reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka wieczorkirm.
Miała Wam zdjęcia wkleić ale nie mam już siły. Dobrze że dzisiejszy dzień dobiega końca bo mam juz go serdecznie dość. Jutro wszystko napiszę :tak:.
Pamiętam jak w bloku mieszkałam to też z tym grzaniem różnie bywało a teraz jak chcemy to palimy w piecu a jak nie to nie :laugh2:.
A ja mam bigos w zamrażarce tylko wyjmę i bedzie. Wprawdzie ja nie zjem, bo jeszcze małego brzuszek rozboli ale mężulka i kuzynkę nakarmię.
Coś mi nie bardzo działa ale nie wiem czy internet czy komputer, bardzo wolno chodzi :dry:.

Powiedzcie mi prosze cos o butkach bartek dla dzieci uzywacie? kupujecie? dobre???

Moja córcia miałam butki Bartka i byłam z nich bardzo zadowolona :tak:, Majka też , nosiła je przez dwa sezony bo one niby 22 ale troche większe wypadały.

DOBRANOC

reklama
:wściekła/y::wściekła/y: Komp juz chodzi normalnie bo sie okazało że w drugim otwartym okienku wyskoczyła reklama która tak mi zmuliła :wściekła/y::wściekła/y:.

CZARNA ale Ci współczuję. Bądź dzielna i korzystajcie z siebie ile tylko możecie.

Do jutra.

Witam porannie.
Sikoreczka moze to dobze,ze maz o wyplacie pamieta prezencik wiekszy;-),moj o rocznicy zapomniec nie moze bo jest w jego urodziny:-D
U nas z ogrzewaniem nie bylo problemu jak tem spadla to odrazu grzali w PL a tu szkoda gadac kasy chyba nie maja na co wydawac bo grzeja caly rok dobrze,ze kaloryfery mozna pozakrecac

Iwona.c28 przesyłamy z Karolkiem życzonka dla roczniaka:-):-)
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...

Witam:-), ale mnie dzis Kuba zaskoczyl pospal do 7.30:tak:. Wypije kawke i lecimy na zakupy. Dzis przyjezdzaja moi rodzice i tata bedzie stawial banki Natalce a i chyba mnie tez postawi. Zdjecie rtg pluc juz odebralam i wszystko jest ok:tak:, ale ten kaszel juz mnie dobija:wściekła/y:

PYCHA a jestem ciekawa czym zaprawiasz bigos:confused:, bo niektorzy sliwkami czy powidlami a ja dodaje koncentrat pomidorowy;-)

CLOE no wlasnie cos malo do nas ostatnio zagladasz musisz sie poprawic;-);-):-D

BODZINKA a dziekuje przekaze:tak::-)

dzien dobry dziewczyny! mam nadzieje ze bedzie dobry bo wczorajszy byl koszmarny. Lece dzisiaj po zasilek rodzinny, 48 zl na jedno dziecko, ale zaszaleje :wściekła/y:. Zaczynam myslec ze to jakas paranoja, nawet na mleko mi nie starczy. Ale coz poradze. Dzieki kochane za slowa otuchy. Wybaczcie ze jeszcze nie pamietam o waszych imionach ale ktoras z was pytala czy moj maz jest zolnierzem. Tak jest zolnierzem zawodowym, sluzy w Zandarmerii Wojskowej. I niestety ten zawod wiaze sie z wyjazdami na misje. Maja psie pieniadze za to i na dodatek nadstawiaja dupy za ambicje naszych panow z sejmu :wściekła/y:. Spadam kochane do dziewczynek, bo sie mamy domagaja. Buziaki!

STO LAT DLA KUBUSIA Z OKAZJI ROCZKU:tak:

czarna to rzeczywiscie paskudna fucha

dzieki za rady co do butow jestem juz na 100% przekonana wczoraj kupilam emi takie trzewiki za kostke a w pl kupie kozaczki z bartka juz nawet wyrbalam wtpasione na stronce a myslicie za maja zawsze wszystko co na stronie i na sklepie?

Iwona, Dla Kubusia z okazji 1 urodzinek składamy życzenia wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i szczęścia.
Jędruś z mamą. Przesyłamy buziaki!

Pycha, Tobie też życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Dzień dobry!

U mnie dalej nie grzeją :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: okazało się, że już wszędzie jest ciepełko tylko dwa bloki w tym mój mają jakąś awarię i...... nie dało się tego wczoraj naprawić. Chyba się załamię :-:)-:)-(

Czarna83 tylko nie szalej za bardzo z tą kasą ;-) rety ja nie wiedziałam, że to tylko tyle dają :szok: lekkie przegięcie. To na nic nie starczy, no może na paczkę pampków. Paranoja. To się nazywa polityka prorodzinna :no:

Iwona zdrowiejcie szybko.

sikoreczka super, że udało Ci się trochę posprzątać. Jędrek też obrabiał mi garczki. Dzieci to lubią :-D:-D

kasiula jak to jest nowa kolekcja to pewnie w sklepie też jest :tak: W Bartku co sezon wymieniają. Przynajmiej u mnie tak jest. Ja osobiście kupuję małemu buty z elefantena. Jakoś bardziej mi odpowiadają.

reklama
Do góry