reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry w nowym roku..

Jak tam kacyk,,,u niektorych;-):tak:
Myw domu od 13,,synek spi,my siedzimy,ja na necie oczywiscie,hehe

A zabawa u mnie super,,fajne towrzystwo-bo swoje,,jedzenia,picia,balety,hhee,,tanczylismy,spiewalismy,fajerwerki puszczalismy,,takze super,,,po 5 rano poszlismy spac....

reklama
Ewcia powalilas mnie swoimi zyczeniami. Super.:tak::-D
haha to takie matematyczne,,w koncu ja matematyk,,hmmm

To niebazpiecznie uzależnia tak jak BB:-):-)
no dokladnie,,coraz wiecej uzaleznien,,chyb abedzie sie robilo niebezpiecznie...

).
Wiecie,że jestaśmy o rok starsze:tak:?
alez w zyciu,,teraz to dzieci sie starzeja,a my mlodniejemyy:-D:-D

Marta ty mnie nie denerwuj;-);-)Ja nadal mam 18 lat:-):-)
no wlasnie,,,

A co do naszej klasy.....naprawde siwetna stronka, ja tez stracilam kontakt ze wszytskimi znajomymi a przez nia umowilismy juz spotkanie klasowe....w ten piatek :happy2::cool2:
no to super,u mnie to takie ciapoki,ze nic nei zorganizuja,,ja mam kontakt z kilkoma soobami,,ale to tak raz na ruski rok...:sorry2:

Dziewczyny chciałabym założyc album w galerii na BB,ale nie wiem jak:-:)wściekła/y:Szukam i szukam...Może któraś pomoże?
ja pomoge kochana,,tlyko sama zazerkne o co tam biega...zaraz napisze..

acha

wsyztskeigo naj naj dla was,nas wsyztskich mamusiek!!!

katrin....
wchodzisz w galerie babyBoom,,tam gdzie fotki jest link,,
zrob sobie albumy najpierw,,na dole po lewej stronie masz na zielonym tle takie cos
User Admin Menu

Utwórz / Uporządkuj moje albumy
Modyfikacja albumów
Mój profil
Sortowanie zdjęć

wchodzisz w utworz/uporzadkuj no i dodajesz albumy-nazwy...

potem masz takie cacko
lewo_luk.gif
prawy_v_luk.gif

zatem wchodzisz w dodaj plik....
tylko aby dodac musza miec wielkosc maxymalnie 1524,,jak masz wieksze to zmnijesz bo ci nie uzna ich,,,w paint najlepiej...

no i tam jest przegladaj,,zalaczasz swoje zdjecie,,mozesz 5 fotek,,one beda sie troszke zalaczaly--kilka minutek,,wiec spokojnie poczekasz....czekasz,,,czekasz...
potem jest
5 prawidlowo zalaczynch plikow...dalej kontynuuj...

Nos mnie swędzi...Będe zła;-);-)My oglądamy Efekt Motyla, super filmik:-):-)Mój mały nadal biega..Mógłby się ta energią za mną podzielić:-):-)
Teraz mnie swędzi na miłośc:confused::confused:

katrin....
wchodzisz w galerie babyBoom,,tam gdzie fotki jest link,,
zrob sobie albumy najpierw,,na dole po lewej stronie masz na zielonym tle takie cos
User Admin Menu

Utwórz / Uporządkuj moje albumy
Modyfikacja albumów
Mój profil
Sortowanie zdjęć

wchodzisz w utworz/uporzadkuj no i dodajesz albumy-nazwy...

potem masz takie cacko
lewo_luk.gif
prawy_v_luk.gif

zatem wchodzisz w dodaj plik....
tylko aby dodac musza miec wielkosc maxymalnie 1524,,jak masz wieksze to zmnijesz bo ci nie uzna ich,,,w paint najlepiej...

no i tam jest przegladaj,,zalaczasz swoje zdjecie,,mozesz 5 fotek,,one beda sie troszke zalaczaly--kilka minutek,,wiec spokojnie poczekasz....czekasz,,,czekasz...
potem jest
5 prawidlowo zalaczynch plikow...dalej kontynuuj...
Dzięki Ewcia:-)Póznym wieczorkiem sobie zerknę jak będę miała chwilkę:-)Wtedy zobaczę czy zrozumiałam:-D

reklama
Cześć dziewczyny, wróciliśmy :-)
Raczej nie nadrobię tych 5 dni, ale będę już na bierząco.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Do góry