katrinm5
Fan(ka)
Oj rozpisałyście sie dziś dziewczęta
Pogubiłam sie co miałam jeszcze napisać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak też pomyślałam i zaraz będę wcinać pyzy na śniadanieInna pyzy mniam...A niby kto powiedział,że nie można ich jeśc o 10 rano???;-);-)
No to będę musiała kiedyś kupić, tylko u nas, na naszym zadupiu nie ma RossmannaInna pieluchy z rossmanna podbno sa dobre a też sa j ak majteczki.
mamajuli a próbowałaś Sudocremu?No ja sie zawsze wylogowuję.MARTUS 1981- ja raz tak dla zasady na ładńą pupcie sprubowałam mąki ziemniaczanej no i była katastrofa- dupcia czerwona jak diabli więc już mąki nie używam a tormentiol chyba muszę kupić choc mam od pediatry taką super maść robioną tylko że to sterydA propo to ty jesteś rocznik 1981? bo jak tak to jesteśmy rówieśniczki
![]()