reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ok, ja narazie podaje jeden link galerii, która zawsze bardzo lubie oglądac: Blog salatki na www.smyki.pl

po lewej stronie na dole jest coś takiego jak archiwum.(z miesiacami) Jeśli tam wejdziecie to pojawi sie blog ze ślicznymi fotkami ;) może włascicielka strony podpowie jak sie takie cuda robi:confused::confused: ja jestem tym zachwycona ;)
powodzonka życze i już niemoge sie doczekac wklejanych przez Was foteczek ;) miód dla oczu :tak::tak:

reklama
Dzień dobry bardzo! Za nic mi się dziś nie chciało wstawac:baffled: Magda miała dziś zryw o 5 rano bo postanowiła nie puścic tatusia do pracy:sorry2: Potem była na nogach już o 7 i rozrabia od tej pory. Sama sobie telewizor załączyła, przewróciła na siebie choinkę, a i tak ją dalej szarpie:dry: No i właśnie wymazała mi ścianę czekoladą. Dobrze że w dużym pokoju bo będziemy odnawiac:eek: Normalnie jakis diablik w nią wstąpił w tym starym roku:-D A Adrianek grzeczniusi narazie. Patrzył na bajkę. Właśnie się skończyła. Idę się ubierac i do sklepiku, bo mogę za chwilkę chleba nie dostac:szok:

Dziewczyny ja teraz juz skladam wam najlepsze zyczenia noworoczne!!!!!Zycze zdrowka dla dzieciaczkow i calej rodziny i cierpliwosci do mezow bo chyba ostatnio potrzeba jej wiecej do nich niz do naszych dzieciaczkow!.Samych szczesliwych dni otulonych sloncem no i spelnienia marzen w 2008 roku!!!!!!

rypo5.gif

Witam dziewczyny:-):-)
Ale cuda robicie:tak::tak:Tylko pozazdrościc:-)Ja chyba też spróbuje jak znajdę więcej czasu:-DU mnie pochmurno dziś,siedzę sama z Grzesiem w domu.Na jakis spacer się wybierzemy.A wieczorkiem małe obżrstwo sobie zrobię;-)A co tam ostatnie w tym roku:-D:-D

Jestem jakieś 30 stron do tyłu więc nie wiem co tu się dzieje :zawstydzona/y:.
U mnie przygotowania do Sylwka pełną parą ;-).
Ja również witam nową mamę :tak:

To na razie tyle do później.

Kochane dziewczyny:-)Pragnę złożyć Wam najlepsze życzenia noworoczne.Zdrówka,szczęścia,wytrwałości,pomyślności,oby pociechy Wasze dawały Wam mnóstwo szczęścia i zdrowo rosły:-):-)
Szampańskiej zabawy i oby ten Nowy Rok 2008 był lepszy od tego co mija:-):-)

tego życzy Kasia z Grzesiem

Ja też Wam wszystkim i Waszym rodzinom życzę tylko tego co najlepsze, najwspanialsze i najcudowniejsze
Idę się troszkę pouczyć, tylko czekam aż Oliwka zaśnie, ale to lada moment powinno nastąpić ;-)

Oliwka%20w%20chmurach.jpg

reklama
Z zakupków wrócilim i musiałam leciec raz jeszcze:dry: kupiłam sok dla dzieci i w domu zobzczyłam że był ważny do 16 sierpnia 2007:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Zawołałam sąsiadkę do małych i poleciałam go wymienic. One miały wszystkie soki na półce w takim terminie:no::no::no::no: No ale już mi dały dobry:tak:A teraz powinnam sprzątac, szykowac jedzonko i siebie ale mi się na maksa nic nie chce:dry: Plecy mnie od paru dni bolą a dziś do tego dołączyły żebra. Koszmar.:baffled: Chyba od noszenia wózka albo co:confused: Musi mi mężo na gwałt piwnicę wyprzątnąc bo się nie ruszę za niedługo:hmm: Dobra idę poogarniac bo mój zaraz wróci i zrzędzic będzie:sorry2: Do potem;-)
Inna świetne! A Oliwka ma słodką minkę:-D

Do góry