reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny:-)
Iwonka ja jestem ale tylko chwilowo Julka juz nie chce siedzieć beze mnie.
Ania138 oj coś czuję że bedę miała podobne przekopy:-( Nie ma sie co przejmować. Bo jeśli miałoby sie skończyć jak w przypadku Ewymat to lepiej że teraz się nie zgodziła niż potem miałaby urwać kontakt. a mama się nie przxejmuj bąź stanowcza obraziła się trudno ale to jedyny sposób by nauczyć naszych rodziców że w pewnych sprawach to my decydujemy czy im się podoba czy nie;-):tak:

reklama
hej laseczki dzis humor lepszy chociaz za oknem nieladnie
z rana w lozeczku pogadalam sobie z mezem teraz on szykuje sniadanko:happy2:jest ok
wybieramy sie dzis na zakupy juz doczekac sie nie moge
ANIA u nas z chrzcinami ja wiedzialam kogo wezme i byli wszyscy zadowoleni ale teaciowej nie podobalo sie ze na swiadkow slubnych wybralismy przyjaciol a nie rodzine niby nic ale kwas byl :/

Dzień dobry..
ja dalej na wsi,mój M dopiero sie obudził,bo dziecko mu w tym pomogło,a ja juz po kawie i sniadaniu,,
Wczoraj piwko jedno,bo jakos mi sie nie chciało,,ale zdówko wasze wypiłam...
Buziam was w sobote,ide robic niama M..bo juz jeczy..

Ahaś dziewczynki czekamy na miłe wpadeczki:-D:-D:-D
ja też sikoreczka,ja tez...:tak::tak::tak:;-);-):-):-)

Aniu138 współczuje,ale wiesz co,jak mozna dziecku odmówic,,ach szkoda słow,,weż tego kogo uważasz,ze bedzie dobra chrzesna....
Ja tez w sumie bym miala taki problem przy drugim,,kobiete mam,ale chrzestnego za nic nie mam...

Witam z rana a wyglądam tak:sick:Noc była straszna bo jeszcze nigdy takiej nie miałam. Mały całą noc gorączka i zwracanie jak tylko panadol dostał:szok::no:Myślałam że będę rano do lekarza pędzić ale mu przeszło i teraz szaleje. Madzia już ok i o nią nie muszę się tak martwić. Małemu wychodzą czwórki i tak myślę ze to chyba przez to w połączeniu z chorobą ta nocna mieszanka wybuchowa była. Mam nadzieję że to już koniec i dziś będzie lepiej:tak:
Aniu przykre to co piszesz bo w końcu dziecku się nie odmawia:tak:Ale faktycznie lepiej wiedzieć odrazu niż później dzieckou ma być smutno że chrzestna nie pamięta o nim. Ja u Madzi mam siostrę moją i męża brata i nie narzekam zwłaszcza na moją siostrę która na każdym kroku jest przy Madzi, kupuje jej wszystko na co ta ma ochotę i Magda traktuje ją jak drugą mamę. U Mateuszka mam męża kuzynkę i siostry męża i też jest ok bo pamiętają na każdym kroku o Matim. A mój mąż to się obawiał że jak weźmiemy na chrzestnego siostry męża- a wtedy to był jeszcze jej chłopak to może im coś nie wyjdzie i później głupio będzie:-D
Iwonka ale Ty wcześnie wstajesz:tak:Ja dopiero idę kawusię robić:-)
Ewcia no to wczoraj chyba nie był dobry dzień na picie;-)

Witam z rana:happy2:
Kawusia wypita dzieci narazie zajete bajeczka wiec zagladam
ania138 u mnie to samo było przy Bliźniakach kuzynka nam odmówiła ale wzieliśmy druga i jest ok teraz bede miała to samo bo nie wiem kogo u mnie nie mam kogo wziąć moja siostra powiedziała ze moze byc drugi raz ona sie ucieszy i jeśli tak bedzie sprawa stała to węzmę ja i już
aniab190 zdrówka dla dzieci:-)

za oknem pochmurno i juz widze jak chłopaków bedzie energia rozpierała dzisiaj:tak::-D jak nie bedzie padało to przymusowo ich wygnam na podwórko niech poszaleja troszkę;-)
pozdrawiam i zycze udanego weekendu:happy2:

reklama
EWCIA co tak slabo tylko jedno piwko:confused2:;-), a ja juz bylam przygotowana zeby kaca za ciebie przezywac;-):-p:rofl2::rolleyes2:
nastepnym razem bede piła,a kacyka odam tobie-obiecuje;-)

Ewcia no to wczoraj chyba nie był dobry dzień na picie;-)
no chyba nie było,,ostatnio wogóle nie mam ochoty pić piwa,,a tak to zawsze sie rwałam do tego..:sorry::happy2:

Dzień dobry!

U nas zapowiada się intensywny dzień...
a dlaczego intensywny...

Do góry