reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
UWAGA:-):-) Tajemnicza Bogna szalejąca w noc stylwestrową po naszej klasie i wysyłająca wam zaproszenia to ja:-):-)

haha, Bodzinka, ubiegłam Cie i wysłałam Tobie zaproszenie... :-D:-D
męzem sie nie przejmuj, mój chciał dzis sie poprzytulac ale najadł sie czosnku... nie wytrzymałam tego psychicznie i teraz zabija zapach drineczkiem... chyba przytulanko przełożymy na jutro tak czy siak...
sąsiedzi walą z petard, jak mi bąbla obudza to sie wściekne ... :baffled::baffled:

Dziękuje, przyjełam.Ja was poznaje po dzieciach:-):-):-)Mój synuś też nie śpi za to mąż włączył horro i zasnąl, fakt nie taki okropnie straszny no ale:dry::dry::dry:U nas przytulanko było...Następne za rok:cool2::cool2:
Jakoś tak mi smutno, boje się co będzie za rok, czy mały będzie zdrowy, czy u nas będzie oki...Zawsze mnie melancholia nachodzi...

Dobrze,że Wy jesteście bo bym ze smutku chyba się upiła wodą...
Zaraz sobie swłącz Preety Woman albo Charlie i Fabryka czekoldy...Albo równie uroczy film...

Tak końcówka roku sprzyja refleksji....i myśleniem co Nowy Rok przxyniesie..jakie zmiany nastąpią..Też mam coś takiego.Ale nie martwmy się na zapas:tak:Myślmy pozytywnie:-):tak:

reklama
teraz bedzie "chłopak do wynajecia" też fajny film...

ja nie poznaje wszystkich po dzieciach w naszej klasie, Bodzinka - jesteś wielka!!

Do góry