reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny

Sikoreczko79 - a czy Madzia ma katar? i czy ta kupka nie jest czasem taka jakby ze sluzem? Pytam bo jak Dawid jest chory ma katar i to wszystko splywa mu do zeladka to ma takie kupki jakby ze sluzem, takie luzne.

No i najwazniejsze:-) Dawidek ma pierwszego zebolka
Madzia ma katarek, ale te kupik to raczej wodniste są.
Gratulujemy zębolka i duuuuużo zdróweczka dla Dawidka:-)

SIKORECZKA co do biegunki po eurespalu to chyba on jest tego przyczyną bo moja mama też miała po nim biegunke i to taką że lekarz kazał jej przestać go zażywać.
odstawiłam syrop, daję jej na biegunkę no i wróciło cycowanie na dobre. Daję jej żeby się nie odwodniła. Jak tak dalej pójdzie to dwa lata nas zastaną:-D Na szczęście Madzia nie jest taka bardzo natrętna w ssaniu, jak jej powiem że nie to sie nie dopomina dalej. tylko nocki trochę męczą.

Witam dziewczyny
Nasz dzień nie zaczął sie dobrze...bo włamali sie nam do samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:Jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y:Mąz rano wybiera się do pracy a tu niespodzianka..szyba wybita i zamek wyłamany bo oczywiście mój mężeluke zapomniał radoia z auta wyjąć:wściekła/y::wściekła/y:Łoś jeden....a teraz coś mu poweidz......Kurna a auto nie nasze tylko rodziców:-(Wyladował na komendzie złożył zeznani a teraz czekac będziemy na ogledziny.Kurna kolejny wydatek jakby mało było innych:wściekła/y:
jaśmmina gratulacje dla Dawidka za pierwszy ząbek:-)Dobrze że z uszkami lepiej a co do oskrzeli to wizyta sie przyda.
sikoreczka ale wykombinowałś że chłopaków z domu sie pozbyłaś:-)
Szybkiego powrotu do zdrówka małym chorowitką:-)
Eh jeden błąd i tyle problemów. Mój też czasami zapomina pomyślec. A chłopaków posłałam, bo nie wiem kiedy się z domu ruszyc będę mogła. Oni sobie trochę posiedzą u teściów i z głowy. Moja mama była u nas to jej Adrian wręczył karteczki:tak:
Zmykam na obiadek;-)

reklama
Ja staram sie wypic nie wiecej niz dwie rozpuszczalne z mlekiem, a potem wspomagam sie kawa zbozowa Anatol :-). Moj maz sie troche ze mnie podsmie****e :-) ze pije Anatola.

Woloszki - Dawid dostal ten antybiotyk bo mial temperature 40,3 i do tego jeszcze zapalenie oskrzeli. Bidulkowi wszystko sie nalozylo, no i jeszcze zabek mu wychodzil. Dobrze wiedziec ze tez te krople uzywacie.

Witam...
Ja też jakaś taka dziwna jestem :-(.Co pomyślę o Majce to płakać mi się chce...To już drugie dzieciątko od Moniki i Marcina odeszło...:-(...Strasznie smutne :-:)-(

Nawet mnie nie cieszą oceny z zaliczeń...

reklama
Woloszki - Dawid dostal ten antybiotyk bo mial temperature 40,3 i do tego jeszcze zapalenie oskrzeli. Bidulkowi wszystko sie nalozylo, no i jeszcze zabek mu wychodzil. Dobrze wiedziec ze tez te krople uzywacie.
No to sie nie dziwie ze dostal antybiotyk.
U nas przeboj w sierpniu zeszlego roku mielismy. Maja dostala szczepionke i na nastepny dzien dostala biegunki, ktora trwala miesiac najlepsze bylo to ze tylko do poludnia ja miala. Robilismy wszelkie badania i nic nie wyszlo z czego to. Dodatkowo Maja dostala lekkiego zapalenia oskrzeli, a pozniej jeszcze nam sie przypetala trzydniowka i wtedy lekarz przypisal nam Bactrim i to dopiero pomoglo nam na biegunki :-):-):-):-)
A co do ucha to teraz uwazajcie na nie bo najczesciej jak juz sie raz zachoruje to pozniej latwo znow zlapac zapalenie. No ale zycze wam zeby z wami tak nie bylo :-):-):-)

Do góry