zalezy od czlowieka a nie od wieku tak do konca. Ja bardzo sie ciesze ze mam dzieciatko w takim mlodym wieku i mam nadzieje ze na poczatku przyszlego roku pojawi sie fasolka:-).
Nie uwazam zebym byla za mloda albo za malo odpowiedzialna zeby miec dzieci.:blink:

Dzień dobry...
Pycha miłęgo pobytu,odpoczywaj,wypoczywaj,leniu**** sobie kochana...:tak:;-):-)
A co do mojego M to Novaczka masz racje,chodiz o jendo i drugie...a ja powinnam chyba siedziec w domu i płakać w poduszeczke,z emojego m nie ma w domu..nienie na pewno nie,ja mam siedizec jak w klatce,bo nigdzie mi sie ruszyc nie pozwala albo piwka wypic z jego siora do grilka,,no bez przesady...pno i jest wojna...ale luzz
ja jade niedlugo do babci sobie na obiadek,a potem na 16 jestem umowiona z dwoma kumpelami z liceum,przyjechaly do PL bo mieskzjaa w Londynie,,dlatego ajde do nich na wineczko pogadac....
Pogoda u mnie tez jakas dziwna,bo nie pada,laeslonka nic a nic nie ma, a na deszcz to raczej mi wyglada,bo duchota jest jak cholerka...

Agatka ja nie uważam że 20 lat to gówniarstwo ja twierdze że ja w tym wieku byłam gówniarą i tyle. A to ze dwudziestolatka może stanąć na wysokości zadania jako matka dużo lepiej jak niejedna trzydziestka to inna sprawa.;-)

No tak dla Was do gówniarstwo ale ja z moim M.jesteśmy razem 6 lat i on jest Tym moim jedynym-już na zawsze;-)
Ja miałam 19 lat i 10 miesięcy jak urodziłam Dawida i jestem dumna że jestem młodą:-) mamą:-) i lata mi to czy komuś się to podoba czy nie ja chciałam mieć dziecko i już.....

Pycha udanego wypoczynku

<<Ale pewnie Ciebie w ogóle jeszcze przeraża sam wiek 30 lat - pamiętam że sama czułam coś takiego parę lat temu ;-)>>

Ola
przeraża mnie i to bardzo ale im będę starsza tym inaczej będę na to patrzeć:-)

Ewcia powiem ci szczerze ze gdybym byla na twoim miejscu to napewno tez nie siedziala bym w domu, szukalbym jak najwiecej ludzi zeby zapelnic pustke itd... dlatego calkowicie cie rozumiem. Sory ze sie wtrace ale moze twoj M boi sie ze ciebie straci? on tam.... ty tutaj.... slyszy ze gdzies wychodzisz i swietnnie sie bawisz (bez niego) moze to poprostu strach z jego strony......:confused:

Cloe widzisz nie do konca zrozumialam Twojego posta:-p:zawstydzona/y:

ale sie tu odrazu ruch jakis zrobil wokol tego tematu.......:happy: czyzby sie ktos znudzil klikaniem "o niczym" :-p

Czarna co ciekawego slychac w Twojeje okolicy, cos zadko tu ostatnio zagladalas.

Hej laseczki

Co do wieku. Ja w wieku 20 lat, tak mniej wiecej do 27 roku zycia mialam alergiw wymiotna na dzieci. Slabo mi sie robilo na widok kazdego dziecka, zialam agresja. Pozniej mi porzeszlo i postanowilam miec swoje. Urodzilam w wieku 29 lat i jestem z tego dumna - wyrobilam sie przed 30-tka hihihih.
Tak wiec kazda z nas inaczej dojrzewa, i ma inne priorytety, dlatego nie ma co sie spierac jaki wiek lepszy do rpodzenia ;)

Ewcia powiem ci szczerze ze gdybym byla na twoim miejscu to napewno tez nie siedziala bym w domu, szukalbym jak najwiecej ludzi zeby zapelnic pustke itd... dlatego calkowicie cie rozumiem. Sory ze sie wtrace ale moze twoj M boi sie ze ciebie straci? on tam.... ty tutaj.... slyszy ze gdzies wychodzisz i swietnnie sie bawisz (bez niego) moze to poprostu strach z jego strony......:confused:
.
no dokłądnie Agatko moj M jest zazdrosny,ale ja nie mam zamiaru gnic w domu,bo jego nie ma,ja nie latam na balety,do baru cyz gdzies tam..ja tylko na wies do ejgo siory,mamy,do mojej mamy,,to jedyna moja rozrywa,,ja nawet w bloku nie mam do kgo mordy odezwac,,,tylko do dziecka moge,,bo tu same staruchyyy podle sa u mnie.............no i on sie czepia,ze rodizne odwiedzam sobie i to moja rozrywka:-)

reklama
Do góry